Eşimin ilgisizligi

Agzimla kuş tutsam da yaranamam dogrudur. Çocuk gibi davraniyor . Bir süre birbirimizden uzak kalsak ne olur acaba ?

Bosanma taraftari olmadiginiz icin yaziyorum bir de boyle deneyin. En azindan icinizde kalmaz. Sahsi fikrim amuda kalksaniz oyle olmaz boyle olur der onu da begenmez bu pasa.

Eşimin ilgisizliği değil eşimin hödüklüğü yazmaliymişsiniz başlığa daha yeni evli eşine hakarete kadar vardirmis olayi.Allah yardımcınız olsun anneci erkek zor. Aile olmamanın ne demek oldugunu, bu dönemde birbirinize ayiracaginiz özel zamanların daha çok olması gerektiğini, kendisiyle vakit geçirmek ve aile gibi hissetmek istediğinizi güzelce anlatin. Bu şekilde yurumeyecegini hissettirir. Allah kolaylık versin inşallah düzelir esiniz

Agzimla kuş tutsam da yaranamam dogrudur. Çocuk gibi davraniyor . Bir süre birbirimizden uzak kalsak ne olur acaba ?
Canım benim senin anlamadığın kısım sen özveride bulununca o hahh işte böyle yola gel moduna geçiyor. Bu ilk küsmesi, bu lafları ilk söyleyişi değildir. Adam rahat rahat benim sözümü dinleyeceksin diyor sana. İzin verirse gidersin uzağa bu mantıkla. İcazet alman gerekir ondan. Sen benim sözümü dinlemeden bıdı bıdı diye konuşacak bana eşim doğduğu güne lanet eder. Sabredilecek laf değil bu. Sana bildiğin sen koyunsun , ben de senin çobanınım diyor. Adamın kafası değişmeden istiyorsan dünyanın öbür ucuna git eve gelince yine senin onu dinlemeni isteyecek. Bayrakları as evde, isyan devrine geç. İnceldiği yerden kopsun modunda devam et yoluna. Sorun sende değil onun yobaz beyninde

Bosanma taraftari olmadiginiz icin yaziyorum bir de boyle deneyin. En azindan icinizde kalmaz. Sahsi fikrim amuda kalksaniz oyle olmaz boyle olur der onu da begenmez bu pasa.
Hiçbirini yapamam çocuk zaten facia olur şu durumda . Yol ver gitsin kısmında durakladim bu da bir seçenek. Kendimden vazgecemem kim bile isteye kendinden vazgecer ki .
agzinla kus tutsan elinle tutamiyo musun derler.. yolun baisnda daha kolay.. yillar geciyor isteyerek ya d aistemeden gebelik olusuyor icinden cikilmaz hal aliyor neticede yine bosaniliyor yas 30 u geciyor cocuk icin yasiyor oluyorsun bir de boyle insanlarla velayet cocugu al cocugu ver yapacaksin omur boyu muhatap olacaksin.

Umutsuz vaka olarak etiketlendi o zaman bu durum. Verilen önerilerin hepsini içimde kalmamasi adına deneyecegim . Sonuç aynı olursa tek secenek kalacak artik .

Yani benim eşim de böyleydi topladım pılımı pırtımı cıktım gittim evden 9-10 aylık evliyken. Sonra kendi hatalarıyla dolu bi sürü mesajlar yazdım okudukça okudukça anladı . Annem konuştu anlattı durumu . Suan ailesi yüzünden ben tartışmak istesem o diyo ki “onlar 2.planda sensin benim ailem” diye . Arayıp cağırıyolar mesela gitmeyelim diyorum tamam diyo hemen. Artık anladı yani onların yeri ayrı benim yerim ayrı olduğunu.. biraz zamana bırakmalısın daha cok yenisiniz hemen toplanıp gitsen olmaz cünkü sana daha alışmamıştır bile . Ya da “kaybedecek bişeyim yok benim ben cıkar giderim ayrılırsak da ayrılalım” diyosan yolun basında al riski ben öyle diyip gece yarısı düşmüştüm yollara

Umutsuz vaka olarak etiketlendi o zaman bu durum. Verilen önerilerin hepsini içimde kalmamasi adına deneyecegim . Sonuç aynı olursa tek secenek kalacak artik .

Esim benim mutsuzlugumla mutlu olacaksa o evlilik benim icin cehennemdir. Biri bosanmak zor der benim icin boyle evli kalmanin bir anlami yoktur. Hayat zaten zor ben evimde huzur bulamayacaksam o evliligin bir anlami yoktur. Sen onun ailesini sevmek zorunda da degilsin saygi duymak kafidir. Vicik vicik olmaya gerek yok. Kendi ailenle yasardin o zaman hic evlenmezdin zaten. Birilerinin egosunu sisirmek icin hayat cok kisa.

Niye cekiyorsunuz ki boylesini? Adam hasta olur bakarim dersin,sabredersin. Bu saygisizin teki,pasa hazretleri evlilige alisamamis da anasinin yemegini yatagini sayikliyor. Asla eve meve almam. Haftasina yollarim bosanma kagidini. Size boyle davranmasina izin verdiginiz surece alismaz aynen de devam eder, sizi de sinir hastasi edene kadar ugrasir. Izin vermeyin.

Merhaba, benim eşim çok zor alisti evliliğe,
1 yıldan fazla sürdü alışması. Gardropta benim elbiselerimi görmeye alışamadı. Tv de sürekli maç izlerdi, benim de birşeyler izlemek isteyeceğim aklına bile gelmezdi, haftada birgün arkadaşlarıyla çıkar, o gün benim serbest günüm saat veremem, çok geç gelebilirim derdi. Cok üstüne gitmedim, hepsini zamanla astik, benim isteklerimi, fikrimi önemsemeyi zamanla öğrendi. Fakat bunlar tolore edilebilecek seylerdi ve aramızda saygı herzaman vardı.
Bence sizin durum "evliliğe alışamamak" olayindan farklı. " babam su içerken ayakta bardagi bekleyeceksin, çayı biter bitmez dolduraksin, yemeğimi yer, çayımı içer, sohbetimi eder gelirim" Bu laflar aşiri saygısızca ve dikkat edin ailesi de bu durumdan memnun, " oğlum evlendin, evine git" diyen yok.
Benim fikrim, olayı bastan çözemezseniz, sonrasında hiç cozulmez. Eşinizin de, ailesinin de derse ihtiyacı var. Bir süre eşiniz hıc yokmuş gibi davranın, soğumaya başladım senden deyin. Hâlâ devam ediyorsa, beni çok yalnız bırakıyorsun, biraz ailemin yanına gidip düşünmek istiyorum deyin. Bu evliliğe alisma filan değil, dişinizi çıkarın. Allah yardımcınız olsun.

Başlıkla konunun alakasını anlayamadım. Eşiniz ilgisiz değil, bariz kütük. Babasının çayını o niye doldurmamış mesela? Hizmet görevi size mi zimmetli? Resti çekeceksiniz, bunun başka çözümü yok. Ya kendine gelip, karına nasıl davranman gerektiğini fark edecek, saygısızlık yapmaya son verecek, artık anne babandan ayrı bir aile olduğumuzu fark edeceksin diyeceksiniz, bunlar işine gelmiyorsa da yallah defolup gitsin, yakacak başka başlar bulsun. Dünyaya erkekliğini kadınını ezerek, egosunu şişirerek duyurmaya çalışan ezik bir ana kuzusunun kurbanı olmaya gelmediniz herhalde.

Boyle evlilik olmaz kardesim. Boguluyor hapsoluyorsa evlenmeseydi, zorla mi evlendirdin?
Takildigim baska detaylar da var, calisan kadinsin neden suyu ayagina getiriyorsun? Neden hizmet ediyorsun şuna?

Alışamadigini soylüyor etrafimdakiler annesinin yemegi eski yatagi eski duzeni evlendi ama aklı hala orda yaşiyor. Benden tepki alinca da uzaklasti . Nasil aşılır ki bu cikmaz sokaktayim gibi
Kayınvalidenizin de yönlendirici olması lazım. Oğlum evine git artık sen evlendin demeli. Kayınvalidenizin yaklaşımı nasıl?

Alışamadigini soylüyor etrafimdakiler annesinin yemegi eski yatagi eski duzeni evlendi ama aklı hala orda yaşiyor. Benden tepki alinca da uzaklasti . Nasil aşılır ki bu cikmaz sokaktayim gibi
Uğraşacaksın konuşacaksın olursa olur ama olmaz gibi duruyor maalesef çünkü adam kaba ve umursamaz insan sevdiğini önemser

Reactions: 000
Anlamıyorum bu adamlar annelerine bu kadar bağımlı neden evlenip başkalarının hayatlarını mahfedip ipotek altına alıyorlar.
Evlenmek istemesi için olabilecek sebepler de anlattıklarınızla beraber anlamını yitirdi.
Aile olmak,sevdiği insanla baş başa olmak,paylaşmak,cinsellik?
Hadi çocuk sahibi olmak için yaptın cinsellik yok?
Tabi evlenirim eşimle hep beraber aile oluruz.Eşim de yardımcı olur annem daha az yorulur?
İnanin aklıma başka bisey gelmedi.Bir adamın bu derece anneye düşkün olmasını anlayamıyorum anlayabilen açıklasın nolur!
Aileme düşkünlüğüm tartışılmaz ama evliliğim bittikten sonra evimi, düzenimi ayırdım düzenli olarak ziyaretlerine giderim ama evimi kendi düzenimi özlerim bir süre sonra.Ya bu adamlar ne yiyip içiyor da yapıyor bu kafayı anlamıyorum!
Sizi hemen boşanmak istememeniz konusunda o kadar iyi anlıyorum ki.
Benim sebeplerim farklıydı ama düzelir düzelir derken 2 senem geçmişti.Boşa geçen 2 sene.
Ama vicdanen rahatım işte.Çabaladım olmadi diyebiliyorum.Evliliğinizin düzelmesi adına mücadelesi yoksa siz çok fazla beklemeyin derim zaman kıymetli..
Onun istediği olsun hadi. Ailesiyle daha içli dışlı olun. Bu defa daha fazlasını isteyecek. Ya beraber oturalım ya altli üstü olalım olmadi ya onlar gelsin ya biz gidelim her akşam beraber oturalım bu olacak.Yorgun musun, kafanı mi dinlemek istiyorsun,yalnız mı kalmak istiyorsun yok?
Hep fedakar olacaksın olmadığın an bir gün indir senden kötüsü olmaz yaptıkların çöp.
Yahu adam daha senen dolmamış evliliğinin tadını çıkarsana!
Kardeşim velhasılkelam tabir-i caizse iflah olmaz bir bebe bu.
Miadı dolmuş bir adamla miadının dolmasını beklediğin bir evlilik olarak devam edecek.
Bu süreçte tavsiyem kendini yıpratmaman kendin için biseyler yapman olur.Hazırla kendini.Hayatın bitmeyecek çünkü yeniden başlayacak.
Kolaylıklar diliyorum.

Boşanmayacaksanız kv ile aynı evde yaşayın. Kocanızın istediği bu çünkü.

Eşiniz ailesinden bağımsız düşünüldüğünde nasıl bir erkek ? Ev işlerinde yardımcı mı, sevgisini belli ediyor mu, cimri mi, maaşınızı elinizden alan bir tip mi ? Ailesine düşkün olmasa aslında iyi koca diye düşünüyorsanız aileye resti çekip düzeltebilirsiniz ama ele alınacak hiçbir özelliği yoksa tekmeyi basabilirsiniz.

Teşekkur ederım.Aynen iğrenç bi kelıme ama türkiyede etiket bu .Kimsenın 5 dk sonrasına bıle garantısı yok.Benım hala umudum var.Her sey guzel olucak

Musmusu sen bizim nişanlilik dönemimizi de biliyorsun çok konustuk seninle nasil bu hale geldik anlayamiyorum. Ailesi yüzume karsi bir sey demiyor iyiler arkamdan esime diyorlarsa bilemem kimsenin günahini almak istemem.
Ben şok oldum canım.Evet çok ıyıydınız.

Alişma surecınde esın hala ama bırazda ergen gıbı davranmıs buna cozım yok malesef kendı kendıne alısacak. Benım esımde yenı evlıyken hergun oraya gıderdı ben okuyordum geldıgımde orda yemek cay otur eve gelırdık nereye gıtsek anne babasınıda cagırırdı ama bana batmıyordu bende kalabalık aıleden geldıgım ıcın sıkılıyordum tek onlarla zaman gecırıyorduk 5 yıl oldu sımdı bn oraya ıkı gun ust uste gıtsem esım cıldırıyor evın yokmu senın ben oraya gelmem sen oturuyorsan otur dıye bana kızıyor ayda bır kere zorla goturuyorum artık esımı oda bı cay ıcıp kalkıyor hemn. Burda fazla annecı tıp erkeklerı okuduk eger onlar gıbı degılse suyuna gıt bır seneye alısır

anneci oldugunu biliyordum

Tatlim aslinda hersey bu kücük ayrintidaymis, üzüldüm ya
Bende de durumlar söyle gelirti, esim ailesine düskün normal düzeyde fakat esimin annesi ogluscuymus, bunun yüzünden ilk senemiz kabus gibi gecti
Esimle aramiz cok iyi ama annesinin kiskanmasi bize cok yansiyordu ister istemez, sürekli kavgalar tartismalar, tabiki annesini memnun edemiyoruz bir türlü, sonradan ögrendim ki bosan ondan diyormus. Cok sükür atlattik
simdi senin esini söyle kalin deri terlikle bir güzel dövmek lazim, madem annesinde kalacakmis neden evlenmis
Kosa kosa bir cift terapistine gidin, bu adam almis baisni gidiyor
Annesine kizdim asil, o kadin diyemiyor mu karina düzgün davran, incitme, herseyi mükemmel istedigi sekilde yapamayabilirsin, zamanla taniyacaksin neyi nasil sevdigini ki zorunda da degilsin, birileri bunu iyice dolduruyor gibime geldi ne yalan söyliyeyim
Annesinin oglu üzerinde sözü geciyorsa eger o bir kadin olarak onda bu kadar süre kalmasini elestirebilirdi, yeni evli bir adamin evine alismasi gerekir, ay cok sinirlendim ya, cidden is bir yerde kayinvalide de bitiyor gözümde
Erkek annesiyim bende, oglum sürekli bana gelse evlenince hayirdir oglum bir sorun mu var derdim, o kadin evde yalniz ne yapiyor derim, senin yerin onun yani derim, ben zaten annesiyim bu degismez ki, illa bize bagli mi yasasin bu evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…