Eşimin ilgisizligi

demek istedigimo gunden beri o da annesine gitmiyor beni de goturmek istemiyor dediniz ya.. gidiyordur annesine kac gundur size gitmedim diyordur. sadece o gunu demiyorum.. anne basin olunca da oglu gelinin sozunu dinlesin istemiyor.. bencillik iste..

Yapilacak şey belli demek ki .

Olmasi gereken bu aslında ne yapsam yesin dimi. Ustelik kötü yemek yapmiyorum annesi gibi yapamiyormusum alıstıgı tada hitap etmiyormus . Bundan sonra benim yaptigim yemegi yiyecegine gore buna da alısman lazım dedim istedigim gibi yapsan nolur bir kere de istedigimi yap dedi. Ona gore istedikleri normal ben dik başlilik ediyorum. Kendimden taviz veremeyecegime göre daha kötüye gider biliyorum , yol vermek kaliyor anlasilan.

Siz cok sabirlisiniz ben fevri bir insanim. Bana oyle dese cok biliyorsan sen yap ben de yiyeyim derim. Sevgi boyle bir sey degil. Uzgunum ama annesinden baskasini sevdigini de dusunmuyorum. Sevse sizi kirmaktan korkar bir kere. Hayir siz hizmetcilik yapmaya mi evlendiniz. Pasanin evlilik amaci neymis? Madem evlenmeseymis ne diye sizin basinizi yakmis.

Gidiyor olabilir. Aslında gitmesi çok da umrumda degil 5 karış suratla dönüp bana tavir yapmasa her gün gitsin umrum olmaz.

Gidiyor olabilir. Aslında gitmesi çok da umrumda degil 5 karış suratla dönüp bana tavir yapmasa her gün gitsin umrum olmaz.
aslinda olmali umrunda.. sen her gun gitsen ister mi beraber gidelim desen ister mi evlilik esit bir sey orta yolu bulmali bir sey guzel bakmali guzel gormeli.. ben hep art niyet onyargi guc savasi soz dinletme gordum sizde..

Ay bu adam duzelmez senin kaderinde bu herif işte . Duzeltmezse kendini ayrıl abim aynı böyle karı gibi her şeye karışır ters gitmek için bahaneler bulur filan anneci değil ama adam olamadı olamicakta.sizinki de o hesap yani bu adam çekilmez.

Sevdigi için evlenmiş evlenince degisirim sanmiş ama ben hala aynıymışım inat kendi bildigini yapan kimseyi dinlemeyen biriymişim. Ben onu sevsem soz dinlermişim. Mantigi nasil calışıyor çözemiyorum .

aslinda olmali umrunda.. sen her gun gitsen ister mi beraber gidelim desen ister mi evlilik esit bir sey orta yolu bulmali bir sey guzel bakmali guzel gormeli.. ben hep art niyet onyargi guc savasi soz dinletme gordum sizde..
Yani ne yapayim artik gidiyorsan git bana bulaşma noktasina geldim. Bunalinca insan aykirı olsa da kacmaya calisiyor bir sekilde sorundan.

Sevdigi için evlenmiş evlenince degisirim sanmiş ama ben hala aynıymışım inat kendi bildigini yapan kimseyi dinlemeyen biriymişim. Ben onu sevsem soz dinlermişim. Mantigi nasil calışıyor çözemiyorum .

Soz dinlemek nedir ya? Sen onun cocugu musun? Soz dinlemenin tanimi kabile hayati yasamak miymis? Cok sinirlendim bu adama en iyisi baska bir sey deyip de sizi de kirmayayim.

Bence de düzelmez. Seviyesiz bir kere. Ne demek sen dediğimi yapmayınca. Valla bunun gibisini koyucan kapıya. Sen köpek olmadıkça giremezsin bu eve diyecen o olacak. İnsanı insanlıktan çıkarır böyleleri.
Sen ağzınla kuş tutsan yaranamazsın ona. Her bardağı doldursan, annesinden çıkmasan, gözünün üstünde kaşın var artık kaşın olmayacak der bu.

Abiniz eşini sevmiyor muydu peki ?

Yani ne yapayim artik gidiyorsan git bana bulaşma noktasina geldim. Bunalinca insan aykirı olsa da kacmaya calisiyor bir sekilde sorundan.
ama boyle yillar gecmez bu adamdan cocuk yapabilecek misin.. babaligina guvenebilecek misin.. anneme birak baksin orda yiyelim icelim yatmaya eve gecelim diyecek yapabilecek misin.. sozunun altina girebilecek misin simdiden kendinden vazgececek misin.. inceldigi yerden kpacaksa kopsun yuvami kaybetmeyim esim degerli dmeiyorsa orta yolu bulmaya calismiyosa yol ver gitsin zaten

Soz dinlemek nedir ya? Sen onun cocugu musun? Soz dinlemenin tanimi kabile hayati yasamak miymis? Cok sinirlendim bu adama en iyisi baska bir sey deyip de sizi de kirmayayim.
Yorumlariniza açıgım kirilsam da dogrulari duyacagimi biliyorum çünki. Sozumu dinle cok ilkel bir dil zaten .

Bu annesini el üstünde tutanlar anneleri kendi kendilerine o evin içinde mi oluştu sanıyorlar acaba? O da başka bir ailenin kızı. Sen kendi karına bunları yaparsan baban annene bişey dediğinde de anneni savunmayacaksın yani. Nerden baksan tutarsızlar, saçmalar

Abiniz eşini sevmiyor muydu peki ?
Sevgi evlilik kurtarmiyor çocuk olmayın . Yengem senenin 6 ayı toplasan evde diger aylar dargın gidio. Sevgi cinsellik gerçekleri kabullenmek ve bununla yasanmayacagini anlamak için sadece Zaman uzatır yıpratır

Bu adam tam bosamalik adam ya ben okurken sac bas yoldum burda. Konu sahibinin Allah yardimcisi olsun. Benim elimde kalirdi bu adam :)
Sevgi tek basina bir ise yaramaz. Saygi yoksa alsin sevgisini az otede oynasin. Sinirim zipladi boyleleri evlenmesin bir zahmet.

Son düzenleme:
Agzimla kuş tutsam da yaranamam dogrudur. Çocuk gibi davraniyor . Bir süre birbirimizden uzak kalsak ne olur acaba ?

Hiçbirini yapamam çocuk zaten facia olur şu durumda . Yol ver gitsin kısmında durakladim bu da bir seçenek. Kendimden vazgecemem kim bile isteye kendinden vazgecer ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…