Eşimin ilgisizligi

Olay inanilmaz cabuk cozuldu ve 1 bucuk aydir hicbir sey yokmus gibi hayata devam ediliyor.Neyse,bir tek bana garip gelmemis bu durum.

Evden attigini nerde yazmis?
neyse bu tutumunu surdur canim insallah akillanir esin

Kaybetmekten korkar
Kaybetmekten korkan adam anam da anam diye tutturmaz. Sevişmekten kaçmaz. Blöf yapmaz. Evden kovmaz. Sonra da kedi alır gibi eve geri almaz.
Kocanız G greengirll ün eski kocası gibi.
Sonunuz yok gibi maalesef.

Ayrıca sizin geçmişi örtmeniz sorunları çözmez. Kocanız resmen kaçak güreşiyor. Dırdır etmeyin diye kapattı geçmişi. Çünkü konuşsanız yine bir çuval inciri berbat edecekti.

Boşanmak istemiyorsun ne yapabilirim diyorsun. Ben olsam sesimi keser soğuk yaparım, arayıp sormam geliyor Musun diye. Beklemem. Birşey derse de bundan sonra böyle derim. Ben de anneme giderim oturur Yemeğimi yer çayımı içer sohbetimi eder ( aynı onun gibi) öyle eve giderim. Evdeyken film izlerim telefondan. Ne bileyim o yokmuş gibi davranırım. Sana yaptıklarını anlaması için onun gibi olmalısın ona karşı. Biraz da o koşsun o arasın sorsun. Yalnız 1.5 ayda çok çabuk tükenmiş herşey

Başına kakmayın değişmesine izin verin. Gidebileceğinizi gördü sonuçta. Açmayın bu konuları. Orta yolu bulun. Yeni kurallar oluşturun. Atıyorum haftada 2 gün beraber gidin 1 gün kendi gitsin gibi. Herhangi birşey yapılacağında birbirinize danışmak gibi kararlar

Kayınpederimin çayı bitti diye darlanan kisileri sıralamaya koyuyorum;
1_ kendisi
2_oğlu/ kızı
3_karisi
4_gelin.

Ben olsam derim ki "pasâ bey; sira bana geldiyse ben onu da yaparım. Amenna. Peki sen? Kalkıp boş bardağı dolduramıyorsun ama bomboş beynini bana karşı doldurabiliyorsun. Sen iyi evlatsın da ben kötü gelin miyim?

Eğer ben kötü gelinsem... ki amenna kabul ediyorum kötü olduğumu... kendine bir bak. Sen iyi bir adam olsan iyi bir kadın düşerdi bana
Demek ki sen ancak beni hak etmişsin.

Bosanma harici cozum demissin de mereden tutsan elinde kaliyor. 1.5 aylik evlilikte boyle ise bu duzelmez ki... cunku adamin cabasi yok, evliligi duzrltnek istemiyor. Bunlarin hepsi bossnma nedeni. Ssdece srni hetkesin icinde kucuk dusurmesi bile tek badina bossnma nedeni. Kizacaksin bana belki ama adam sanki bitmesi icin ugrasiyor. Ya benim.istedigim gibi olur ya da biter derdinde. Seni sindirmeye ugrasiyor. Hatta bence annesi de akil hocasi gibi. Ben beni bu derece rencide eden asagilayan adam icin ugrasmazfim, bosanirdim. Bu adamdan bir cacik olmaz cunku kusura bakma da.

Çok çabuk çözmüşsünüz olayı ya.. Önce bir oturup konuşsaydınız beklentileriniz neler? Annesine gitme meselesi yatak muhabbeti nasıl olacak diye.
Rest çekmen şimdilik seni rahatlattı gibi görünüyor ama sakın ipleri bırakma hatta gevşetme bile senin eşin kolay kolay değişmez. 1 gece de hiç değişmez. Aranız iyiyken çift terapisi için randevu alın. Sana yaptıklarını unutma. Sünger çekmekle olmaz. Kendini sağlama al bir şekilde.

Saatlerce konuştuk içinde ne varsa söyledi ben de söyledim . Istediklerine itiraz edince ayrilmak mi istiyosun git dedi . Seni babana gönderiyorum dedi , ben de sen beni evden gönderemezsin ben kendi istegimle giderim dedim . Gidecegimi anlayinca çok dil döktü çok yalvardı dinlemedim çıktım yolda yakalayıp çevirdi baya dil döktü yine sonra normale döndük.
Akşam kayinvalide ile konuşmalarini dinledim telefonunda ses kaydi var konuşma dün olmuş. Kayinvalide beni ve kendini çagiriyor , eşim önce gelemem diyor ısrar edince ben gelirim diyor. Kv Cemre niye gelmiyor diye çıkışıyor . Ben gelirim dedim anne uzatma diyor eşim de. Kv uzatacagım şimdi Cemreyi arayıp konusacagım ne oluyo ne istiyo bu falan diyor. Eşim de anne sakın karışma arama bilmedigin şeyler hakkında yorum yapma ilişkimizden uzak dur sen karışma diyor. Karısacagım falan diyor da eşim çok bastırınca tamam deyip kapatiyor.

Normalde ses kayitlarini dinlemem de kv etkisini bilmek istedim ardimdan ne konusuldugunu..

Gitmek istemedigim yerler için ailesi dahil beni zorlamayacagını istemedigim şeylerde ısrar etmeyecegini bana birakacagını söyledi. Ne yaparsan yap karışmayacagım yemegi istedigin gibi şikayet etmeden yiyecegim , gittigimiz yerde ister yardim et ister yanimda otur ne istersen onu yap bir daha karismayacagim dedi. Ama bu konulari burda kapatalim sil bastan baslayalim diye de ekledi.

Ikimiz de bu karari aldik uzun uzun her seyi konusup acmamak üzere kapattik . Sürekli konuyu acip başina kalkarak bir sonuç alamam ki iliskiyi daha da yipratir. O baştan başlamayi teklif etti bana da mantikli geldi . Devam edeceksek zaten yapmaniz gerekn de buydu.her şey yolunda şimdi . Sonra ne olur bilmiyorum.

Hiç mi bir tartışmanız,kavganiz olmamıştı daha önce bu sebepten?
Aslında epey de kolaymış aklını başına alması.
Değnek mi göstermek gerekiyormuş yani.
Götürebildiğim yere kadar sürüklerim diye düşündü galiba.
Bu kadar çabuk değişim göstermesi bana da şüpheli geldi. Geçici bir şok degildir umarım.
K.v tüm kaynana şarkılarını hak eden tipte kaynana imiş.

Yarım saatte degişmez tabi ki . Sadece bir şans verdim . Inşallah sizin dediginiz gibi degil de benim umdugum gibi devam ederiz .

Yarım saatte degişmez tabi ki . Sadece bir şans verdim . Inşallah sizin dediginiz gibi degil de benim umdugum gibi devam ederiz .

Senin umdugun gibi devam etmesi için, adamin degismesi demektir. Adam yarim saatte degismez. Ailesinin önünde seni asaglarken sorun yok, üstüne sen ailesine özür dileyecekmissin.

Ki adam sans istemedi, sadece senin böyle tepki verecegini düsünemedi. Neyse iste, hep ayni seyleri tekrarliyoruz. Adamin degismez, kendini buna hazirla.

Evlendigimizden bu yana tartışmalarimiz buraya yazdiklarimdi. Nişanliyken de her nisanli gibi atısmalarimiz olurdu ama hic bu kadar yükselmemisti bana karşi kücük bir tartismada bile hakli haksiz dusunmez arayi duzeltmek icin ugrasirdi farkli sehirlerdeyiz isini gucunu birakir yanima gelirdi . Kısaca bu tavırlari bana çok yabanciydi evlendikten sonra ilk defa bana bu kadar öfkeli ve sert davrandi ve bu kadar uzatti.

Zamanla degisir umudundayim. Öyle olmasini istiyorum. Şans istedi dili ile bunu söyledi kalbi ile söylemedi durumu kurtardi mi diyorsunuz ?

Üzgünüm ama 1,5 aylık evlilikte sizin gözünüzün içine bakması gerek ne annesi babası bi alışın düzeniniz oluşsun en güzel zamanlarınız olması gerek eşiniz çok gaddar sizinle bir aile kurduğunun farkında değil daha önceden konuşmadınız mı hiç? Evlilikte ayrı gayrı da olmaz bu sizi birleştirmez uzaklaştırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…