- 2 Ağustos 2013
- 34.363
- 102.743
-
- Konu Sahibi isilaydmrc
Aa ilişki değil kocası o lütfenbenim yaşadığım yerde ve üniversite olan her şehirde sizin gibi genç kızları okul bitene kadar metres olarak tutan adamlar var. ama onlar zengin. ev tutup döşüyorlar. kızların ceplerini dolduruyorlar falan. siz ucuza gitmişsiniz. aynı şartlarda yaşayıp çok lüks içinde olabilrdiniz. birtek o kısımda zarardasınız
yoksa siz bu tarz ilişki yaşayan tek üniversiteli kız mı sanıyordunuz kendinizi
Oh valla çok mutluyum canım kocam yanımda, her gece. Dur öpeyim canım kocam. Seninki de karısını öpüyordur şimdi. Oooh çatlaÖvünülesi bir şey dediğimi nereden çıkardın. Benim söylemediğim cümleleri herkes kurup kafasında ben söylemişim gibi yazıp çiziyor. İyi evliyseniz ne mutlu size
Ne kadar da gizli bilgi.evliliklerinde bazı eksiklikler bulunduğunu (bu çok özel açıklayamam)
bu saftrik kızları böyle kullanıyorlar bu adi herifler işteAa ilişki değil kocası o lütfen
Aynen çatladım kıskanclıgımdanOh valla çok mutluyum canım kocam yanımda, her gece. Dur öpeyim canım kocam. Seninki de karısını öpüyordur şimdi. Oooh çatla
Ne çıkarsa bahtinaKonuyu : o konuları açanlarla dertleşmek için açtı belki de ; gelgelelim kısmetine biz çıktık.
İmam nikahı var
yok bu saf bi de bedavaya yapıyorAl işte hangi doktor güzel dikiyor diye konuya gel
marka giyinicem lüks yaşıcam diye bu rezilliği nasıl reva görebiliyorsunuz onurlu yaşamak diye bi kavram var hiç mi değeri kalmadı bunun
Ben çocuklarımız için gerçekten korkuyorum artık
bir iki yıl sonra da ailesinin yanına dönünce başka adamı bakireyim diye nasıl kandırırım onu düşünürler .Senin odun patlayacak adam tekmeyi vurup da kapıya koyduğunda, başkasıyla nasıl evlenirim acaba diye
Sen şimdi, sevgilinin karısıyla ilişki yaşamadığına falan inanıyorsundurAynen çatladım kıskanclıgımdan
Kocalarınız metres tutar diye korktunuz ne demek. Metres olmak iyi bişi mi adam sizin bedeninizi siz onun parasını kullanıyorsunuz adamdan gidenler geri gelirde sizden gidenler gelecek mi bedenen değil ama ruhen kirlendiniz bunu ileri ki yaşamınızda birazcık kendinize saygınız kaldıysa anlayacaksınızÖvünülesi bir şey dediğimi nereden çıkardın. Benim söylemediğim cümleleri herkes kurup kafasında ben söylemişim gibi yazıp çiziyor. İyi evliyseniz ne mutlu size
Dur bak bidaha öpecem gaza geldimAynen çatladım kıskanclıgımdan
heee öyleee.diğerleri araba istiyor değerli takı istiyor evi full döşetiyor otel tatilleri marka kıyafetlerrr.yok bu saf bi de bedavaya yapıyor
Yolunu bulurbir iki yıl sonra da ailesinin yanına dönünce başka adamı bakireyim diye nasıl kandırırım onu düşünürler .
Önce cevap verip sonra beğenmeseydiniz keşke de bilgilenseydik böyle bir şey öğrenmedikNeden annesinin yok???? Tek ebeveyn mi ki baba
Kızlık zarı diktirme konusu loadingbir iki yıl sonra da ailesinin yanına dönünce başka adamı bakireyim diye nasıl kandırırım onu düşünürler .
eee bundan kimin haberi var?
karısının var mı?
razı mı?
senin ananın babanın var mı?
sevişebilmek için dini kendinize alet etmeyin.
karı koca değilsiniz düz metressiniz.