- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.848
-
- Konu Sahibi isilaydmrc
Hep dikkatimde karşılıklı ağlıyorlar , karşılıklı her haltı yiyip yiyip aglasiyorlarBu metresli konularda iki aşık sürekli ağlıyor dikkatinizi çekti mi hanımlar?
Bu aşkın sonu yok, ayrılacağız falan diyerekten
İçim eziliyor böyle aşkların bitmeye mahkum oluşuna.
Hayal etsenize amcayı ağlarken, yazık yaa.
Artık metresliginde ederi düşmüş
Adamlar dört köşe kolayı buluş kadınlar bakiyo artık imam nikahlı kıllı heriflere
adam kankasına bı tespıhle takke vermiştir 3 kulhu 1 elham bu da ınanmıstır.. hocalar kıymaz..Adam keyfini yapıyor ya işte, garibim de çıkarsız seviyor sanıyor; yarın tutanacak dalı kalmayacak. Adam dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına dönecek. Dini nikâh da oyuncak olmuş ellerinde her türlü ahlâksızlık dini nikâhla örtülüyor. Evlilik cüzdanını görmeyen hocalar, dini nikâh kıymamalı.
Ailelerinizin haberi olmadan yaptığınız güya imam nikahı varya işte o nikah yüzünden dinden bile çıkmış olabilirsiniz.yediğiniz moklara dini alet etmeyin, o nikah geçersizzzzz.Birde o kadar güzelleme yaparak yazmaya çalışsanız da boşa, keşke sizin gibi ahlaksızlar için ayrı bir dünya olsa ! Bıktık sizlerle aynı havayı solumaktanİmam nikahı var
cidden resmen bedavaya gitmiş. madem bi kart zamparaya kapatma olacaksın bari azcık lüks yaşaaynen öyle.madem metres oldunn bari metresliğe değecek adamla olaydınnn bacımm.senin ki duble zararr demek istiyorum konu sahibine
anne babanın bile haberi olmadığı nikah mı olurmuş zatenAilelerinizin haberi olmadan yaptığınız güya imam nikahı varya işte o nikah yüzünden dinden bile çıkmış olabilirsiniz.yediğiniz moklara dini alet etmeyin, o nikah geçersizzzzz.Birde o kadar güzelleme yaparak yazmaya çalışsanız da boşa, keşke sizin gibi ahlaksızlar için ayrı bir dünya olsa ! Bıktık sizlerle aynı havayı solumaktan
Okulu bitince amca buna ev tutamayacakmış, canım aşkım kurt bakışlım, ömrüm, solgun ç*klü Erkekkkkkimi nasıl tatmin edecem, ben yapamazsam başkalarına gider bir çözüm arıyorum demişKonu sahibi bize neyi soruyor o kısmı anlamadım
Bir şey sormuyor, bu büyük aşka şahit olun diye yazmış.Konu sahibi bize neyi soruyor o kısmı anlamadım
Böyle seyler duyurulunca geçerli sayılıyor.İmam nikahı var
İçine .ıçtığım iç dökümü yapmışKonu sahibi bize neyi soruyor o kısmı anlamadım
Sana iki haberim var ilki uzgunum ama sen evli degilsinEşimle aramda çok fazla yaş farkı var. Kendisi karısıyla senelerdir evli, çocuğu yok.. . Yaşıtlarım olan erkekler ya da benden birkaç yaş büyük olanlar bana afedersiniz asalak gibi geliyor.
Üstelik bir de babasının iznine gerek var.Dinde böyle bir şey yok. Nikah akdinin duyurulması gereklidir. Vicdanlarını rahatlatıyorlar sözde, ama geçerli değil.