- 3 Şubat 2018
- 6.054
- 23.822
- 27
-
- Konu Sahibi isilaydmrc
Konu sahibi konuyu hala okuyorsan,okulun bitince adam sana tekmeyi basinca bisey yapmana gerek kalmayacak zaten.Ha diyelim ki basmadı yaptığın tam bir aşağılık bisey.Bildigin adamı ayarttın işte.Bu vicdan azabı seni öbür boyu bırakmaz.Rahat ol sen.Her insan kendine yakışanı yapar.
kendi kendilerine Allah katında eşimsin demiştir adam bu da nikah sanıyordur.Hadi bunlar cahil, din min bilmiyorlar.
Bunların nikahını kim, hangi akılla kıydı.
Evli birine nikah kıymış adam.
Ben de başlığı görünce kuma herhalde dedim, okuyunca o bile değilmiş dedimBir de eşimin 2. Karisiyim yazmis bende sandım ilkinden boşandı bunla evlendi tuhaf kıskançlıklar yapıyor
Dünden beri acayip sinirlendim konu sahibine
Oturdum dizi gibi konuyu ve yorumları okudum çekirdeğimleBöyle saçma sapan bir konu görmedim fake gibi geldi bana. Yorumlarınızın birçoğu haklı ama söylediklerinizin nereye gideceğini düşünün. Eğer doğruysa üzüldüm ben açıkçası en çok da karısı için. Her şeyden habersiz çok yazık. Bu kız da intihar eşiğindeyim demiş yorumlar üstüne kendini assa yeridir. Burada kız kadar en az adamın da suçu var. Erkekleri de sütten çıkmış ak kaşık gibi görmemek lazım def etmeliydi en başından bu kadını başında kaç yaşında adam işin çoğu onda bitiyor. Ahkam kesip atıp tutmamak lazım yine de Çok şükür evliyim böyle dertlerim yok ama çevremden birinin basına gelmeyeceği ne malum x çok çok kötü leş bir durum. İlahi adalet kul hakkı ahiretteki yer allahı kandırmaca vs yorumlar gerçekten tuhaf. yasattıgını göreceksinler falan biz geleceği ne ara görür olduk kaderi biz mi yazıyoruz öteki tarafta bunun yerini bilemeyiz biz cennetlik kullar mıyız belki biz de bilmeden başkasının hakkına girdik. Bir kulun yaptığı işin Allah katında makbul olup olmayacağını anca Allah bilir Sana gelince bu olaydan paçanı kurtarmaya bak bir an önce sonu karanlık ya hamile kalırsan o zaman ne yapacaksın işler karışmadan sen kes ipini gitsin şu isin
Serbest mi yani kazen ? <aılfdkjhfdAbla bunu yapma bize, bu insanlar salak değil. Konuyu yeni hesapla açıp ceza alınca eski hesabınla gelip böyle çekirdek, fake gibi cümleler ne bileyim ... İkinci üyelik kurallarını dikkatlice okursanız neden deşifre olduğunuzu anlarsınız.
gömün arkadaşı ...
Serbest mi yani kazen ? <aılfdkjhfd
Bitmediler yahu neyin kafası buAbla bunu yapma bize, bu insanlar salak değil. Konuyu yeni hesapla açıp ceza alınca eski hesabınla gelip böyle çekirdek, fake gibi cümleler ne bileyim ... İkinci üyelik kurallarını dikkatlice okursanız neden deşifre olduğunuzu anlarsınız.
gömün arkadaşı ...
Ayşegül bacım kocasının metresi için mi konu açmış acaba?Ooooo ayşagül bacımız vajinismusmuş ayrıca.
skljhgjfhg
Doktor değilim ama bu davranışın tıpta bir adı olduğunu biliyorum. Yazık ya abi gerçekten, Allah şifa versin .Abla bunu yapma bize, bu insanlar salak değil. Konuyu yeni hesapla açıp ceza alınca eski hesabınla gelip böyle çekirdek, fake gibi cümleler ne bileyim ... İkinci üyelik kurallarını dikkatlice okursanız neden deşifre olduğunuzu anlarsınız.
gömün arkadaşı ...
fake e fake atmak nedir ya çığır açıyorsunuz gerçekten kendi açtığı konusuna başka biri gibi nasıl bir psikolojiyle yorum yazar insanOturdum dizi gibi konuyu ve yorumları okudum çekirdeğimleBöyle saçma sapan bir konu görmedim fake gibi geldi bana. Yorumlarınızın birçoğu haklı ama söylediklerinizin nereye gideceğini düşünün. Eğer doğruysa üzüldüm ben açıkçası en çok da karısı için. Her şeyden habersiz çok yazık. Bu kız da intihar eşiğindeyim demiş yorumlar üstüne kendini assa yeridir. Burada kız kadar en az adamın da suçu var. Erkekleri de sütten çıkmış ak kaşık gibi görmemek lazım def etmeliydi en başından bu kadını başında kaç yaşında adam işin çoğu onda bitiyor. Ahkam kesip atıp tutmamak lazım yine de Çok şükür evliyim böyle dertlerim yok ama çevremden birinin basına gelmeyeceği ne malum x çok çok kötü leş bir durum. İlahi adalet kul hakkı ahiretteki yer allahı kandırmaca vs yorumlar gerçekten tuhaf. yasattıgını göreceksinler falan biz geleceği ne ara görür olduk kaderi biz mi yazıyoruz öteki tarafta bunun yerini bilemeyiz biz cennetlik kullar mıyız belki biz de bilmeden başkasının hakkına girdik. Bir kulun yaptığı işin Allah katında makbul olup olmayacağını anca Allah bilir Sana gelince bu olaydan paçanı kurtarmaya bak bir an önce sonu karanlık ya hamile kalırsan o zaman ne yapacaksın işler karışmadan sen kes ipini gitsin şu isin