- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
-
- Konu Sahibi ayyuzlum01
Her konuda gözlerim sizin yorumunuzu arıyorEşinin aldığı baklavaya söylenen ilk kadınsınız diyecem de değilsinizdir herhalde. Bazı insanlar kendini şımartmayı sevmiyor nedense. Eski insanlar yapardı bunu genelde “ne dondurması çocuğum evde karpuz var”
Valla kilosun 70 TL ye olan kaliteli baklava mı kaldı ? Bahsettiği fiyatlar ucuz bile hatta .
Bir de adam komposto yada evde yapılan meyve suyu içmek zorunda değil .Zararlı olabilir ama belki kola seviyor .Ben bu kadar müdahaleyi yanlış buluyorum .
Konu sahibi açtı konuyu gitti. Biz de konuşuyoruz burda kendi kendimize işte
Benim aklım hala baklavada.Adamın haline üzüldüm ben
Çekirdek yiyerek teselli arıyorum şu an
İyi aksamlar. Eşim bana göre fazlaca harcama yapıyor. Özellikle hazır gıdalara bayılır. Evde komposto şu bu içecek var. Gider hazır içecek alır. Gecen degsiik bi icecek almis hic icemedik ici bildigin glikoz surubu ve boya yazıyor üstünde.
Şimdi ramazan ayındayız diye ilk gün tatlı baklava almış 70 liraya o bitti bugün yine almış. Birlikte yeriz dedim diyor.
Yine geçen yemek yapma sipariş veriyim dedi 150 tllklahmacun kebap vs aldık. Bıkac gün sonra yine sipariş verelim der. Ben onun canı istemiştir diye bsy demiyorum.
Bir de evde iki kişiyiz.4 kişilik aile kadsr gıda harcaması yapıyoruz. Ben eve sebze meyve et almayalım demiyorum ama eşim hazır şeylere düşkün
Esimin kilosu fazla 86 kilo benim de boyuma göre fazla kilom 65.
sağlıksız geliyor bunlar ve maddi olarak bana göre fazlaca.
Benim aklım hala baklavada.
Biz de kara gectik siparişi kesince.Dışardan yemek harbiden de cüzdan düşmanı bir durum..Ben de bayılırdım kebap olsun,fast food olsun dışardan yemeye..Şu virüs belasına bıraktım sipariş vermeyi ,her şeyi evde yapıoruz (künefe bile yaptım haha) ve acayip kara geçtim..Bildiğin param dışardan yemeye gidiomuş.Amaa bana para battığı için gittim perde,masa takımı vs.aldım o ayrı
Bence çok yapabileceğiniz bir durum yok.Kocanız çocuk değil ki izin vermeyesiniz.Sadece durumu izah edip sınırlandırma talep edebilirsiniz.Misal haftada en fazla 2 gün dışardan alalım,paramız cebimize kalsın ne dersin gibisinden..
Olmazda da iyi yönünden bakmaya çalışın.En azından eşiniz cimri değil. Annemin eski kocası buzdolabındaki yumurtaları sayarmış, yenip yenmediğini anlamak için:) Maddi olarak sizi çok etkilemiosa kasmayın.Afiyet olsun:)
Kaç yaşında adam huyunu degiştiremezsiniz. Tabi eğer bu olay yeni başladıysa geçicidir sıkıntı yapmayın. Belli ki adam harcamayı seviyor. Böyle konularda en iyi çözüm borca girmektir. Ev araba ne olursa. Genellikle de işe yarar. Adam harcamayı bırakıp ayın sonunu getirmeye odaklanırİyi aksamlar. Eşim bana göre fazlaca harcama yapıyor. Özellikle hazır gıdalara bayılır. Evde komposto şu bu içecek var. Gider hazır içecek alır. Gecen degsiik bi icecek almis hic icemedik ici bildigin glikoz surubu ve boya yazıyor üstünde.
Şimdi ramazan ayındayız diye ilk gün tatlı baklava almış 70 liraya o bitti bugün yine almış. Birlikte yeriz dedim diyor.
Yine geçen yemek yapma sipariş veriyim dedi 150 tllklahmacun kebap vs aldık. Bıkac gün sonra yine sipariş verelim der. Ben onun canı istemiştir diye bsy demiyorum.
Bir de evde iki kişiyiz.4 kişilik aile kadsr gıda harcaması yapıyoruz. Ben eve sebze meyve et almayalım demiyorum ama eşim hazır şeylere düşkün
Ay lahmacunu nasıl yaptınız, son zamanda canım istiyor ama dışardan yemek söylemek bile tedirgin ediyor. İnternette bir çok tarif var ama denenmiş tarif herzaman makbuldür.Siz sevdiği şeyleri evde yapsanız belki dışarısı cazip gelmeyecek.
Ben geçen akşam evde lahmacun yaptım.
Eşim bayıldı, bunu bir daha yapalım deyip duruyor.
Pizzayı da kendim yaparım dışarıdakine taş çıkarır valla :)
Hani hem sağlıklı olur, hem bütçenizi sarsmaz bence.
İyi aksamlar. Eşim bana göre fazlaca harcama yapıyor. Özellikle hazır gıdalara bayılır. Evde komposto şu bu içecek var. Gider hazır içecek alır. Gecen degsiik bi icecek almis hic icemedik ici bildigin glikoz surubu ve boya yazıyor üstünde.