- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.422
-
- Konu Sahibi ayyuzlum01
İyi aksamlar. Eşim bana göre fazlaca harcama yapıyor. Özellikle hazır gıdalara bayılır. Evde komposto şu bu içecek var. Gider hazır içecek alır. Gecen degsiik bi icecek almis hic icemedik ici bildigin glikoz surubu ve boya yazıyor üstünde.
Şimdi ramazan ayındayız diye ilk gün tatlı baklava almış 70 liraya o bitti bugün yine almış. Birlikte yeriz dedim diyor.
Yine geçen yemek yapma sipariş veriyim dedi 150 tllklahmacun kebap vs aldık. Bıkac gün sonra yine sipariş verelim der. Ben onun canı istemiştir diye bsy demiyorum.
Bir de evde iki kişiyiz.4 kişilik aile kadsr gıda harcaması yapıyoruz. Ben eve sebze meyve et almayalım demiyorum ama eşim hazır şeylere düşkün
Esimin kilosu fazla 86 kilo benim de boyuma göre fazla kilom 65.
sağlıksız geliyor bunlar ve maddi olarak bana göre fazlaca.
Bütçe açısından değilde sağlıksız olması bence asıl problem, yoksa ben ve eşim de gıdadan asla kısmayız ama hazır, sağlıksız gıdalar da sokmayız. Eşinize parasından değil de sağlık açısından bahsederseniz iyi olur yoksa yediğimde gözün mü var ya da kazanıyorum alıyorum diye olayı büyütebilirİyi aksamlar. Eşim bana göre fazlaca harcama yapıyor. Özellikle hazır gıdalara bayılır. Evde komposto şu bu içecek var. Gider hazır içecek alır. Gecen degsiik bi icecek almis hic icemedik ici bildigin glikoz surubu ve boya yazıyor üstünde.
Şimdi ramazan ayındayız diye ilk gün tatlı baklava almış 70 liraya o bitti bugün yine almış. Birlikte yeriz dedim diyor.
Yine geçen yemek yapma sipariş veriyim dedi 150 tllklahmacun kebap vs aldık. Bıkac gün sonra yine sipariş verelim der. Ben onun canı istemiştir diye bsy demiyorum.
Bir de evde iki kişiyiz.4 kişilik aile kadsr gıda harcaması yapıyoruz. Ben eve sebze meyve et almayalım demiyorum ama eşim hazır şeylere düşkün
Kimseye tavsiye etmemBirkac farkli marka var. Ben birini beğeniyorum bildiğimiz kıyması bol lahmacun gibi değil tabi ama bence idare eder
Herkesin damak tadı farklı. Bütcesi dar olanlar için güzel bence.Kimseye tavsiye etmem
Ben de fiyatlara şaşıranlara şaşırdım. Doğru düzgün bir baklavanın kilosu 140-150 lira zaten. 20 liradan aşağı lahmacun görmedim ben, görsem de yemem gerçi.alınanlar kaliteli restaurantlardansa 1 kutu baklava 70 tl ve iki kişi 150 tl kebap ödemesi çok değilki.
gelirinize göre uçuk rakamlarsa haklısınız, buna birşey diyemem.
çok sık olması da sağlıksız. ayda 1-2 normaldir bana göre eve sipariş.
Kadın sağlık diyor sen bimin dondurulmuş ürünlerini tavsiye ediyorsun karamela. Kıyma değil o lahmacunlardakiler, pizzalara hiç girmiyorum bile.Herkesin damak tadı farklı. Bütcesi dar olanlar için güzel bence.
Eee disaridan söylenen baklava da sağlıklı değil.Bircok tatlı ve pizzalarda hazır alınıp atılıyor fırına. Hicbir sey sağlıklı değil düşününce ama es disaridan yemeyi seviyor kadın bütceden sikauet ediyor. Mevbur bir seyden ödün verilecek ikisi de kendi bildiğinden vazgecmeyecekse orta yol buKadın sağlık diyor sen bimin dondurulmuş ürünlerini tavsiye ediyorsun karamela. Kıyma değil o lahmacunlardakiler, pizzalara hiç girmiyorum bile.
Adam dışardan kalitelisini alıyor ama zararlısını değil. Parasına kıyıyor alıyor. Sen diyorsun ki madem alacak gitsin en dandiğini en zararlısını alsın çoluk çocuk oturup yiyin.Eee disaridan söylenen baklava da sağlıklı değil.Bircok tatlı ve pizzalarda hazır alınıp atılıyor fırına. Hicbir sey sağlıklı değil düşününce ama es disaridan yemeyi seviyor kadın bütceden sikauet ediyor. Mevbur bir seyden ödün verilecek ikisi de kendi bildiğinden vazgecmeyecekse orta yol bu
Ee kadın sikayet ediyor bütceden ne yapsınlar ? Ya cözüm önerisi bulun ya elestirmeyinAdam dışardan kalitelisini alıyor ama zararlısını değil. Parasına kıyıyor alıyor. Sen diyorsun ki madem alacak gitsin en dandiğini en zararlısını alsın çoluk çocuk oturup yiyin.
Seninki çözüm önerisi yani, pekiEe kadın sikayet ediyor bütceden ne yapsınlar ? Ya cözüm önerisi bulun ya elestirmeyin
Her şeyi hazır alırsak para yetişmiyor ve cidden sağlıksızİyi aksamlar. Eşim bana göre fazlaca harcama yapıyor. Özellikle hazır gıdalara bayılır. Evde komposto şu bu içecek var. Gider hazır içecek alır. Gecen degsiik bi icecek almis hic icemedik ici bildigin glikoz surubu ve boya yazıyor üstünde.
ÖyleBen de fiyatlara şaşıranlara şaşırdım. Doğru düzgün bir baklavanın kilosu 140-150 lira zaten. 20 liradan aşağı lahmacun görmedim ben, görsem de yemem gerçi.
Ve ayrıca bunlar paketli gıdalar değil. Her öğünde bunları yemediğiniz sürece sağlığa zararlı da değil.