- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
-
- Konu Sahibi ayyuzlum01
Iki kisilik kebap 150 tl mi???? Adana'dan bildiriyorum, en hakiki en sahane kebabi arti mezelerini iki kisi 60-70 tl'ye yiyebilirsiniz.
Ben Adana’ya gittiğimde Hasan uatada yedim ,başla yerlerde de ama Adana’da Hasan ustaya bin basacak yerler var hatta biz istanbulda kebap yemiyoruz diyorumAdana’da Hasan Usta Kebap ne kadar meşhur ?
İstanbul’da sadece oradan yiyorum da Adana’daki bilinirliğini merak ettim
Adana'da secenek cok. Hasan Usta orta seviye diyebilirim. Pek tercih etmem. Bir ara olumsuz seyler konusulmustu. O gunden beri tercih etmiyoruz biz.Adana’da Hasan Usta Kebap ne kadar meşhur ?
İstanbul’da sadece oradan yiyorum da Adana’daki bilinirliğini merak ettim
Evet Hasan Usta reklami iyi sanirim. Cok bilindigi icin is yapiyor. Bir de yeri cok buyuk.Ben Adana’ya gittiğimde Hasan uatada yedim ,başla yerlerde de ama Adana’da Hasan ustaya bin basacak yerler var hatta biz istanbulda kebap yemiyoruz diyorum
Boşver ekonomik dengede arıza yaratmıyorsa yiyin gitsin.Birde bunun almayan yemeyen versiyonu var kanser ediyor aman diyim.
Hatırladım.Kadın çalışıyordu hatta.Evet hem yemeyen hem yedirmeyen insan daha sinir bozucu gercekten.Kadinin tezgaha salata yapmak icin cikarttigi domatesi dolaba geri koyan adam vardı bir kac hafta önce konularda
Haklisin.
Konu sahibi ye gitsin.
Tabii bu yemekler yuzunden baska temel ihtiyaclar aksamiyorsa.
Adana'da secenek cok. Hasan Usta orta seviye diyebilirim. Pek tercih etmem. Bir ara olumsuz seyler konusulmustu. O gunden beri tercih etmiyoruz biz.
Iki kisilik kebap 150 tl mi???? Adana'dan bildiriyorum, en hakiki en sahane kebabi arti mezelerini iki kisi 60-70 tl'ye yiyebilirsiniz.
Valla70 liraya yarım kilodan çok az fazla tatlı olur . 1 kilo bile olmayan tatlının nesi çok
Yani sanırım ben o kadar pahalı baklavacılara gitmiyormuşum70 liraya yarım kilodan çok az fazla tatlı olur . 1 kilo bile olmayan tatlının nesi çok
Valla
Yani sanırım ben o kadar pahalı baklavacılara gitmiyormuşum
Ama yine de 2 kişiye yarım kilodan az fazla baklava bana sorarsanız çok. Taze o gün yenecek dilim sayısı kadar almayı mantıklı buluyorum ben sonuçta para verip aldığın bir şey neden yarına ertesi güne kalacak kadar fazla alınsın ki? O gün yenip heves alınsa yeterli