Esimin gida harcamalari

Adana’da Hasan Usta Kebap ne kadar meşhur ?
İstanbul’da sadece oradan yiyorum da Adana’daki bilinirliğini merak ettim
Ben Adana’ya gittiğimde Hasan uatada yedim ,başla yerlerde de ama Adana’da Hasan ustaya bin basacak yerler var hatta biz istanbulda kebap yemiyoruz diyorum ☺️

Herkes çok bulmuş ama baklavanin kilosu 100-150 den asagi degil zaten (gercek baklavadan soz ediyorum) agir da bir sey oldugu icin 70 liraya anca 2 porsiyon alinir, kebap da porsiyonu 50*2 lahmacunla 150 eder.
Bence bu durum butcenizi kötü etkiliyorsa haftada bir ya da iki diye kısıtlama getirin, biz haftada bir gun disardan yiyorduk mesela, fazlasi butcemizi kötü etkiliyordu çünkü, koronadan beri disardan taze ekmek bile almadık, yapan kisi viruslu müdür, tasiyan kurye hasta midir belli degil... Hic gerek yok.

Maddi durumunuz nasil?

Asgari ucret alip 70 baklavaya 150 kebaba verip sizi culsuz gezdiriyorsa haklisiniz.
Yoksa adamin yedigi baklavaya da laf etmeyin.

Kalitesiz ve sagliksiz seyler almamasi konusunda uyarin. Bunu boyali icecek icin soyluyorum.

Zaten sagliga onem verdiginizi varsayarak; 70 liralik baklava cok da fazla degildir. Kalitesizse fazla olabilir.

Yine de siz yemek istemiyorsaniz dikkat ettiğinizi, tek kisilik siparis etmesini soyleyin.

Konu sahibi "evet borca giriyoruz" diyecek diye bekledim ama sağolsun konuyu açmış gitmiş
Valla baklavanın o fiyata olması normal
İçinde tereyağı varsa gerçek antep fıstığı ve %100 pancar şekeri varsa çok normal
Boyalı fıstık tozuyla yapılmış mısır şurubu ve margarinle hazırlanmış baklavaya 40 50 tl verip sağlığınız bozulacağına o fiyatı verip hakiki yiyin daha iyi
%100 dana kıymasından yapılan kebap lahmacun yanında mezesi falan onun da fiyatı normal
Ama ne eti olduğu belli olmayan şeyi yiyeceğinize pahalı olsun tam olsun
Ha tabi bu gibi şeyler haftada 1 2 haftada 1 olsa daha iyi sürekli bittikçe alırsanız yine pek sağlıklı olmaz sürekli bunları yemek
Maddi açıdan sorununuz yoksa yiyin gitsin 3 günlük dünya
Ha ama o 5 lahmacun yesin siz 1 yiyin kilonuzu koruyun dert ediyorsanız

Boşver ekonomik dengede arıza yaratmıyorsa yiyin gitsin.Birde bunun almayan yemeyen versiyonu var kanser ediyor aman diyim.

Kadinin tezgaha salata yapmak icin cikarttigi domatesi dolaba geri koyan adam vardı bir kac hafta önce konularda 😣😣
Haklisin.
Konu sahibi ye gitsin.
Tabii bu yemekler yuzunden baska temel ihtiyaclar aksamiyorsa.

Kadinin tezgaha salata yapmak icin cikarttigi domatesi dolaba geri koyan adam vardı bir kac hafta önce konularda 😣😣
Haklisin.
Konu sahibi ye gitsin.
Tabii bu yemekler yuzunden baska temel ihtiyaclar aksamiyorsa.
Hatırladım.Kadın çalışıyordu hatta.Evet hem yemeyen hem yedirmeyen insan daha sinir bozucu gercekten.

Iki kisilik kebap 150 tl mi???? Adana'dan bildiriyorum, en hakiki en sahane kebabi arti mezelerini iki kisi 60-70 tl'ye yiyebilirsiniz. 😆

Adres alalim 😁

Kebap pek tercihimiz degil ama iyi oldugundan emin oldugumuz bir yer var. Arada giderdik covid oncesi.
Bir porsiyon 54 tl idi en son ocakta gittik. Meze yok. Tabakta bir seyler var koz domates falan.
Meze icecek tatli da yersen rahat 200 kagit

70 liraya yarım kilodan çok az fazla tatlı olur . 1 kilo bile olmayan tatlının nesi çok
Valla
70 liraya yarım kilodan çok az fazla tatlı olur . 1 kilo bile olmayan tatlının nesi çok
Yani sanırım ben o kadar pahalı baklavacılara gitmiyormuşum😂
Ama yine de 2 kişiye yarım kilodan az fazla baklava bana sorarsanız çok. Taze o gün yenecek dilim sayısı kadar almayı mantıklı buluyorum ben sonuçta para verip aldığın bir şey neden yarına ertesi güne kalacak kadar fazla alınsın ki? O gün yenip heves alınsa yeterli

Valla

Yani sanırım ben o kadar pahalı baklavacılara gitmiyormuşum😂
Ama yine de 2 kişiye yarım kilodan az fazla baklava bana sorarsanız çok. Taze o gün yenecek dilim sayısı kadar almayı mantıklı buluyorum ben sonuçta para verip aldığın bir şey neden yarına ertesi güne kalacak kadar fazla alınsın ki? O gün yenip heves alınsa yeterli

🤣 ben tek başıma bir oturuşta 1 kilo baklava yerim , bir de yarım kiloyu 2 kişi bölüşecek , ne ertesi güne kalması 😂 😅
Bu arada yanlış anlaşılmasın , kilom fazla değil .. Kaliteli şeyleri yemekten haz alırım 😊

X