- Konu Sahibi ayyuzlum01
Hazir gidalari fazla fazla almasini engelleyin tabi. En iyisi ayran, maden suyu. Hem sagliga hem butceye zarar oteki turlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocasını ve sağlığını düşünmesini neresi ilginç
Baskı yapamaz ama daha sağlıklı beslenmeyi önerebilir
Adam bilmiyor mudur sizce bunu?
Bakın az önce erkek arkadaşım iftar sofrasından kalktı, hemen peşinden cips yedi. Onun poşetini atmaya mutfağa gitti, elinde dondurmayla geldi.
Koskoca adama sağlıklı beslenmeyi ben mi öğreteceğim yani? Kalkıp “aşkım ne kadar dengesiz besleniyorsun” dersem çok ayıp olmaz mı? Kaba olmaz mı? “Sen kendini düşünemiyorsun, aptalsın, akılsızsın, ben annen rolüne gireyim de sana nasihat vereyim, sen akıl edemiyorsun” demek anlamına gelmez mi?
Adam bilmiyor mudur sizce bunu?
Bakın az önce erkek arkadaşım iftar sofrasından kalktı, hemen peşinden cips yedi. Onun poşetini atmaya mutfağa gitti, elinde dondurmayla geldi.
Koskoca adama sağlıklı beslenmeyi ben mi öğreteceğim yani? Kalkıp “aşkım ne kadar dengesiz besleniyorsun” dersem çok ayıp olmaz mı? Kaba olmaz mı? “Sen kendini düşünemiyorsun, aptalsın, akılsızsın, ben annen rolüne gireyim de sana nasihat vereyim, sen akıl edemiyorsun” demek anlamına gelmez mi?
Aynen walla zaten tek lüksümüz yeme içme kaldı.Ben şu süreçte yemeye içmeye verilen paraya hiç acımıyorum. Ne yapalım aylardır evdeyiz, yemeğe içmeye sarıyoruz. Durumlar düzelince kontrolü elinize alırsınız..
30 km se zorUzak ya, sanmıyorum bizim eve getireceklerini. O yüzden kendimi acındırma yolları aradım. 30 km falan var aramızda, bir de butik bir baklavacı zincir değil, minnak dükkan, kareli perdeler falan. Ama kuru baklavası efsane.
Ben de fiyatlara şaşıranlara şaşırdım. Doğru düzgün bir baklavanın kilosu 140-150 lira zaten. 20 liradan aşağı lahmacun görmedim ben, görsem de yemem gerçi.
Ve ayrıca bunlar paketli gıdalar değil. Her öğünde bunları yemediğiniz sürece sağlığa zararlı da değil.
Ben de fiyatlara şaşıranlara şaşırdım. Doğru düzgün bir baklavanın kilosu 140-150 lira zaten. 20 liradan aşağı lahmacun görmedim ben, görsem de yemem gerçi.
Ve ayrıca bunlar paketli gıdalar değil. Her öğünde bunları yemediğiniz sürece sağlığa zararlı da değil.
Eger maddi sıkıntınız yoksa yiyin ne olacak adamın yeme zevkinede karısamazsnz ki...ha bütcemize uymuyo borclanıyoruz diyosanz ozaman baskaİyi aksamlar. Eşim bana göre fazlaca harcama yapıyor. Özellikle hazır gıdalara bayılır. Evde komposto şu bu içecek var. Gider hazır içecek alır. Gecen degsiik bi icecek almis hic icemedik ici bildigin glikoz surubu ve boya yazıyor üstünde.
Şimdi ramazan ayındayız diye ilk gün tatlı baklava almış 70 liraya o bitti bugün yine almış. Birlikte yeriz dedim diyor.
Yine geçen yemek yapma sipariş veriyim dedi 150 tllklahmacun kebap vs aldık. Bıkac gün sonra yine sipariş verelim der. Ben onun canı istemiştir diye bsy demiyorum.
Bir de evde iki kişiyiz.4 kişilik aile kadsr gıda harcaması yapıyoruz. Ben eve sebze meyve et almayalım demiyorum ama eşim hazır şeylere düşkün
Esimin kilosu fazla 86 kilo benim de boyuma göre fazla kilom 65.
sağlıksız geliyor bunlar ve maddi olarak bana göre fazlaca.