- 25 Mart 2019
- 271
- 296
-
- Konu Sahibi ayyuzlum01
2 kişilik baklava 70 lira olmaz ki. Bence fazla alıyorsunuz gerçekten. Beraber diyete girmeyi önerin dışarıdan yemek işini haftada 1 e düşürün
Ben katiliyorum
70tllik baklava 1 kutu olmuyor mu, cok 2 kisiye.
150tllik kebap da cok fazla, 4 kisilik.
Konu sahibesi onun yerine birer porsiyon kebap soyleyin, ya da ufak bir kutu baklava alin. Hem sagliksiz hem butce delici bu sekil. 150tllik kebabi nasil yediniz 2 kisi ?
Tam benim esimi anlatmissiniz erkeklerin cogu oyle geliri normalse butun erkekler oyleİyi aksamlar. Eşim bana göre fazlaca harcama yapıyor. Özellikle hazır gıdalara bayılır. Evde komposto şu bu içecek var. Gider hazır içecek alır. Gecen degsiik bi icecek almis hic icemedik ici bildigin glikoz surubu ve boya yazıyor üstünde.
Şimdi ramazan ayındayız diye ilk gün tatlı baklava almış 70 liraya o bitti bugün yine almış. Birlikte yeriz dedim diyor.
Yine geçen yemek yapma sipariş veriyim dedi 150 tllklahmacun kebap vs aldık. Bıkac gün sonra yine sipariş verelim der. Ben onun canı istemiştir diye bsy demiyorum.
Bir de evde iki kişiyiz.4 kişilik aile kadsr gıda harcaması yapıyoruz. Ben eve sebze meyve et almayalım demiyorum ama eşim hazır şeylere düşkün
Esimin kilosu fazla 86 kilo benim de boyuma göre fazla kilom 65.
sağlıksız geliyor bunlar ve maddi olarak bana göre fazlaca.
Bimdeki satılan şey lahmacun degilTamam eşiniz fazla alıyordur da siz de abartmissiniz alsin adam ama gidip en pahalisindan almasın. Lahmacun kebaba 150 tl vermekte fazla cok bilindik yerler bile (asiri lüks değilse) tas catlasin 100 falan aliyor. Yemeksepetinden söyleseniz 50-60 a falan denk geliyor 2 kisi. Bence alsin almasin demek olmaz ama en lüksünden almasin. 2 kisilik baklavaya 70 vermesin mesela. Madem hazır seviyor hazır baklagil falan alsın Bimden isitip yersiniz. Lahmacun pizza da ayni sekilde alsim bimden ucuza firinda isitip yersiniz hem lezzetli hem ucuz. Yapıcı cözümlü getirin bütceyi sarsmiyorsa eli bol diye kizmayın adama
Birkac farkli marka var. Ben birini beğeniyorum bildiğimiz kıyması bol lahmacun gibi değil tabi ama bence idare ederBimdeki satılan şey lahmacun degil