- 14 Ekim 2016
- 7.046
- 47.494
-
- Konu Sahibi ayyuzlum01
Ben de çok iştahlı değilim. Hiç begenmiyor huyumu. Ben de çok iştahlı olsam bayılırdıOyy ciddi mevzuymuş ama bu. Tedavi falan aldı mı?
Ben de tam tersi, yemek yemekten nefret ederim. Mecbur olduğum için ve idare edecek kadar yerim sadece. Yemek seçmem, önüme ne konsa yerim ama yaklaşık 1 yaşında bebek porsiyonu kadar. İki uç noktayız eşinle
Benimki kola mı meyve suyu mu diye sorsan ayran yok mu diyen bi tip. Koy önüne haşlama sebzeyi bayıla bayıla yer, içli köfteye burun kıvırır. Değişik adam.
Yeme vaktinden çalıyormuş diye çaya şeker atmayı kesti ya. Inanabiliyo musunOyy ciddi mevzuymuş ama bu. Tedavi falan aldı mı?
Ben de tam tersi, yemek yemekten nefret ederim. Mecbur olduğum için ve idare edecek kadar yerim sadece. Yemek seçmem, önüme ne konsa yerim ama yaklaşık 1 yaşında bebek porsiyonu kadar. İki uç noktayız eşinle
Ahaha tam bir çılgın. Bi kuzenim var yemek yerken konuşursak kızar, dikkati dağılıyormuş yemeğe odaklanamıyormuş.Yeme vaktinden çalıyormuş diye çaya şeker atmayı kesti ya. Inanabiliyo musun
Aha bizimki olabilir mi senin kuzenin.Ahaha tam bir çılgın. Bi kuzenim var yemek yerken konuşursak kızar, dikkati dağılıyormuş yemeğe odaklanamıyormuş.
Aslinda oldukca buyuk sakıncası var.Butceyı sarsmadıgı surece bence sakıncası yok.
Iste koskoca insanlar kendi saglıklarını kendileri dusunebılırler. Hele de kazanıyorlarsa bence istediklerini yeme hakları var.Aslinda oldukca buyuk sakıncası var.
Hazır ve işlenmiş gıdalar uzun süre içerisinde vücuda birçok hastalık getirebilir.
Konu sahibini bilinçlendirmek adına söylüyorum. Abimde sürekli hazır gıda yerdi sonunda o hastalığa yakalandı. Kendide buna bağlıyor simdi organik besleniyor fakat bir organ kaybive mücadele ettiği bir hastalığı var.
Paketlenmiş ürünlerin bir çoğu sagli icin kötüdür
merak ettim eşiniz hala böyle dikkat ediyor muBenim eski esim de herseyi sayiyla alirdi. Baklava mi 2 adet.Lahmacun mu 2 adet. Cimrilikten degil zararli derdi. Bir gun pizza sipaeis verdim kendime o gec gelecekti. Eyvah ki erken geldi pizzayi gorunce yemin ederim eve erkek atmisim gibi delirmistiAdam saglikli fit olmakla kafayi bozmustu. Valla sen kocana sukret
Ay çok doğru. Baya bi muhtaç büyümüş benim eşim sanırım bu hareketleri ondanCocuklugunda mahrumiyet yasayanlar boyle yapar genelde,kimi ayni duruma dusmekten olesiye korkar,birikim yapar,kimi de o zaman yiyemedim simdi yiyeyim der,ipin ucunu kacirir.
İyi Baklavanın kilosu 140 tl civarı yarım kilo almış hemde kaç gün yenmiş, kebap da en az 50,60 TL porsiyon. Fiyatlardan haberiniz yok galiba hayat çok pahalı. Konu sahibi Gelirinizi bilmiyorum da Bana müsriflik gibi gelmedi normal harcamalar. Her seyden kısılır ama boğazdan kısılmaz benceBen katiliyorum
70tllik baklava 1 kutu olmuyor mu, cok 2 kisiye.
150tllik kebap da cok fazla, 4 kisilik.
Konu sahibesi onun yerine birer porsiyon kebap soyleyin, ya da ufak bir kutu baklava alin. Hem sagliksiz hem butce delici bu sekil. 150tllik kebabi nasil yediniz 2 kisi ?
Bosandik biz. Kizimiz var eski esimi arada goruyorum inanilmaz fit. Dikkat eder onun hayati boyle. Gunde 2 saat spor yapar. Eskiden bana topac derdi ki 1.70 buyunda 56 kiloyummerak ettim eşiniz hala böyle dikkat ediyor mu
İyi Baklavanın kilosu 140 tl civarı yarım kilo almış hemde kaç gün yenmiş, kebap da en az 50,60 TL porsiyon. Fiyatlardan haberiniz yok galiba hayat çok pahalı. Konu sahibi Gelirinizi bilmiyorum da Bana müsriflik gibi gelmedi normal harcamalar. Her seyden kısılır ama boğazdan kısılmaz bence