Eşimin eski sevgilisi...!

Ben olsam şöyle yapardım, biz beraber ortak bir yaşama girdik, benim seninle bir sorunum yok/var, rahatsız olduğum şeyleri kaç kere söylememe rağmen sende bir değişiklik göremedim, bu bizim hayatımız ve ben bu şekilde mutlu değilim, böyle devam edersen ya kendime bir ev tutacağım yada Türkiye’ye ailemin yanına döneceğim, düşün taşın kararını ver, benim evlilikten beklentim eşimin eski sevgilisini dibimden ayırmayan, eski sevgilisiyle sürekli görüşmek zorunda kalmak, istemediğim ortamlarda yüzü asık durmak değil evlilik iki kişilik, ona 2-3 gün zaman tanı kararını versin sonra gidişata bak ve değişmiyorsa uygula, eğer zamanını boşa harcamak ve mutsuz olmak istemiyorsan

Yasiniz 35 altiysa bekleyin 1sene..Esiniz madem cocuk istiyor o zaman alın karşınıza çocuğu cok istediginizi ama bunun için gelirinizi bilmek isediginizi ona nasil bakabikeceginizi sorun.Diger kadını karıştırmayın konuşurken. Sakin evliligimiz kötü cocuk kalsın demeyin.Her an bu kadın beni boşayıp gidecek hissiyle adam iyice şaşıracak. Gelir olayı netlesirse borcu harcı yoksa ekonomik şeffaflığı saglarsaniz ben iyi gelecegini düşünüyorum bebegin size.

Evet valizimi toplayıp gitmelerim bu yüzdendi ama anlamadı. Belki anlamasını beklemek yerine bu cümleleri tekrar tekrar söyleyip kararlı olduğumu göstermem en doğrusu. Aslında bir süre türkiyeye gelmek istiyorum ama bu dil kursu elimi kolumu bağlıyor. En yakın tatilde yapmak istiyorum. Çok Teşekkür ederim ilginize ve samimiyetinize

Değil maalesef yaşım 35 üzeri :) ama olsun 40 a kadar yolu var. Çocuk için bana şeffaf olmak zorunda istiyorsa eğer gerçekten.

Yorum yapmicam sabrınıza hayran kaldım aşkından ölsem yine sabredemezdim net.

Benim anladığım sadece büyük bir kültür çatışması yaşıyor olduğunuz. Eşiniz ne kadar türk de olsa orada büyüdüyse oranın kültürünü benimsemiştir. Ya kabul edip devam etmeniz gerekiyor ya da boşanmak. Bilemiyorum. Zor.

Maşallah genişlik 4+1 mi desem futbol sahası mı desem bilemedim

Toplayıp gittin ama geri döndün, net değilsin, oda bınu anlamış, önce kendi içinde kesin kararlar vermen gerek, kesin kararlar ver ve konuşmanı yap, kim ister ki kocasının eski sevgilisiyle görüşmeyi, başka arkadaşlarıyla sürekli beraber olmayı, haftada bir ayda bir demiyorum sü-rek-li.
Ne demek işini maaşını açıklamamak? Mafya mısın, sen kocanı tanımıyorsun, farkında mısın?

Suan kac yasindasiniz? 12 yil once belki 2 3 ay gorustuler olmadi sonra cok yakin arkadas oldular. O iliskilerinin boyutu ciddiyeti onemli bence. Benim de 15 sene once 8 ay iliski yasadigim kisi suan arkadasim ve dugunume bile cagirmistimo da geldi. Ortak arkadaslrimiz var samimiyiz. Suan bir sey hissediyor demek degil. Hissetse onla evlenirdi zaten kiz da hayir demezdi bence ama tabi ki yine de gicik olmakta haklisiniz. Bence hesabinda ne kadar var deyince, sonra solicem demesi cok tuhaf. Para konularinda yalanlari var gibi. Ki zaten sevgiliyken hep yalan soylemis. Bu daha onemli bir durum. Siz simdi onun maddi durumunu ogrenmeye bakin herseyden once. Kizi da umursamamaya calisin. Cok yakin arkadaslarin gorusuruz tabi ama en azindan bize gelip kalmasinlar fln deyin

En buyuk sorun esinizin kac aydir issiz olmasi. 8 ay flort 5 ay evlilik boyunca issiz ise bu adam ne yapiyor merak ettim. Hep arabasiyla mi geziyor?

Siz de cok hizli karar vermissiniz, 8 ayda nasil guvendiniz bu kadar.

Kultur farki falan demisler de, tam oyle de degil bu. Bence issiz gucsuz olmanin neticesi, turkiyede issiz olsa kahveye takilirdi, simdi arkadaslari ile. Isi gucu olan insanlar arkadaslari ile bile randevulu gorusuyorlar cunku.

Bir arkadasin yorumu bana cok mantikli geldi. Bu kizla evlenmesine izin vermediler, o da ailesine yaranmak icin sizinle evlendi. Muhtemelen o yuzden de baska yerde calismiyor, ailesi geri cagirsin diye bekliyor.

Onca yalanın üstüne evlenmeyi kabul etmeniz büyük cesaret.Eski sevgilisini en başta kabul etmeyecektiniz bence artık çok geç

38 yaşındayım. Hayır 2 3 ay görüşmemişler aynı evde birlikte yaşamışlar hatta 3 yıl süren birliktelikleri olmuş. Eşim ona karşı sevgisinin bittiğini söyleyince ayrılmışlar. Umursamamaya çalışmayı çok denedim ama katlanamıyorum. Maddi durumuda açıklamasına verdiği zaman doluyor bekliyorum bakalım ne sunacak

Onca yalanın üstüne evlenmeyi kabul etmeniz büyük cesaret.Eski sevgilisini en başta kabul etmeyecektiniz bence artık çok geç
Ama bana anlattığı eski sevgilisi ile bu kadar samimi olmayışıydı. Görüşüyordu ama bu kadar sık değil. Ablasının yanında çalıştığı için zaten ailecek görüştüklerindrn mecbur karşılaştığını söylemişti. Yoksa kim kabul edebilir ki durmadan görüşmelerini

3 sene ayni evde yasamissa bu kabul edilecek bir sey degil tabi bizim gozumuzde. Ama esinizin gercekten hic duygusu yoktur ondan eminim. Maddi durumu bir aciklasin bakalim sure vermek sonra aciklicam demek ne demek yani merak ettim
Insallah normaldir hersey

Ne çocugu ? Arkasina bakmadan kaçmali konu sahibi !
Eşim bana baglanir diye çocuk yapiyorlar o çocuklar perişan oluyor velayetini bile alamayabilir .
Meslegi işi ve öz ailesi ile bile gorusmeyen adamdan çocuk mu yapilir ?

Bir kere hesabını söyelmemesi çok garip geldi yaa çok borcu var yada sana güvenmiyor Haa ben senin yerinde olsam derim ki eski sevgilisiyle aldıkları köpekleri sana versin sen le eşin bakın Zaten eşin fazlasıyla ilgileniyor köpekleri görmek için hep gelmek ister başta kız sende tabi dersin eşinin evde olmadığı saatlerde uygunum dersin gelip görür bir yerden sonrada ayağını kesersin oradan çünkü sen bu şekilde yaptıkça adam daha çok Koza yönelir bence eğer köpekleri de vermezse sen eşinden daha çok ilgilen aşkım dur ben giderim sen yorgunsun dinlen vs de AA ben gideyim sonrada Kozluca takılırız falan dersin uzak tutmaya çalış eşin köpekleri görmek isteyince de kıza sen yaz bizde kalsın bugün köpekler biz gezdirecez falan dersi. Organizasyon a da gelince eşşnden önce plan yap sen söyle anladığım kadar sıklıkla geziyorsunuz planlar yapıyorsunuz eminin yurtdışında bir çok yer vardır sen planla sen öncesinden. Söyle tabi arada onlarlada görüş zamanla azaltır ve hayatınızdan çıkarırsın onları ayrıca onların yanında eşinle aranı hiç bozma birde bence tavrını tam sürdüremeyeceksen 2 gün konuşmayıp 3. Gün barışma daha sıkontı kızsan da hep konuş mesafe girmesin araya

Adamın şampuani duşunuzda. Ben şok!
Eşime okudum yazdiklarinizi. Benim eşim sessiz sakin biridir benim gibi fevri degildir. Ne dedi biliyor musunuz, katil olurdum. Ki bakin biz yobaz bir aile felan da degiliz haremlik selamlik yok asla.

Eşiniz mafya midir nedir lüks yasantinin kaynagi nedir ? Ailesi nerede ? Evli olup da boylesine bekar takilan bir erkek hic gormedim.

Size zarar vereceginden mi korkuyorsunuz da boşanamiyorsunuz ? Sizi bağlayan ne ?

38 yasindasiniz. 18'lik kiz gibi davraniyorsunuz kusura bakmayin. Birseylerden korkunuz var ise daha anlasilir elbette vaziyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…