Eşimin eski sevgilisi...!

oFF hepsini okuyamadim ozur dilerim ama sizi malesef kandirmis, birde 8 ayda evlilik karari almanizi kafam basmiyor, sizi ayakta uyutmus. Zorda olan bir insan bunu esiyle paylasir, 8 ay boyunca yalan soyleyip gezip tozmaz, belli ki eski sevgilisiyle bulusup gonul eglendirmis. Cok naifsiniz, bence uyanin ve ayrilin ulkenize geri donun, yazik etmissiniz kendinize gercekten.

Eski kız arkadaşla arkadaş kalmak, tamam.
Ama onu sizin rahatsız olduğunuzu bile bile bu kadar hayatınıza dahil etmesi, sizinle ortak yaşam alanınıza sizi yok sayarak sokması, nasıl olsa gay diye arkadaşının sizde düzenli yatıya kalması, size karşı saygısızlık.
Evet onların kültürü, onların kurulu düzeni de artık siz de hayatı paylaştığı eşisiniz.
Bu kadar yok sayılmayı nasıl kabul ediyorsunuz?
Yalan mevzusuna hic girmiyorum

Okurken sınır oldum acaba yurtdışında bunlar.normal mi karşılanıyor diyorum

Tabiki hayir, bende yurtdisinda yasiyorum ama boyle seyler dunyanin hic bi yerinde kabul edilmez!
Ayrica avrupada agactan toplamiyoruz parayi , yeri geliyor essek gibi calisiyoruz valla.
belli ki adam tum yil parayi biriktirmis turkiyeye gidip havasini atmis sadece. cogu oyle malesef

Kendilerinin bir whatsapp grubu var benide eklediler oraya. Eşimin telefonu ile oyun oynarken gizlice çektiğim bir fotosunu atmıştım gruba bu kadım gelip oyun oynamaktan başka birşey yapıyormusun yazdı eşime dedim ki bundan sanane bu benim sorunum yazabilirmiyim şimdi buraya. Aşkım şaka yapıyorlar niye şimdi öyle birşey yazıyorsun ki dedi. Ve gidip kendi yazdı sanki sen oynamıyorsun diye. Eğer o dediğinizi yaparsam ve eşim mağdur oldu o sadece iyilik yapıyor bize diye ona üzülüp onunla gizli saklı görüşmeye devam edecektir. Bu hareketle onu daha çok onun kollarına itmezmiyim sizce

Adam zaten onun kollarinda, farkinda degilmisiniz? Ayakta uyutuyorlar sizi gercekten, bosverin dönün ailenizin yanina

Allah sabit versin dili ogren ve en kisa zamanda ikisindede kurtul yada turkiyeden biriyle anlas para karsiligi senle eski sevgili ayagina goruntulu konus ama asilma falan olmasin sanki ayrilip dost kalmis gibi bakalim be yapacak türkiye gidince bulusma yi dusundunu belirt ha isine gelmiomu israrla arkadasiz de baya Inat et kiskansin sonrada tamam ozaman ikimizde eski defterleri kapatalim de bakalim ne dicem

Bilmiyorum. Adam fazla rahat. Ve degisecegini de sanmam. Kimse degismez ki sadece kendi isterse... o yuzden bilemedim. Eski kiz arkadasiyla aralarinda birsey olsa onunla evlenirdi, sizi secmis oysa. Ben su gay cocuga takildim. Esin biseksurl degildir umarim. Su eve gelen kizla da acikca konusmak gerek sanirim cunku baska turlu anlayacaga benzemiuorlar. Esinde hala evlendiginin farkinds degil, bekar hayati yasiyor. Sorumluluklarinin farkinda degil.

Edemiyorum zaten bu yüzden sürekli kavga ediyorum bana bunu bunu yaptın diye sürekli hatırlatıyorum o zamanda ya uzatıyor oluyorum ya geçmişte yaşıyor oluyorum ya da sürekli aynı şeyleri konuşuyor oluyorum, hee birde hastalıklı derecede kıskançmışım. Artık kendimden şüphe duyuyorum bunşar normal ben mi anormalim diye

Sadece beni değil tüm ailemi ve arkadaşlarıma da aynı hikayeyi anlattı

Sadece beni değil tüm ailemi ve arkadaşlarıma da aynı hikayeyi anlattı

Ayrilin, daha neyi bekliyorsunuz ki? Bir oyun haline cevirmissiniz evliligi bence.. yurtdisinda mi kalmakta israrlisiniz?
Boyle bir adam sizi bu sekilde kandirmis, kim bilir daha neler neler yapacak.

Siz magdur olacaginiza esiniz olsun. Eger rahatsiz oldugunu halde gorusmeye hatta eve almaya devam ederse olan size olur. Siz boyle yaptiniz diye baska kadinin koluna itiliyorsa adam salin ipini nereye gidiyiorsa gitsin.

Aile nerede bu yazdiklarinda aile goremedimBu nasil evlilik sanki bekar evi tutulmus bir oyuna dahil edilmissiniz gibi valla diyecek bir sey bulamiyorum sen kendini nasil bir hayata dahil etmissin burak git bence evliligi yasamak o duzene uyum saglamak istediginde dönersin eski sevgilinin dugununde evinde onunla herhangi bir yerde isi ne be gaydee olsa ne alaka sizde kaliyor cok sacma ya bu anlattiklarin yalan ya da senin es kisisi ucmussss

Ayrilin, daha neyi bekliyorsunuz ki? Bir oyun haline cevirmissiniz evliligi bence.. yurtdisinda mi kalmakta israrlisiniz?
Boyle bir adam sizi bu sekilde kandirmis, kim bilir daha neler neler yapacak.
Yurtdışında kalmakta ısrarlı değilim elbette benim güzel bir hayatım vardı kendi evim kendi işim iyide bir gelirim vardı. Geri dönmek kanıma dokunsada tükendiğim yerde elbette gidicem. Şimdi dil kursuna gidiyorum ve kurstada devam zorunluluğu var eğer geri dönersem tamamen herşeyi bitirmeye karar verdiğimde yapmalıyım bunu aksi halde geriye dönersem hiçbirşey bıraktığım gibi olmayacak bu kadar çok düşünmemin nedeni bu. Ya fazla tepki veriyorsam diye düşünmeden edemiyorum yanlış birşey yapmaktan kokruyorum

benim esimin sevgilidivr cocugu olfugu halde hala yakasiqdan dusmedi tinliyor muyum hayir sende tinlama kendini bir b.. k sanmasinkar

Yanlis yapmak diye birsey kalmamis ortada, bosuna dayaniyorsunuz.
Kendi seciminiz tabiki.
Hangi ulkede yasiyorsunuz cok merak ediyorum? Dil zorunlulugu mu onemli yoksa kendinize olan sayginiz ve huzurunuzmu? yada esinizden kopamiyorsunuz.
Anlattiklariniz herseyi anlatiyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…