Sana iyi Sabırlar adama cinnet geçirtirir sizin kocaSabırlıyım evet ama sabrım artık yetmiyor maalesef. Bunu kavgalarımda çok söyledim madem bu kadar ayrılamıyordun bunlardan neden benimle evlendin güzel güzel yaşasaydın arkadaşlarınla diye ses yok...
Bugün onu da teklif ettim. Köpekleri al bizim köpeğimiz olsun o zaman dedim. Olur dedi ama zırt pırt köpekleri görmeye bize gelmeyecek dedim. Oldu onu nasıl söyleyeceğim ki dedi. O zaman ben buraya gelmeden önce köpekleri niye yanına almadın dedim bu kez de vermezki dedi. Yani o söylediklerinizi zaten deniyorum. Onlarla samimi olmayı da denedim. Yanlarında zaten çoğunlukla herşey yolundaymış gibi davranıyordum ama katlanılmaz olmaya başladıkça istemsizce suratıma yansımaya başladı. Oynamayı başaran biri değilim maalesef. Sahtelik bu ayrı ayrı hrpsi iyi insanlar olabilir ama benim içimdeki birikmişlikle onlara hiçbirşey yokmuş gibi davranmayı beceremem. Eşimle zaten en uzun 2 gün konuşmuyoruz kinci biri değil üstelik bazen hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor o daha da sinir bozucu oluyor benim için.Bir kere hesabını söyelmemesi çok garip geldi yaa çok borcu var yada sana güvenmiyor Haa ben senin yerinde olsam derim ki eski sevgilisiyle aldıkları köpekleri sana versin sen le eşin bakın Zaten eşin fazlasıyla ilgileniyor köpekleri görmek için hep gelmek ister başta kız sende tabi dersin eşinin evde olmadığı saatlerde uygunum dersin gelip görür bir yerden sonrada ayağını kesersin oradan çünkü sen bu şekilde yaptıkça adam daha çok Koza yönelir bence eğer köpekleri de vermezse sen eşinden daha çok ilgilen aşkım dur ben giderim sen yorgunsun dinlen vs de AA ben gideyim sonrada Kozluca takılırız falan dersin uzak tutmaya çalış eşin köpekleri görmek isteyince de kıza sen yaz bizde kalsın bugün köpekler biz gezdirecez falan dersi. Organizasyon a da gelince eşşnden önce plan yap sen söyle anladığım kadar sıklıkla geziyorsunuz planlar yapıyorsunuz eminin yurtdışında bir çok yer vardır sen planla sen öncesinden. Söyle tabi arada onlarlada görüş zamanla azaltır ve hayatınızdan çıkarırsın onları ayrıca onların yanında eşinle aranı hiç bozma birde bence tavrını tam sürdüremeyeceksen 2 gün konuşmayıp 3. Gün barışma daha sıkontı kızsan da hep konuş mesafe girmesin araya
Bir gün boşanmadiğiniz icin çok pisman olacaksiniz. Ailesine sirtini dönen, calismayan, eski sevgilisi ve tuhaf adamlari banyonuza kadar sokan adamdan ne baba olur ne eş.Artık çözüm bulamıyorum kaçmak istiyorum doğru olmadığını biliyorum ama çaresizlikinşallah
yaa öyle de tabi ama böyle sen yıpranıyorsun kız gelsin ama sen çağır eşinin olmadığı vakitlerde neyse işte biz düşüncemizi yazıyoruz yaşayan sensin kimse senden değerli değil buna göre hareket et Allah kolaylık ve sabır versinBugün onu da teklif ettim. Köpekleri al bizim köpeğimiz olsun o zaman dedim. Olur dedi ama zırt pırt köpekleri görmeye bize gelmeyecek dedim. Oldu onu nasıl söyleyeceğim ki dedi. O zaman ben buraya gelmeden önce köpekleri niye yanına almadın dedim bu kez de vermezki dedi. Yani o söylediklerinizi zaten deniyorum. Onlarla samimi olmayı da denedim. Yanlarında zaten çoğunlukla herşey yolundaymış gibi davranıyordum ama katlanılmaz olmaya başladıkça istemsizce suratıma yansımaya başladı. Oynamayı başaran biri değilim maalesef. Sahtelik bu ayrı ayrı hrpsi iyi insanlar olabilir ama benim içimdeki birikmişlikle onlara hiçbirşey yokmuş gibi davranmayı beceremem. Eşimle zaten en uzun 2 gün konuşmuyoruz kinci biri değil üstelik bazen hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor o daha da sinir bozucu oluyor benim için.
Beni bağlayan mı ne? Bunu ifade ettiğime inanıyorum 18 yaşında olsam bu kadar düşünmez zaten aklıma geleni yapardım. Birşeyleri düzeltmek için verilen mücadele ne zamandır çocukluk olarak nitelendiriliyor ya da evliliğini kurtarmaya çalışan bir kadın ne için birşeylerden korkuyor oluyor yorumunuzu anlamadım. Biz ne kadar ağzımızı açıp şaşırsakta onlar bu kültürde büyümüş ve normal geliyor ama ben katlanamıyorum ve bunun için ne yapmalıyım diye fikir danışıyorum benden daha tecrübeli görmüş geçirmiş evlilikleri uzun yıllar sürmüş insanlardan. Çekip gitmeyi elbette biliyorum ve bunun için zaten yardım yada fikir talep etmem yaparım ve biter. Ama yakıp yıkmak kolay, önemli ve değerli olan mücadele etmek ve ben yaptım olmadı diyebilmek. Yapamadıklarımdan pişman olmaktansa çözüm üretmeye çalışıyorum. 8 ay da az görüştük evet ama 8 yıldır birlikte olup evlenen insanların sorunları yok mudur sizce? Eşim bana yalan söyledi bu affedilebilir değil çoğunuza göre ama evliliğinize 2 gün kala sağlıklı düşünmek mümkün olmuyor. Yorumlarınız için teşekkür ederim de Lütfen kırıcı bir dille eleştirmek yerine daha yapıcı öğütler verin çünkü ihtiyacım olan bu değil...Adamın şampuani duşunuzda. Ben şok!
Eşime okudum yazdiklarinizi. Benim eşim sessiz sakin biridir benim gibi fevri degildir. Ne dedi biliyor musunuz, katil olurdum. Ki bakin biz yobaz bir aile felan da degiliz haremlik selamlik yok asla.
Eşiniz mafya midir nedir lüks yasantinin kaynagi nedir ? Ailesi nerede ? Evli olup da boylesine bekar takilan bir erkek hic gormedim.
Size zarar vereceginden mi korkuyorsunuz da boşanamiyorsunuz ? Sizi bağlayan ne ?
38 yasindasiniz. 18'lik kiz gibi davraniyorsunuz kusura bakmayin. Birseylerden korkunuz var ise daha anlasilir elbette vaziyet
Amiinn teşekkür ederimmmyaa öyle de tabi ama böyle sen yıpranıyorsun kız gelsin ama sen çağır eşinin olmadığı vakitlerde neyse işte biz düşüncemizi yazıyoruz yaşayan sensin kimse senden değerli değil buna göre hareket et Allah kolaylık ve sabır versin
Allahtan hayırlısını diliyorum, eğer birşeyleri düzeltemezsem zaten konu eninde sonunda oraya gelecekBir gün boşanmadiğiniz icin çok pisman olacaksiniz. Ailesine sirtini dönen, calismayan, eski sevgilisi ve tuhaf adamlari banyonuza kadar sokan adamdan ne baba olur ne eş.
İş arıyor bir kaç yere başvuru yaptı dönmelerini bekliyor. O kadın Eşimi çok fazla eleştiriyor ve uğraşıyor yaşıyla kilosuyla falan. Üstüne vazife olmayan konularda yorum yapıyor. Ailesini kötülüyor bunlar sadece bana çevrilenler çoğu zaman ne söylediğini anlamıyorum malum henüz dillerini anlayamıyorum.Eşime hadi ben kıskancım aranızda gereksiz bir samimiyet var ki benden önce ki ilişkilerinde de bu kadın sorun olmuş neden diyorum çok görüşüyordum ondan diyor yalnız çıkıyormuş onunla o zamanlar. Ama şimdi çok görüşmüyormuş. Görüşüyorsa da yanında ben varken görüşüyormuş.Eski kiz arkadasiyla bu kadar yakin arkadas olmasi tabi ki cok sinir bozucu ama onlarin kulturunde normal olabilir. Arkadasliklari nasil peki? Yani sizi rahatsiz edecek laflari oluyor mu birbirlerine flort tarzinda fln? Eger oyle bir sey yoksa bence onu yavas yavas uzaklastirirsiniz ama oncelik olarak maddi durum ve is durumunu dusunun esinizin. Is ariyor mu? Hep o maasla mi gecinecek?
Bu sorunlarımız varken çocuk gerçekten sağlıklı bir ortama gelebilecek mi. Gelirimiz bile muamma ne kadar paramız var bilmiyorum bana ait olan hariç. Bunlar Çocuğu görmek için gelirler bu kez. Eşim çocuk çok istiyor bugün yaparsak bugün olsun. Ama işte ben birkaç gündür erken diye daha çok düşüneyr başladım
Okurken sınır oldum acaba yurtdışında bunlar.normal mi karşılanıyor diyorum
İşte size epey bi yalan atmış.Belki sizi kaybetmemek için yapmıştır.Ama ben olsam kendimi kandırılmış hissedip bir daha güvenemezdim.Ama bana anlattığı eski sevgilisi ile bu kadar samimi olmayışıydı. Görüşüyordu ama bu kadar sık değil. Ablasının yanında çalıştığı için zaten ailecek görüştüklerindrn mecbur karşılaştığını söylemişti. Yoksa kim kabul edebilir ki durmadan görüşmelerini
Ayy birde ne konuştuklarını anlamıyorsunuz ben olsam öle bir ortamda kesinlikle duramam çatlarım herhaldeİş arıyor bir kaç yere başvuru yaptı dönmelerini bekliyor. O kadın Eşimi çok fazla eleştiriyor ve uğraşıyor yaşıyla kilosuyla falan. Üstüne vazife olmayan konularda yorum yapıyor. Ailesini kötülüyor bunlar sadece bana çevrilenler çoğu zaman ne söylediğini anlamıyorum malum henüz dillerini anlayamıyorum.Eşime hadi ben kıskancım aranızda gereksiz bir samimiyet var ki benden önce ki ilişkilerinde de bu kadın sorun olmuş neden diyorum çok görüşüyordum ondan diyor yalnız çıkıyormuş onunla o zamanlar. Ama şimdi çok görüşmüyormuş. Görüşüyorsa da yanında ben varken görüşüyormuş.
Cok buyutuyorsunuz, adama aranizda kurmasi gereken dengeyi sasirtiyorsunuzKendilerinin bir whatsapp grubu var benide eklediler oraya. Eşimin telefonu ile oyun oynarken gizlice çektiğim bir fotosunu atmıştım gruba bu kadım gelip oyun oynamaktan başka birşey yapıyormusun yazdı eşime dedim ki bundan sanane bu benim sorunum yazabilirmiyim şimdi buraya. Aşkım şaka yapıyorlar niye şimdi öyle birşey yazıyorsun ki dedi. Ve gidip kendi yazdı sanki sen oynamıyorsun diye. Eğer o dediğinizi yaparsam ve eşim mağdur oldu o sadece iyilik yapıyor bize diye ona üzülüp onunla gizli saklı görüşmeye devam edecektir. Bu hareketle onu daha çok onun kollarına itmezmiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?