Eşimin eski sevgilisi...!

Bu da önemli bi adım bence gay arkadas darılmış gelmiyor ve eşiniz size bunun icin bir sey demiyor.Ya bu deveyi gudeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.Burda amaaan çek git boşan diyen çok olur hayat sizin hayatınız zamanla aşarsınız bence tadini cikarin seviyorsunuz gezin eglenin plan yapin birlikte çıkın. Film izleyin vb..

Mücadele ediyorum ettiğimi düşünüyorum her tartışmada içimizden birşeyler kopuyor böyle böyle ilişkimizde zarar görüyor. Umarım o kültür farklılığını aşabilitiz. Ve o kadınada daha ilk tanıştığımız zaman sana birilerini bulalım dedim. Ancak ben kimseyi istemiyorum köpeklerim yetiyor bana deyip konuyu kapattı. Bazen eşime bakışlarını yakalıyorum aşık aşık bakıyor bence hala eşime aşık ondan sonra hayatına kimse girmemişte zaten. Neyle sınanıyorum inanın bilmiyorum ama gerçekten kolay pes eden biri değilim

Darılmadı hala geliyor ama eski sıklıkta değil. İnşallah dediğiniz gibi olur aksi halde bana saygısızlığını daha fazla kaldıramayacağım. Bir değil ki olay şimdi ibirde geçen sene tatilde yaşadıklarımız yetmiyor gibi bu yaz ne zaman türkiyeye gidiyoruz diye tarih bildirin izinlerimizi aynı zamana yazalım diyorlar. Eşime dedim ben onlarla tatile gitmek istemiyorum. Tamam dedi ama onlarada gitmeyeceğiz sizinle demedi. Bu da önümde görmem gereken birşey nasıl davranacak bakalım

Teşekkür ederim en azından içinde olduğum durumu anlayan birilerinin olması bile güzel. Kendi arkadaşım bile sana haklısın deyip yangına körükle gidemem dedi. Aslında haklı olduğumu bilmeye ihtiyacım varken çok kötü hissettim kendimi. Sevmek sevilmek önemli de en önemli şey anlaşılmak şu hayatta. Seni anlıyorum diyen biri olmalı insanın hayatında

Onlar icin normal olmasi sizin icin de normal olmasi gerektigi anlamina gelmiyor. Entegrasyona evet de insanin evi namahremdir . Ne o öyle zirt pirt gelmeler. Siz o evin hanimisiniz. Evinizde böyle bir saygisizlik yapilmasina nasil izin verdiniz ? Sizin eski sevgiliniz surekli hayatinizda olsa esiniz kiyameti kopartirdi.

Eşinizin bu kadin ile iliskisi var. Yuzde 99.9.
Hangi kulturden olursa olsun erkek arkadasi evlenen bir kadin, o erkekten uzaklasir. Soğur. Burnunuza kötü kokular gelmiyor mu ? Caniniz yanmiyor mu ?

Bu adam calismiyor. Ileride buyuk bir borç karsiniza cikabilir.

Sizin yerinizde olsam ertesi sabah boşanırdım vallahi.

Çocuk var mi ?

Evlenmeseymis o zaman serseri hayati sürseymis arkadaslarinla.

neyin karışıyor bacım bas git gurursuz ölmektense aşksız ölürüm. Valla çok yüz vermişsin sen ben seni sevdiğinden bile şüpheliyim hayretler içinde okudum kendini kurtar bubdefada mantığını dinle

Demek ki arkadas degilmis.
Dost aci soyler. Ama sizin iyiliginizi dusunen bir dost...

Hayır çocuğumuz yok iş durumlardan sonra yapmaya karar vermiştik. Evet evlenmeseymiş keşke de bu hayatı yaşamaya devam etseymiş. Ben elinin altında olayım ama onlarda kenarda dursun istiyor herhalde instagram bir köpek videosu izletiyorum birlikte gülüyoruz sonra diyor ki onu bana atsana neden diyorum arkadaşlara göndericem diyor. Dedim ona mı göndereceksin evet çünkü köpekleri seviyor diyor. Yahu kim o kadın niye gönderecekmişsin diyorum ne var bunda diyor. Kötü birşey mi sen beğendiğin şeyleri arkadaşlarına atmıyormusun çıldırmamak işten değil. Sanki kendisi çok normal ben aşırı tepki veriyormuşum gibi davranıyor. Borcu olduğunu sanmıyorum ama hazıra dağ dayanmaz yakında tükenecektir. O kadınlada ilişkisi olduğuna inanmıyorum ama bu kadar önemsemesine sinir oluyorum... onun için ne yapmış olursa olsun böyle vefa borcu ödenmez

Valla içimden gerçekten evlimisin diye sormak geldi, bir alangir yapmış olmasın sonuçta yalancının teki, birde çok iyi çok iyi demeniz yok mu, evet iyi bir yalancı, bu ne biçim bir düzen, allah bilir ev onun değil o arkadaşlarınındır, yani bana düşmez ama fikrim bu yönde, bu ne biçim evlilik..

Merhaba, anne olmasanız bile facebook "göçmen anneler" e üye olun. 70 küsur ülkede yaşayan türlü meslekten türk kadını dayanışma içinde. Editöre anonim olarak yayımlanmasını istediğinizi belirterek (kimliğinizi gizli tutmanızda yarar var)hangi ülkede yaşadığınızı, sosyal haklarınızın ne olduğunu, evliliğinizde sizi (bana göre birkaç ay içinde hukuki anlamda size gerekecek, zira evlilik akdiyle borç yüklenmiş olabilirsiniz) içeren bir yazı yazarsanız, bulunduğunuz ülkede avukatlık yapan ve/veya hukuki bilgi verebilecek arkadaşlar yazarlar. Yasal haklarınızı bilmeniz gerekir.
Bence, "bakalım ne zaman kaçırtacağım" diye yaklaşan ex hanım kızımızdan! çok eşinizin ailesiyle iş bağını koparmasının asıl nedeni, harcamaların kaynağı, villanın kimin üzerine olduğu konuları önemli. Naçizane. Size rahat, huzurlu, gönlünüzce bir yaşam diliyorum.

Evin onun olduğunu biliyorum çünkü ben türkiyeden buraya gelmem için kalacak yerimi belgelemem gerekiyordu tapusunun fotokopisini sunduk konsolosluğa. Evlilik cüzdanımızda gerçek. Yadırgamıyorum fikrinizi evet insan bir kez yalan söyledimi tekrar söyleyebilir haklısınız başka bir yalanını yakalarsam biteceğini de söyledim zaten. Umarım bir kez daha bu gaflete düşmem

Eski sevgiliden arkadaş olur mu olmaz mı tartışmaları varken birde evli bir erkeğin karısının yanına eski sevgilisini getirmesi.. her kadın kaldıramaz, belki bizim kültürümüz yüzünden böyle düşünüyoruz bilemem ama asla katlanılmaz diye düşünüyoruz ki sende konu açmışsın, adam yabancı mı yurt dışında yaşayan Türk mü, ve evet mutsuzsan resti çekeceksin arkadaşım ne işi var kocanın yanında senin yanında eski sevgilisinin çekemem ben sende çekemezsin ciddi bir konuşma yap, ona göre yoluna bak

Çok teşekkür ederim bakacağım hemen o sayfaya inşallah öyle birşeye ihtiyacım yoktur yani en azından bu kadarını beklemiyorum eşimden. Evin eşimin üstüne olduğuna eminim çünkü dediğim gibi tapusunu konsolosluğa sunduk. Ne zaman kaçırtacağım diye düşünüyor olabilir zira eşimin benden önceki 2 ilişkisindede samimiyetleri sorun olmuş ama hala haklarında en ufak art niyeti yok eşimin. Cümlemize Allah huzurlu ve sağlıklı yaşamlar versin inşallah

Eşinizin ona bakışları yoksa takmayın. Uzaklastirmanin bi çaresi olmalı yani gay olan gitmisse bu da gider surat asın kahveye ugrarsa kapiyi açmayın dustayim deyin falan..Çocuk düşünmuyorsunuz sanırım ama düşünün evlat gibisi yok birtanecik de olsa eşleri birbirine daha sıkı bağladigi bi gerçek..Ozellikle erkekleri babalık olgunlaştırıyor şahsi görüşüm.

Yurtdışında doğup büyümüş ama Türk! O konuşmayı yapmaya hazırlanıyorum ama o kadar çok tekrar ettim ki aynı şeyleri bir etkisi yok maalesef. 2 gün önce valizimi toplayıp arabanında anahtarını alıp evden çıkıp gittim biraz kafanı dinle bende dinleyeyim diye. Gidecek yerim yoktu tabi arabanın içinde uyumaya karar verdim dili de çok iyi bilmiyorum bu yüzden özgüvenimde zayıfladı. 50 defa aradı geri gel konuşalım diye yine yapmak istediğini yap dedi eve döndüm konuştuk hala o insanların sana ne zararı var diyor. Adamın şampuanı duşumuzda diyorum rahatsız oluyırsan kaldır diyor. Huzurumuz kaçıyor diyorum huzurumuzu sen kaçırıyorsun diyor. Böyle bir insana nasıl ciddi bir konuşma yapayım neresinden tutsam ben haksız oluyorum. Onun için o kadar normal ki beni anlamıyor.

Bu sorunlarımız varken çocuk gerçekten sağlıklı bir ortama gelebilecek mi. Gelirimiz bile muamma ne kadar paramız var bilmiyorum bana ait olan hariç. Bunlar Çocuğu görmek için gelirler bu kez. Eşim çocuk çok istiyor bugün yaparsak bugün olsun. Ama işte ben birkaç gündür erken diye daha çok düşüneyr başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…