Eşimin eski sevgilisi...!

Denge kurmasına gerek var mı ben eşiyim o arkadaşı hatta eski sevgiliden arkadaş. Ağır gelen o mu benmi olmalıyım. Kiminle denge kurması gerekli? Siz evli misiniz yada bir sevgiliniz var mı merak ettim???
Kadinin oldugu whatsapp grubuna esinizin fotografini atiyorsunuz kadin yorum yapinca da kavga cikariyorsunuz
Fotografi atmissiniz kadin da hep boyle telefonla mi oynayacak yazmis yani ne yazsaymis bu manasiz harekete en makul cevabi vermis
Bu kadar kiskaniyosunuz madem adami niye atiyosunuz
Sonra abartiyosunuz diyince bana saldiriyorsunuz, hayret bir sey

Ne tuhaf bir abi kız kardeşler , ben olsam çoktan resti çekmiştim...Bunu yapmanın vakti gelmiş, siz yeterince hoşgörülü olmuşsunuz, tepenize çıkmışlar...

Kadın kadının düşmanı diye boşuna demiyorlar. Kadınlara en büyük kötülüğü yine kadınlar yapıyor. Şurada nerdeyse karşı tarafta ki kadını haklı gören tipler var hiç yüz göz olmayacağım kendileriyle derdim bana yetiyor zaten. Hepinize değerli yorumları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum ayırdığınız zaman içinde. Allah a emanet olun

Bence boşa sinirleniyorsunuz ve gerçeği görmek istemiyorsunuz, o kadına o yüzü veren , hayatının merkezine koyan, sizi dinlemeyen, o kadını hayatımızdan çıkar en azından mesafe koy dediğinizde en son ondan vazgeçmeyip size istersen gidebilirsin diyen eşiniz, ya bu hayatı kabuleneceksiniz ya önünüze bakıcaksınız, dediğiniz gibi kadın kadının düşmanı ama bunu o kadına karşı sizde yapıyorsunuz, size karşı hiçbir sorumluluğu olmayan kadından asıl kocanızın yapması gerekeni yapmasını, siz mutsuz olmayın diye hayatınızdan çıkmasını bekliyorsunuz, ama kocanızın kadına olan zaafını ve size karşı bence saygısızlığını görmüyor amanda kocam iyi niyetli hayır diyemiyor diye kendinizi avutuyorsunuz. Evlilik bizim kültürümüzde kutsal, avrupada resmi bir sözleşmeden farkı yok, yani o kadından evliliğinize saygı duymasını boşa bekliyorsunuz, çünkü evliliğinize saygı duyması ve öncelik vermesi gereken eşiniz, eşinizinde halinden şikayeti yok anladığım kadarı ile .

Zaten oyle yapiyorsunuz, 5 ayi gitmis 7si kalmis. Sanki baska bir tepkiniz olmus gibi yazmissiniz ama.

Bakın güzel arkadaşım herşeyin fazlası zarar.Şu anlatılanlara bakınca eşinizde ölçü denen birşey yok.Elindekini birilerine yedirmesi hoyratça.Bu bir iyilik değil.Başkasına laf söyletmeyip sizi kırmakta bir iyilik değil.Kızı kırmak istemiyor okey ama sizi kırıyor bu durumda buna ne diyeceğiz? Herşeyin fazlası zarar.Ölçüsünde olmayan şeyler felaket sebebidir.Mesela şeker..Güzeldir ama ölçüsüz yersek sonuçları malum.Gibi...Yani eşinize birisi doz ayarı kavramını öğretmeli.Cidden iyi kalpli olabilir ki buna inanıyorum.Ancak bu iyiliğin size zarar noktası kötü.O Yüzden eşinizi de kızı da dışlamayan aşağılamayan ama durumu kötüye götürdüğüne dair bir konuşma yapın.Tamamen kopmak istemiyorsun ama biraz dozunu ayarlayalım de en azından.İnatlaşmayla da çözülmez çünki

Sabırlıyım evet ama sabrım artık yetmiyor maalesef. Bunu kavgalarımda çok söyledim madem bu kadar ayrılamıyordun bunlardan neden benimle evlendin güzel güzel yaşasaydın arkadaşlarınla diye ses yok...

Madem topu size attı o haldeyse tutun o topu. Rahatsiz oluyorsan soyle demis. Abisi anlamis ayagini sizden kesmiş ama kız inatlaşıyor sanki.

Zaten oyle yapiyorsunuz, 5 ayi gitmis 7si kalmis. Sanki baska bir tepkiniz olmus gibi yazmissiniz ama.
Kişi kendinden bilirmiş işi! Sizin kafanız böyle çalışıyor demek ki. Velev ki öyle yurtdışında yaşamak için kendi zenginliğimi bırakıp başka zenginliğe koştum. Başıma da bunlar geldi. Allah'ın sopası yokmuş. Oldu mu rahatladın mı??? Eğer amacınız dert sahiplerini aşağıya çekip kendi egonuzu okşamaksa başka mecraalara gidin

Merhabalar öncelikle Allah yardımcınız olsun. İşiniz çok zor.. Düşünceleriniz çok normal şeyler eski sevdalar bitmez malesef ne kadar inkar etse de.. Karşınıza alıp konuşmanızı tavsiye ediyorum. Aksi takdirde biraz uzak kalmanız yada korkurtmanız daha mi iyi olur bilemedim ama boşanmayı önceliğiniz yapmayın. Yuva yıkmak kolaydır.. Tekrar Allah yardımcınız olsun..

Bosan diyorlar bosanamam diyorsunuz abartmayin alttan alin diyoruz alamam diyorsunuz bizden ne bekliyosunuz ben onu hic anlamadim?

Ben rahatim, konunuzu tarafsiz olarak degerlendiriyorum.
Ama gormek istemeyen goz gormez zaten degil mi, kendinizi kandirmaya devam edin.

Eşinizin yaptığı çok saygısızca geldi. Bütün hayatınızı değiştirmişsiniz aşık olup. Ama adam bir tane arkadaşıyla arasına mesafe koyamıyor sizin için. Yaptığınız fedakarlığa değmemiş resmen. Püüü sana yabancı koca.

Faydalı bir fikrim yoktu öyle tükürmeye geldim gidiyorum

böyle okudum konunuzu.
Vala nasıl bi sabrınız var bilemedim ama ben çoktan o eski sevgiliye ve kardeşine bir daha evime adim atmayacaklarını söyleyip hadlerini bildirirdim. Sizin evinizin anahtarı var ne demek ya ben sinir oldum neden sabrediyorsun!

Bide ne kadar paranız olduğunu söylemiyor neden? Ben çoktan sinir krizi geçirip herkese ağzıma geleni saymistim. Ama eşiniz sıkıntı, bu olanların hepsine izin veren eşiniz.

Oha ya son konu o kız bence adam gay arkadaşı varmış senin yanında konusuyorlar dillerini anlamıyorsun bile esin zaten seni takmıyor aralarındaki muhabbetin ne olduğu bile belli değil nasıl katlanıyorsun aklını topla bence boşan adam zaten yalancı

İyi yapıyorsunuz, eşinize bir şey demeyin artık. Nasılsa hep sizi suçlu görüyor , boşuna aranızda sorun çıkmasın. Siz arkadaşlarına mesafeli durun ve toplu görüşmek istediklerinde katılmayın. İlk zamanlar eşiniz belki kendisi tek gider ama sizde kendi dil kursundan falan arkadaş edinip onlarla takılırsanız eşinizin ilgisi size dönebilir. Madem o kadar rahat biri bakalım sizde kendi arkadaş grubunuzla takıldığınızda onaylayacak mı? Kendi çevrenizi oluşturup eşinizi biraz serbest bırakın bakalım ne yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…