Eşimin daginikligindan bıktımm usandim

Amaaan kınasınlar sanki çokta önemli.

Saglıgından olan sen olacaksın,bari varsın kınasınlar ama sen sinirlerini yıpratma
Sorma canim varya sinir yapiyorum artik toplarken lavoba firlatiyorum topladiklarimi sinirimden.

Hiç toplama günlerce toplama haftalarca toplama. Kendi eşyalarını topla ve yıka sadece. Kirli sepetinde ne varsa onu yıka. Bundan sonra böyle dersin. Evde sıkı yönetim var diyip kimseyi kabul etmezsin olur biter.
Çalışmıyorum ve böyle bişey benim canımı çok sıkar. Size yapılan haksızlık, eşiniz sizi kullanıyor.

Artik bende askilardan toplamiyorum kiyafetlerini camasirlari yikiyorum kirli sepetindekileri. Esimin kirlileride askida kaliyor bekle 1 hafta daha diyorum canimdan can cikiyor zaten butun gun bide esimle ugrasiyorum kole gibi.

Aynısından bizim evde de var birtane evcil
Aynı şeyler bardak yerde bornoz yatağın üstünde çoraplar olduğu yerde bende bide 2 çocuk var. Gece yemeden duramaz gece mutfağı topla sabah dağ gibi..
Toplamadım 2 gün galiba
Sonra baktım birileri mutfak topluyo
Yapma diyorum inadına yapar bide ama 3 senede biraz eğittim sanırım

Vallahi kendimi evde hizmetci gibi hissediyorum oturuyorum cocuk gibi agliyorum bazen sinirimden.

1 hafta hic bir seye dokunmayin. Ellemeyin kaldirmayin sabredin. Bisi derse bunaldim artik senin gibi olmaya karar verdim diyin bakalim nolacak.

Keşke bn eşimle aynı evde nefes alabilseydim, birlikte yatağa girip birlikte uyansaydık.. Birlikte yemek yiyebilseydik de dağınık olsaydı :)
Ama tabiki senin sinirini bozmuş artık. Dilerim herşey gönlünce olur

Az yesin de kendine bir uşak tutsun. Bu erkekler karilarini hizmetçi saniyorlar.

Benim esim koltuktan kalkinca bile ortusunu duzeltir ben demeden yemek yiyince sofrayi kaldirmama yardim eder ben mutfagi toplarken yerleri supurur ben evde is yaparken oturmaz gider kapilari camlari tv unitesini vs herseyi siler Allah razi olsun o kadar cok duami aliyor ki sukurler olsun esime. Malesef sans meselesi es sanirim adiniza uzuldum tatli dille konusun yetisemediginizi sizi uzgun gorunce dayanamayip yapar diye dusunuyorum Allah yardimciniz olsun esinizede akil fikir versin erkekse nolmus eline mi yapisirmis size yardim etmesinin sevabindsn bahsedin bisey yapmadini rica edin mesela sonrasinda ds tesekkur edin bol bol.

Bende oyle dusunuyorum ve artik bende elimi cekicem herseyden gittigi yere kadar kalsin oyle pasakli napiyim benimkide can.

Öncelikle tüm erkekler böyle değil çok şükür diyerek cevap vereyim eşim hem kendi arkasını bazen de benim arkamu toplar. Siz de buna katlanmak zorunda değilsiniz
Yazdıklarınızı okuyunca eski bir arkadaşımın anlattıkları aklıma geldi kocası içtiği içeceklerin vs. Bardaklarını falan wc ye kadar götürüp orada bırakırmış. Arkadaşım olayı şu şekilde çözmüştü. Ortalıkta eşinin ne dağınıklığı varsa hepsini çöpe doldurup atmıştı. Bi cinnet çözdü herşeyi adam mum gibi oldu demişti.
Siz de önce toplamayarak dayanamazsanız çöpe atarak çözüm bulursunuz belki. Zira hiç çekilecek şey değil. Kendi çocuğumun dağınıklığını toplamıyorum 8 yaşında kızım var masasını kıyafetlerini vs. Kendine toplatırım

Senin esin kuzu ? Evli degilmisin egerki evli degilsen bunlari dusunmeni normal karsiliyorum bizde oyleydik :)

Sevindim adiniza. Zaten konusuyorum bugun tamam diyor yarin yine ayni en ufacik bi yardim etsin bol bol dualarimi ve tesekkurlerimi zaten sunuyorum butun gun ama iste gel gelelim bir kere yaptim her zaman yapmam kafasinda.

Ben nasil kurtuldugumu anlatayim. Esim kiyafetlerini baska odada giyer haliyle o gun ki giydigi kiyafetleri orda birakirdi. Bende camasirlari yikayacagim zaman oda oda gezer kirli toplardim sinir oluyordum kac kere de soylemisdim. Artik soylemeyi birakdim ve camasir sepetinde olanlari yikadim olmayanlar nerdeyse orda kaldi O gunden sonra kirli camasirlarini hep sepete atar canim kocam Alistirmaya bagli nasil baslanirsa oyle gidiyor. bende, seviyorum simartiyim, yorulmasin dedim ilk baslarda ama baktim bas edemiyorum yardima ihtiyacim var hadi dedim hadi bal ayi bitti

Senin esin kuzu ? Evli degilmisin egerki evli degilsen bunlari dusunmeni normal karsiliyorum bizde oyleydik :)
6 yıllık evliyim btanem.. İşinden dolayı ayrı şehirlerdeyiz 3 yıldır. Annemlerdeym 2 aydır. Sırf çalıştığı şehir diye.. Öyle özeniyoeum ki böyle konulara.. Ayyy gözlerim doldu, salaklaştımm

En son onu bile yapmayi dusundm dolduriym cope dedim ama umrunda olmazki kiyamadim esyalarima

Sevindim adiniza. Zaten konusuyorum bugun tamam diyor yarin yine ayni en ufacik bi yardim etsin bol bol dualarimi ve tesekkurlerimi zaten sunuyorum butun gun ama iste gel gelelim bir kere yaptim her zaman yapmam kafasinda.
Icinde yoksa davul zurna az gelir Allah yardimciniz olsun yas ilerledikce ins duzelir

Kiyamam sanaaa Rabbim kavustursun tez zamanda kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…