Sorma canim varya sinir yapiyorum artik toplarken lavoba firlatiyorum topladiklarimi sinirimden.Amaaan kınasınlar sanki çokta önemli.
Saglıgından olan sen olacaksın,bari varsın kınasınlar ama sen sinirlerini yıpratma
Artik bende askilardan toplamiyorum kiyafetlerini camasirlari yikiyorum kirli sepetindekileri. Esimin kirlileride askida kaliyor bekle 1 hafta daha diyorum canimdan can cikiyor zaten butun gun bide esimle ugrasiyorum kole gibi.Benim babamda böyleydi, annemle hep tartışırlardı hatta. Sonra annem babamın eşyalarını toplamamaya başladı. Mesela tişörtünü arıyor babam anneme soruyor, annemde nereden bileyim kirli sepetine atmadıysan yıkamamışımdır tarzı cevaplar veriyordu. O zamandan beri düzelmeye başladı. Camları falan siliyor hatta şu sıralar.. sizde bir süre böyle deneseniz olmaz mı?
Brnim esim Allahtan coraplarini atiyor kire bitek yaptigi o zaten.Bendeki dağınıklık örneği muhtemelen kimsede yok.
Evet ortadaki iç içe geçirilmiş kirli çorap. Neden kapı arkasına asılmış bir fikrim yok ama bir haftadır orada.
Eki Görüntüle 1991058
Aynen aynen canim.Ah ah her yerden, kapı arkalarından giyilmiş çorap topluyorum
Birde dolapta boş şişe , içi boş ambalaj vs.
Adam madem bitirmişsin kutusunu atsana
Vallahi kendimi evde hizmetci gibi hissediyorum oturuyorum cocuk gibi agliyorum bazen sinirimden.Dağınık erkeği duydumda, arkasını toplaması içinde emir buyurani duymamıştım.
Yerdeki çorap erkek çorabiysa, eşyalar eşinize aitse kinanacak kişi siz değilsiniz , eşiniz. Evde maymun mu besliyorsunuz, yesin cerezini , dağıtsın ortalığı otursun.
Yapmayın.
1 hafta hic bir seye dokunmayin. Ellemeyin kaldirmayin sabredin. Bisi derse bunaldim artik senin gibi olmaya karar verdim diyin bakalim nolacak.Cok sinirliyim. Cok ofkeliyim.burama geldi artik. Konu eşimin daginikliği...
Birsey yiyiyor tabagini koyuyor koltugun ustune bana diyor sunlari toplasana.. Afedersiniz duş aliyor bornozu atiyor yatagin ustune bana diyor assana.
Kirli camasirlarini asiyor kirli sepetine bile atmiyor ordan burdan kirli topluyorum.
Cay iciyor mutfakta oturuyor halinin ustune cayini bitiriyor cay bardagi yerde..
Butun erkekler mi boyle deliriyorum artik. Bende calisiyorum banada biraz yardimci ol diyorum tamam diyor yine ayni biktim usandim artik. Bende toplamiycam artik arkani diyorum. Toplama gelen seni kinar diyor. Delirmek üzereyim zaten iste yoruluyorum eve geliyim rahat ediyim diyorum . Vallahi evde is yerinde yoruldugumdan daha cok yoruluyorum. Ne yapiyim bayanlar veya sizdede varmi boyle sorun bana bi çare
Benim esim koltuktan kalkinca bile ortusunu duzeltir ben demeden yemek yiyince sofrayi kaldirmama yardim eder ben mutfagi toplarken yerleri supurur ben evde is yaparken oturmaz gider kapilari camlari tv unitesini vs herseyi siler Allah razi olsun o kadar cok duami aliyor ki sukurler olsun esime. Malesef sans meselesi es sanirim adiniza uzuldum tatli dille konusun yetisemediginizi sizi uzgun gorunce dayanamayip yapar diye dusunuyorum Allah yardimciniz olsun esinizede akil fikir versin erkekse nolmus eline mi yapisirmis size yardim etmesinin sevabindsn bahsedin bisey yapmadini rica edin mesela sonrasinda ds tesekkur edin bol bol.Cok sinirliyim. Cok ofkeliyim.burama geldi artik. Konu eşimin daginikliği...
Birsey yiyiyor tabagini koyuyor koltugun ustune bana diyor sunlari toplasana.. Afedersiniz duş aliyor bornozu atiyor yatagin ustune bana diyor assana.
Kirli camasirlarini asiyor kirli sepetine bile atmiyor ordan burdan kirli topluyorum.
Cay iciyor mutfakta oturuyor halinin ustune cayini bitiriyor cay bardagi yerde..
Butun erkekler mi boyle deliriyorum artik. Bende calisiyorum banada biraz yardimci ol diyorum tamam diyor yine ayni biktim usandim artik. Bende toplamiycam artik arkani diyorum. Toplama gelen seni kinar diyor. Delirmek üzereyim zaten iste yoruluyorum eve geliyim rahat ediyim diyorum . Vallahi evde is yerinde yoruldugumdan daha cok yoruluyorum. Ne yapiyim bayanlar veya sizdede varmi boyle sorun bana bi çare
Bende oyle dusunuyorum ve artik bende elimi cekicem herseyden gittigi yere kadar kalsin oyle pasakli napiyim benimkide can.Hiç toplama günlerce toplama haftalarca toplama. Kendi eşyalarını topla ve yıka sadece. Kirli sepetinde ne varsa onu yıka. Bundan sonra böyle dersin. Evde sıkı yönetim var diyip kimseyi kabul etmezsin olur biter.
Çalışmıyorum ve böyle bişey benim canımı çok sıkar. Size yapılan haksızlık, eşiniz sizi kullanıyor.
Öncelikle tüm erkekler böyle değil çok şükür diyerek cevap vereyimCok sinirliyim. Cok ofkeliyim.burama geldi artik. Konu eşimin daginikliği...
Senin esin kuzu ? Evli degilmisin egerki evli degilsen bunlari dusunmeni normal karsiliyorum bizde oyleydik :)Keşke bn eşimle aynı evde nefes alabilseydim, birlikte yatağa girip birlikte uyansaydık.. Birlikte yemek yiyebilseydik de dağınık olsaydı :)
Ama tabiki senin sinirini bozmuş artık. Dilerim herşey gönlünce olur
Sevindim adiniza. Zaten konusuyorum bugun tamam diyor yarin yine ayni en ufacik bi yardim etsin bol bol dualarimi ve tesekkurlerimi zaten sunuyorum butun gun ama iste gel gelelim bir kere yaptim her zaman yapmam kafasinda.Benim esim koltuktan kalkinca bile ortusunu duzeltir ben demeden yemek yiyince sofrayi kaldirmama yardim eder ben mutfagi toplarken yerleri supurur ben evde is yaparken oturmaz gider kapilari camlari tv unitesini vs herseyi siler Allah razi olsun o kadar cok duami aliyor ki sukurler olsun esime. Malesef sans meselesi es sanirim adiniza uzuldum tatli dille konusun yetisemediginizi sizi uzgun gorunce dayanamayip yapar diye dusunuyorum Allah yardimciniz olsun esinizede akil fikir versin erkekse nolmus eline mi yapisirmis size yardim etmesinin sevabindsn bahsedin bisey yapmadini rica edin mesela sonrasinda ds tesekkur edin bol bol.
6 yıllık evliyim btanem.. İşinden dolayı ayrı şehirlerdeyiz 3 yıldır. Annemlerdeym 2 aydır. Sırf çalıştığı şehir diye.. Öyle özeniyoeum ki böyle konulara.. Ayyy gözlerim doldu, salaklaştımmSenin esin kuzu ? Evli degilmisin egerki evli degilsen bunlari dusunmeni normal karsiliyorum bizde oyleydik :)
En son onu bile yapmayi dusundm dolduriym cope dedim ama umrunda olmazki kiyamadim esyalarimaÖncelikle tüm erkekler böyle değil çok şükür diyerek cevap vereyimeşim hem kendi arkasını bazen de benim arkamu toplar. Siz de buna katlanmak zorunda değilsiniz
Yazdıklarınızı okuyunca eski bir arkadaşımın anlattıkları aklıma geldi kocası içtiği içeceklerin vs. Bardaklarını falan wc ye kadar götürüp orada bırakırmış. Arkadaşım olayı şu şekilde çözmüştü. Ortalıkta eşinin ne dağınıklığı varsa hepsini çöpe doldurup atmıştı. Bi cinnet çözdü herşeyi adam mum gibi oldu demişti.
Siz de önce toplamayarak dayanamazsanız çöpe atarak çözüm bulursunuz belki. Zira hiç çekilecek şey değil. Kendi çocuğumun dağınıklığını toplamıyorum 8 yaşında kızım var masasını kıyafetlerini vs. Kendine toplatırım
Icinde yoksa davul zurna az gelir Allah yardimciniz olsun yas ilerledikce ins duzelirSevindim adiniza. Zaten konusuyorum bugun tamam diyor yarin yine ayni en ufacik bi yardim etsin bol bol dualarimi ve tesekkurlerimi zaten sunuyorum butun gun ama iste gel gelelim bir kere yaptim her zaman yapmam kafasinda.
Kiyamam sanaaa Rabbim kavustursun tez zamanda kuzum.6 yıllık evliyim btanem.. İşinden dolayı ayrı şehirlerdeyiz 3 yıldır. Annemlerdeym 2 aydır. Sırf çalıştığı şehir diye.. Öyle özeniyoeum ki böyle konulara.. Ayyy gözlerim doldu, salaklaştımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?