• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin daginikligindan bıktımm usandim

Kadın hep toplar !!
Sabah kalktığında önce şöyle bir etrafı toplar.
Sonra bir başına hazırladığı kahvaltı sofrasına tek tek çağırıp ev halkını toplar.
Tabi birde karınları doyduktan sonra çil yavrusu gibi ortalıktan kaybolan ev halkının geride bıraktığı sofrayı toplar.
Herkes gider o evi toplar, sonra aynanın karşısına geçip işten güçten helak olmuş saçını toplar.
Çayını demler, kekini yapar ve sevdiği arkadaşlarını bir araya toplar.
Mahallede bir günde ne olmuş ne bitmişse bilirkişiden bayağı bir bilgi toplar.
Çocukların yaptığı yanlışları babaya duyurmadan derleyip toplar.
Bazen de duygusallaşır öpüp koklamak için evlatlarını kanadının altına toplar.
Çoğu zaman dalar uzaklara, eskiyi düşünür; geçmişi ve hala geçmemiş olan yaralarını, acılarını toplar.
Ne olursa olsun güçlü olmak zorundadır, ne kadar üzülse de ağlasa da en sonunda da kırılan kalbini yine kendisi toplar.
:) ama hep toplar..

Seni kınarlarsa eve kimseyi çağırma gelenide kabul etme

Bisüre yemek yapma mesela dışardan söyleyin yada plastik tabak bardak al onlarda yiyip için bitanede büyük çöp torbası al tvnin yanına koy

Kirlileri toplama yıkamada sende eve gelince at çoraplarını bitarafa sonra yeni giy onuda at yatağa yatınca at bitarafa basket de sonra onunkileride giy hızlı bitsin çoraplar

Çorapları bitince kuduruyo erkekler kafaları çalışsa gider yenilerini alırkar ama beyinlerine okadar oksijen gitmiyo

Bisüre böyle diren sakin ol ve dağınık düzelicek

sakın toplamayın uzun bir süre hep kalsın öyle
bide kibarca seni tehdit etmiş seni kınarlar falan yemezler canım..
evine bir süre misafir alma
bende çalışıyorum yetişemiyorum kusura bakma diyeceksin hiçbir çöpünü toplamayacaksın zaten bir süre sonra rahatsız olacak ve kaldırmak zorunda kalacak..
Bende öyle yapmıştım zamanında inanın işe yarıyor..

Aynı modelden bende de var. Kirli çamaşırları banyonun radyatörüne asar, ben alırım. Bornozunu ben dürer kaldırırım. En sinir olduğum iki şey, maden suyu açar, açacağı ve kapağı (tabii nereye fırladıysa o kapak) orada bırakır gider. Bir de çoraplarını çıkarır, sehpanın veya komodinin üstüne koyar!!! Sanırım ırsi, abisigil geldiklerinde de abi abdest alacağım diye çoraplarını çıkarıp zigonun üstüne koymuş meğer. Ben de çay getiriyorum, bir baktım sehpada çoraplar! Elimde tepsi karısına bakıyorum, karı bana bakıyor. Anlamadı! Çorapları alır mısın sehpanın üstünden dedim artık biraz sinirlice. Ama hâlâ aynılar, hâlâ aynılar. Sehpalardan çorap topluyorum :sinirli:

Aynı modelden bende de var. Kirli çamaşırları banyonun radyatörüne asar, ben alırım. Bornozunu ben dürer kaldırırım. En sinir olduğum iki şey, maden suyu açar, açacağı ve kapağı (tabii nereye fırladıysa o kapak) orada bırakır gider. Bir de çoraplarını çıkarır, sehpanın veya komodinin üstüne koyar!!! Sanırım ırsi, abisigil geldiklerinde de abi abdest alacağım diye çoraplarını çıkarıp zigonun üstüne koymuş meğer. Ben de çay getiriyorum, bir baktım sehpada çoraplar! Elimde tepsi karısına bakıyorum, karı bana bakıyor. Anlamadı! Çorapları alır mısın sehpanın üstünden dedim artık biraz sinirlice. Ama hâlâ aynılar, hâlâ aynılar. Sehpalardan çorap topluyorum :sinirli:
Yok ben corap toplamiyorum zaten kirliye atar coraplarini . Bizde dedigin gibi bardak topla kulluk topla kiyafet topladir.

Heeepsini deneyecegim soylediklerinizin cunku gina geldi artik bana

Seni kınarlarsa eve kimseyi çağırma gelenide kabul etme

Bisüre yemek yapma mesela dışardan söyleyin yada plastik tabak bardak al onlarda yiyip için bitanede büyük çöp torbası al tvnin yanına koy

Kirlileri toplama yıkamada sende eve gelince at çoraplarını bitarafa sonra yeni giy onuda at yatağa yatınca at bitarafa basket de sonra onunkileride giy hızlı bitsin çoraplar

Çorapları bitince kuduruyo erkekler kafaları çalışsa gider yenilerini alırkar ama beyinlerine okadar oksijen gitmiyo

Bisüre böyle diren sakin ol ve dağınık düzelicek
Umarim duzelir bende annemin evinde daginiktim ama evlendim bi duzenin olmasi laxim bana gore. Yok anacim bu erkeklerde duzen falan enistem var teyzemin kocasi ebi supurur siler daginikligi hic sevmez teyzeemde esinin titizliginden yaka silkiyor. Iste herkese baska dert verilmis.

Eşim bana yardım eder, süpürme, toz alma, balkon yıkama falan
Hiç de söylemedim yap diye lakin adamın tuhaf bir keyfi var
İşten gelir elbiselerini yatak odasında yere atar bırakır
Biliyorum çok ayıp ama böyle çok seviyorum diyor, kızamıyorum artık =))
Başka yerde çıkarmaz ama sadece yatak odasında aynanın önünde bende alıp kirliye atıyorum
Öyle çıkarmaktan keyif alıyorum diyor, bununla da mücadele etmiyorum artık
Sende etme bence, yıkama, toplama, aradığını bulamasın belki hizaya gelir

Eşim bana yardım eder, süpürme, toz alma, balkon yıkama falan
Hiç de söylemedim yap diye lakin adamın tuhaf bir keyfi var
İşten gelir elbiselerini yatak odasında yere atar bırakır
Biliyorum çok ayıp ama böyle çok seviyorum diyor, kızamıyorum artık =))
Başka yerde çıkarmaz ama sadece yatak odasında aynanın önünde bende alıp kirliye atıyorum
Öyle çıkarmaktan keyif alıyorum diyor, bununla da mücadele etmiyorum artık
Sende etme bence, yıkama, toplama, aradığını bulamasın belki hizaya gelir
Zaten camasirlarini toplamiyorum artik . Ortada biraktigi bardak vs toplamiyorum diye birde bana kiziyor sinirimden oturup agliyorum

Umarim duzelir bende annemin evinde daginiktim ama evlendim bi duzenin olmasi laxim bana gore. Yok anacim bu erkeklerde duzen falan enistem var teyzemin kocasi ebi supurur siler daginikligi hic sevmez teyzeemde esinin titizliginden yaka silkiyor. Iste herkese baska dert verilmis.

Benim eşimde çıkartır çorabı yere koyardı temizmiş sonra giyicekmiş boxerıda komodinin üstüne anlattım anlattım anlamadı ayaktan çıktıysa o pis giyilmez boxerı niye asıyosun anlamı yok ben onun çoraplarını giyince giyicek çorabı kalmadı
boxerlarınıda giydim elbise içine astar niyetine :)
Şimdi herşey sepette ben üstümü çıkartırken bile bekliyo onlarıda atması için yoksa gene başlarım baskettt duvarlara atmaya

Benim eşimde çıkartır çorabı yere koyardı temizmiş sonra giyicekmiş boxerıda komodinin üstüne anlattım anlattım anlamadı ayaktan çıktıysa o pis giyilmez boxerı niye asıyosun anlamı yok ben onun çoraplarını giyince giyicek çorabı kalmadı
boxerlarınıda giydim elbise içine astar niyetine :)
Şimdi herşey sepette ben üstümü çıkartırken bile bekliyo onlarıda atması için yoksa gene başlarım baskettt duvarlara atmaya
Evet bende giyecegim artik esimin kiyafetlerine ya herru ya merru :) bakalim hangimiz kazanacagiz :)

Cok sinirliyim. Cok ofkeliyim.burama geldi artik. Konu eşimin daginikliği...:kızgın:

Birsey yiyiyor tabagini koyuyor koltugun ustune bana diyor sunlari toplasana.. Afedersiniz duş aliyor bornozu atiyor yatagin ustune bana diyor assana.:sinirli:

Kirli camasirlarini asiyor kirli sepetine bile atmiyor ordan burdan kirli topluyorum.
Cay iciyor mutfakta oturuyor halinin ustune cayini bitiriyor cay bardagi yerde..:temizlik:

Butun erkekler mi boyle deliriyorum artik. Bende calisiyorum banada biraz yardimci ol diyorum tamam diyor yine ayni biktim usandim artik. Bende toplamiycam artik arkani diyorum. Toplama gelen seni kinar diyor. Delirmek üzereyim zaten iste yoruluyorum eve geliyim rahat ediyim diyorum . Vallahi evde is yerinde yoruldugumdan daha cok yoruluyorum. Ne yapiyim bayanlar veya sizdede varmi boyle sorun bana bi çare o_O

öyle bir odundan bir de benim başımda var kardeş:sopa:valla bıktım bıktım bıktım ister istemez annesini de kinleniyorum sonuçta bu odun onun eseri, bende çalışıyorum, küçük çocuğum var birde hamileyim Allah merhamet versin ne diyeyim:sinirli:

Ben almazsam gunlerce kalir oldugu yerde . Bende mecbur topluyorum arkasini
Benim eşim asla böyle bir şey yapamaz. Bir yandan kendisi topludur ama asıl sebebi, bilir ki ben onun o eşyasının ortalıkta olduğunu bir ay da geçse farketmeyebilirim. Bazen der bu şeyin yeri burası değil neden burada duruyor diye. "Aaa hiç farketmemişim" ya da "onun yeri orası oldu bence artık" derim. Bunu onu eğitmek için yapmıyorum. Gerçekten umursamadığım için gözüme görünmüyor. Eşim rahatsız oluyor. Evime giren çıkan da yok o yüzden kimse kimseyi de kınayamaz.

öyle bir odundan bir de benim başımda var kardeş:sopa:valla bıktım bıktım bıktım ister istemez annesini de kinleniyorum sonuçta bu odun onun eseri, bende çalışıyorum, küçük çocuğum var birde hamileyim Allah merhamet versin ne diyeyim:sinirli:
Allah yardimcin olsun kuzum sende bide cocuk var bide hamilesin Allah idlah etsin kuzum

Balık burcu sanırım eşiniz. Ömür boyu onun hizmetçiliğini yapmak zorundasınız malesef.
Yada yol yalınken kurtulun çekemiycekseniz.

Allah yardimcin olsun kuzum sende bide cocuk var bide hamilesin Allah idlah etsin kuzum

sağol canım amin, Allah senin odunu da ıslah etsin, nereye kadar sabır gösterebilirim bilmiyorum toplamasam arkasını ki onu da yaptım valla rahatsız olmuyor :oha: dağınık yaşamış alışmış hiç batmıyor gözüne, ben temizliğe düzene alışmışım çok zoruma gidiyor:KK14:hamileliğim kanamalı geçiyor 3-4 hafta evi temizleyemedim, çamaşırlar yığıldı ütü desen öyle valla çöp kaldırmadı yerden odun:kızgın:daha biriken ütüleri geçen hafta bitirebildim Allah ım onu bildiği gibi yapsın, evlenince biraz değişti, çocuk olunca içinden öküz çıktı adamın:KK57: hamilelikte hepten cozuttu :sinirli:
oooofff alıp başımı gidesim geliyor valla:KK55:

Back