- 11 Nisan 2017
- 412
- 1.730
- 28
Amin insallah kuzum . Pek sanmiyorum ama insallah duzelir.Icinde yoksa davul zurna az gelir Allah yardimciniz olsun yas ilerledikce ins duzelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah kuzum . Pek sanmiyorum ama insallah duzelir.Icinde yoksa davul zurna az gelir Allah yardimciniz olsun yas ilerledikce ins duzelir
Amiiiiiiiinnnn.. Allah razı olsun canım. Umarım Rabbim tüm sıkıntılarınla bu sıkıntını da giderir.Kiyamam sanaaa Rabbim kavustursun tez zamanda kuzum.
Neden ne oldu eşine . Bu arada çoğu erkek böyle benım ki de her gün duş alır bana düzenli olmamı söyler dahınıksın bilmem ne der . Ama kendınde de bu tür davranışları mevcut. Bende önce sen düzenli ol eşyalarını yerine koy ben kendımden uyanır utanır yaparımKeşke bn eşimle aynı evde nefes alabilseydim, birlikte yatağa girip birlikte uyansaydık.. Birlikte yemek yiyebilseydik de dağınık olsaydı :)
Ama tabiki senin sinirini bozmuş artık. Dilerim herşey gönlünce olur
Toplama bacim neden topluyorsun.Deki den bu bornozu kaldirmayincayana kdar bende almiyorum de gor bak inat yap nasil aliyor yavad yavad alistir onu zor olcak ama bsarili olcaksinBen almazsam gunlerce kalir oldugu yerde . Bende mecbur topluyorum arkasini
Ayni konuyu ben de okudum. Sonra tekrar buraya gelip sukret haline bacim falan diyesim geldi konu sahibine o neydi oylePis olmasından iyi olabılır dagınık olması az önce benı benden alan bır konu okudum da eşin melek gibi geldi gözüme piskolojim bozuldu birazcık anlayacagın ne demeli bilmem şu adamlara
Ayni konuyu ben de okudum. Sonra tekrar buraya gelip sukret haline bacim falan diyesim geldi konu sahibine o neydi oyle
Amiiiin Allah razi olsun kuzum.Amiiiiiiiinnnn.. Allah razı olsun canım. Umarım Rabbim tüm sıkıntılarınla bu sıkıntını da giderir.
Benim kayinvalidemde titiz temiz kadindir 2 gunde bir temizlik yapmadan durmaz ogluna kiyamamis benim kayinvalidem cocuklarina hic bir is yaptirmamis simdiye kadar kiyamadim ben baba evinde cok ezildim cocuklarima ama cektirmiycem diyerek el ustunde tutmus cocuklarini ama suanda bana bu sekilde yapmasina cok kiziyor. Oglunu hep uyariyor kizimi uzme kizima yardimci ol utanilcak birsey yok kendi evine yapiyorsun ayip degil oglum diye her seferinde tembihliyor. Anne evindede camasirlar askilikta kaynanam topluyordu. Benim esim isteyince yapar istemrzse kimse birsey yaptiramaz.Ailesi Nasıl özellikle annesi bunu çok merak ediyorum çünkü benim esimde öyle asllaaaa bişey yapmaz ama annesi çooook titiz hanımefendi kimseleri begenmez ve oğluna resmen kadın yemek yapmak temizlik yapmak çocuk bakmk için dünya da gibi ogretmis bunun cogunlukla annenin suçu olduğunu düşünüyorum çünkü abim var ve annem kız kardeşimle benden ayırmadi onu biz sofrayi kurduysak ona çay yaptırdı temizlik yaptysak ona masayı hazrlatti simdi valla canı istesin pilava kadar yapyr ve en azından biz temizlk yaptgmzda bunun bizi yordugunu anlar ama eşim öyle mi aynı duş alır bornoz yatak üstünde masa üstünde koltuk üstünde sifonyerin üstnde hergün başka yerden toplarm üstünü eve gelir degstrr bastan assaya bu tamam ama yenileri giyer sabah ic cmasrna kadar yne degstrr ve yarn eve glnce onları gymez ya yatarkn bile yatak örtüsünü açmaz onun üstüne yatar baxerlerı küvette kalır coraplar keyfne göre sepette banyo kenarnda kapı kenarnda bıktım valla birde bebeğim var temizlik yapnca o dikkat etse evimin işi günlük yarm saati gecmycek ama beyfendnn kirlilerini halletmekten daralyrum mutfak halsni bile hep sigara külü yapyor ama dyrum ya anne anne anne böyle ogretmis buna kadın köle temizlikci hizmetçi kafa böyle bizimki sözde çok titiz ama ben her yeri bal dök yala yapcam öyle titiz sennkininde annesi byle mi ?
Bir kere banada soyledi cok daginiksin duzenli ol diye kavga ettim kendisiyle. Sen once kendine bak dedim daginik dedigi yerde yatak odamiz. Kimsenin gormiycegi yer.Neden ne oldu eşine . Bu arada çoğu erkek böyle benım ki de her gün duş alır bana düzenli olmamı söyler dahınıksın bilmem ne der . Ama kendınde de bu tür davranışları mevcut. Bende önce sen düzenli ol eşyalarını yerine koy ben kendımden uyanır utanır yaparım
Kizma kizmaa guzelimmm kizilir mi oyle adama. Birak yapsinEsim sabah ise gec kaliyor bi telas hazirlanirken bile pijamalarini katlayip dolabina yerlestiriyor kiziyodum birak sen cik ben hallederim diye artik kizmasam mi napsam
Hangi konu o kuzum :)Pis olmasından iyi olabılır dagınık olması az önce benı benden alan bır konu okudum da eşin melek gibi geldi gözüme piskolojim bozuldu birazcık anlayacagın ne demeli bilmem şu adamlara
Dur bende yapiyim oylee bakalm bende etki edicek miCanım benimkide yatağın yanında çorap koleksiyonu yapıyordu inat edip toplamıyordum. En sonunda baktım olacak gibi değil. Alıp çöpe atmaya başladı. Baktı çorapları bitmeye başlamış yıkamadınmı diye sordu.ben kirlideki çamaşırları yıkıyorum geri kalanları çöptür çöpe atıyorum dedim. Bida yapmadı kirli sepeti kullanmayı öğrendi artık. Bir müsibet bin nasihattan iyidir
bütün erkekler böyle değilCok sinirliyim. Cok ofkeliyim.burama geldi artik. Konu eşimin daginikliği...
Birsey yiyiyor tabagini koyuyor koltugun ustune bana diyor sunlari toplasana.. Afedersiniz duş aliyor bornozu atiyor yatagin ustune bana diyor assana.
Kirli camasirlarini asiyor kirli sepetine bile atmiyor ordan burdan kirli topluyorum.
Cay iciyor mutfakta oturuyor halinin ustune cayini bitiriyor cay bardagi yerde..
Butun erkekler mi boyle deliriyorum artik. Bende calisiyorum banada biraz yardimci ol diyorum tamam diyor yine ayni biktim usandim artik. Bende toplamiycam artik arkani diyorum. Toplama gelen seni kinar diyor. Delirmek üzereyim zaten iste yoruluyorum eve geliyim rahat ediyim diyorum . Vallahi evde is yerinde yoruldugumdan daha cok yoruluyorum. Ne yapiyim bayanlar veya sizdede varmi boyle sorun bana bi çare
Cok sinirliyim. Cok ofkeliyim.burama geldi artik. Konu eşimin daginikliği...
Birsey yiyiyor tabagini koyuyor koltugun ustune bana diyor sunlari toplasana.. Afedersiniz duş aliyor bornozu atiyor yatagin ustune bana diyor assana.
Kirli camasirlarini asiyor kirli sepetine bile atmiyor ordan burdan kirli topluyorum.
Cay iciyor mutfakta oturuyor halinin ustune cayini bitiriyor cay bardagi yerde..
Butun erkekler mi boyle deliriyorum artik. Bende calisiyorum banada biraz yardimci ol diyorum tamam diyor yine ayni biktim usandim artik. Bende toplamiycam artik arkani diyorum. Toplama gelen seni kinar diyor. Delirmek üzereyim zaten iste yoruluyorum eve geliyim rahat ediyim diyorum . Vallahi evde is yerinde yoruldugumdan daha cok yoruluyorum. Ne yapiyim bayanlar veya sizdede varmi boyle sorun bana bi çare