toplasana
assana
kirli topluyorum.
cay bardagi yerde..
Toplama gelen seni kinar diyor.
Erkeklerin aklı farklı çalışıyor bide kadınları anlamak zor derlerBendeki dağınıklık örneği muhtemelen kimsede yok.
Evet ortadaki iç içe geçirilmiş kirli çorap. Neden kapı arkasına asılmış bir fikrim yok ama bir haftadır orada.
Eki Görüntüle 1991058
Bendeki dağınıklık örneği muhtemelen kimsede yok.
Evet ortadaki iç içe geçirilmiş kirli çorap. Neden kapı arkasına asılmış bir fikrim yok ama bir haftadır orada.
Eki Görüntüle 1991058
Bendeki dağınıklık örneği muhtemelen kimsede yok.
Eki Görüntüle 1991058
Kasten yapar gibi,ne bu böyle...Cok sinirliyim. Cok ofkeliyim.burama geldi artik. Konu eşimin daginikliği...
Birsey yiyiyor tabagini koyuyor koltugun ustune bana diyor sunlari toplasana.. Afedersiniz duş aliyor bornozu atiyor yatagin ustune bana diyor assana.
Kirli camasirlarini asiyor kirli sepetine bile atmiyor ordan burdan kirli topluyorum.
Cay iciyor mutfakta oturuyor halinin ustune cayini bitiriyor cay bardagi yerde..
Butun erkekler mi boyle deliriyorum artik. Bende calisiyorum banada biraz yardimci ol diyorum tamam diyor yine ayni biktim usandim artik. Bende toplamiycam artik arkani diyorum. Toplama gelen seni kinar diyor. Delirmek üzereyim zaten iste yoruluyorum eve geliyim rahat ediyim diyorum . Vallahi evde is yerinde yoruldugumdan daha cok yoruluyorum. Ne yapiyim bayanlar veya sizdede varmi boyle sorun bana bi çare
Corapmi oBendeki dağınıklık örneği muhtemelen kimsede yok.
Eki Görüntüle 1991058
Toplama gelen seni kinar diyor.
Ben almazsam gunlerce kalir oldugu yerde . Bende mecbur topluyorum arkasiniNe yapiyorsa kalsin yerinde.Bornozunu ne diye aliyorsunuz.kalsin orda o asmadigi surece asmayin taki kendin isini kendi gorene kadar.Anasinin evinde mi saniyor kendini hala
Onun umrunda degilki ne dersen de he he diyo geciyo.Gelen tabi beni kınar, çoluk çocukla mı evlendin de donuna kadar sen topluyorsun derler insana .. derdim ben olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?