- 6 Kasım 2010
- 7.035
- 7.596
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu ölünce bile pamuk tikiyorlar birşey gelmesin diye.. kaç yıllik evliliğimi var bunun insanız sonuçta herşey olabilir.. bir kere görmüşsünuz intihapdir o takılmayın ..İltihap hiç olmuyordu şimdi mi oldu ben anlamıyorum ki kaç yıllık evliyim
Şu sinirle bile bu yoruma güldümİltihap sizden izin almamış kocanıza bulaşmak için, hay allah.
Ne demesini bekliyordunuz? Karıcım çok özür dilerim rüyamda boşalmışım. Nasıl oldu anlamadım halbuki haftalık sevişme seansımızı beklemem gerekiyordu, çok utanıyorum. Rüyamda boşaldığım için beni affet ne olur boşanmayalım falan mı demeliydi?
Valla ablacım senin gibi karım olsa ben de dürüst olmam ki. Adamın ödü mokuna karışıyordur haklı olarakŞu sinirle bile bu yoruma güldüm
Konu bu değil ki, kendini öyle bir yapıyor ki sanırsın ilişki dışında hiç boşalma mış. Bende biliyorum erkeklerin rüyasında görüp boşaldığını aman ben ilişki sonrası ne kadar sıvı dediğim zaman, kendini saf gibi yapıyor. Ama işte demekki boşalmış bir şekilde önüme çıkıyor işte neden dürüst olmuyor
Şu sinirinizden dolayı adam korkuyor olabilir mi?Şu sinirle bile bu yoruma güldüm
Konu bu değil ki, kendini öyle bir yapıyor ki sanırsın ilişki dışında hiç boşalma mış. Bende biliyorum erkeklerin rüyasında görüp boşaldığını aman ben ilişki sonrası ne kadar sıvı dediğim zaman, kendini saf gibi yapıyor. Ama işte demekki boşalmış bir şekilde önüme çıkıyor işte neden dürüst olmuyor
Kız katip dondaki meniye hasret kaldık ahshsksjshŞu sinirinizden dolayı adam korkuyor olabilir mi?
İyide o leke demekki yıkamadan öncede vardı. Aynı hesap olmuyor muOmg adamın çamaşırında meni mi var
Deterjan kalıntısıdır o meni soguk suda dahi çıkabilen bişey. Ha kirli camasırında gordum desenız farklı yorumlayacagım da temız camasırda meni kalması minik bir ihtimal
Rahat olcak tabi siz niye rahat olmuyorsunuz mesele orda.Sordum zaten. Evet meniye benziyor, belki rüyamda olmuştur dedi
Bu kadar rahat işte
Makineniz meniyi bile yıkayamıyor ise bi servise gösterin.İyide o leke demekki yıkamadan öncede vardı. Aynı hesap olmuyor mu
Ama katip adam rahat rahat rüyamda olmuştur demiş, insan öyle birşey olduysa da karısına bilgi vermez mi? ŞaşırdımŞu sinirinizden dolayı adam korkuyor olabilir mi?
O zaman meni değildir kardeşim. Meni suyla akıtınca cıkıyor nerden bılıyorsun dersen ben her camasır atmadan ıc camasırlarını ılla kı sudan gecırırım legene toplar oyle atarım. Ex öküz kocamınkınden bılıyorum yanı, daha yıkamaya atmadan suyla akıttıgımda cıkıyordu cunkuİyide o leke demekki yıkamadan öncede vardı. Aynı hesap olmuyor mu
Ön yıkama var makinalarda sudan geçiriyor neden yapıyorsunuz ki?O zaman meni değildir kardeşim. Meni suyla akıtınca cıkıyor nerden bılıyorsun dersen ben her camasır atmadan ıc camasırlarını ılla kı sudan gecırırım legene toplar oyle atarım. Ex öküz kocamınkınden bılıyorum yanı, daha yıkamaya atmadan suyla akıttıgımda cıkıyordu cunku
Rüyada olan istemsiz, masturbasyon yapsa furacak adamı, öyle sinir yapıyor. Napsın adamcaaaz, masturbasyon yapıyorum diyemez, rüyamda şee oldu diyor.Ama katip adam rahat rahat rüyamda olmuştur demiş, insan öyle birşey olduysa da karısına bilgi vermez mi? Şaşırdım
Midem çok bulanıyor çünküiçime sinmezse bi turda beyaz kalıp sabun rendesiyle akıttırıp öyle yıkarımÖn yıkama var makinalarda sudan geçiriyor neden yapıyorsunuz ki?