- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
bu saka mı ?İyide o leke demekki yıkamadan öncede vardı. Aynı hesap olmuyor mu
evlenebılmek ıcın 18 yasını doldurmak yetmemelı ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu saka mı ?İyide o leke demekki yıkamadan öncede vardı. Aynı hesap olmuyor mu
Su bitiyor su. Susuz kalacayızMidem çok bulanıyor çünküiçime sinmezse bi turda beyaz kalıp sabun rendesiyle akıttırıp öyle yıkarım
ölmemis iste bak yikamaya ragmen cikmamis hatta.Millet eskiden internet geçmişine bakar ühü ühü diye ağlardı
Artık devir değişti don geçmişine bakılıyor sonra ügü ühü ağlanıyor
Adamların özel hayatı bile yok donlarındaki ölmüş spermlerin ruhlarına saygınız olsun
çok iradesi eşiniz var ejekülasyon işlemi için 1 hafta daha bekleyememiş mi yazık çok yazık
Cık cık nerden buluyorsunuz böylelerini
Benim devamlı oluyor ama hatta yıkanınca bile kalırdı ama eşimin hiç görmedim iç çamaşırında neden şimdi oluyor bu
Ben anlamıyorum
Şifre vs yok Telefonu ortada gerçi iş telefonu da var amaAdamın telefonu nasıl.
Donunu öğrendik.
Sıra telefonda.
Nasıl?
Şifreli mi?
Ortaya bırakır mı?
Evden işe işten eve midir?
Nasıldır bu adam?
Sizim derdiniz nedir başka şüpheler var mı?
Bence kirli şeyi lavaboda sudan geçirip leğene koyunca hem leğen hem lavabo kirlenir tabi herkesin alışkanlığı farklı bende meni olan iç çamaşırlarına çamaşır suyu döküyorum basıyorum makineye ön yıkama 60 derecede 2.30 saat yıkanıyor bembeyaz kar gibi çıkıyor renklide de üzerine deterjan sürüyorum oda çok güzel çıkarıyor tavsiye ederim daha pratik oluyor.Midem çok bulanıyor çünküiçime sinmezse bi turda beyaz kalıp sabun rendesiyle akıttırıp öyle yıkarım
Valla bacım bendeki Türkçe bu kadarYazdığından birşey anlamadım
Biliyorum ama elimde değil bende okb var ve tedavi görmüş halim malesefSu bitiyor su. Susuz kalacayız
Öyle aynı hesap...İyide o leke demekki yıkamadan öncede vardı. Aynı hesap olmuyor mu
Ne istiyorsunuz adamın donunda ki lekeden peki?Şifre vs yok Telefonu ortada gerçi iş telefonu da var ama
Evden işe işten eve.
Bu kadar
Pipi sayacı icat et. Her boşalmayı sayan bi çipi pipiye yerleştirelim eşlerin telefonuna mesaj olarak gitsin. Şu gün şu saatte şu sıcaklık ve şu ml diye ayrıntılı bilgi versin.Sperm takip cihazı mı icat etsem türkiyede yok satar
Ardında bir psikiyatri kliniği açarım gelsin paracıklar
Bundan sonra donları hep siyah olsun daha rahat takip için
ılıskı sonrası adama sıvı ne kadardı mı dıyorsunuzben ilişki sonrası ne kadar sıvı dediğim zaman, kendini saf gibi yapıyor. Ama işte demekki boşalmış bir şekilde önüme çıkıyor işte neden dürüst olmuyor
O halde eşinizden şüphelenmeniz tamamen yersizŞifre vs yok Telefonu ortada gerçi iş telefonu da var ama
Evden işe işten eve.
Bu kadar
Duşun içinde yıkıyorum kız lavaboda degıl sonra akıttıgım camasırları legenın ıcıne koydugum temız suya sonra elımde sıkıp makıneye sonra duşun içini hijyenliyorum. Sımdı evlı degılım fakat regl oldugumda da durum degısmıyor yanı. Bana o yuzden kımse yardımcı olarak gelmek ıstemıyorBence kirli şeyi lavaboda sudan geçirip leğene koyunca hem leğen hem lavabo kirlenir tabi herkesin alışkanlığı farklı bende meni olan iç çamaşırlarına çamaşır suyu döküyorum basıyorum makineye ön yıkama 60 derecede 2.30 saat yıkanıyor bembeyaz kar gibi çıkıyor renklide de üzerine deterjan sürüyorum oda çok güzel çıkarıyor tavsiye ederim daha pratik oluyor.
Hojam ama spermin nereye gittiği de önemli değil mi sizce mesela?Pipi sayacı icat et. Her boşalmayı sayan pi çipi pipiye yerleştirelim eşlerin telefonuna mesaj olarak gitsin. Şu gün şu saatte şu sıcaklık ve şu ml diye ayrıntılı bilgi versin.
Salça lekesi olsa konu çok başka olurdu.Öyle aynı hesap...
Siz birlikte olmuyor musunuz bu adamla?
Yetişkin ve evli bir adam. Çamaşırında salça lekesi olacak değil ya.
Hayret bir olay.
Şaka gibi konu.
Safiye sen misin yoksa?Duşun içinde yıkıyorum kız lavaboda degıl sonra akıttıgım camasırları legenın ıcıne koydugum temız suya sonra elımde sıkıp makıneye sonra duşun içini hijyenliyorum. Sımdı evlı degılım fakat regl oldugumda da durum degısmıyor yanı. Bana o yuzden kımse yardımcı olarak gelmek ıstemıyor
Bi kadın eşinin kolundaki akıllı saatte kalp ritimlerini takip edip aldatıldığını öğrenmişti haberlere konu oldu hatta bence akıllı saati olanların sayaca ihtiyacı yokPipi sayacı icat et. Her boşalmayı sayan bi çipi pipiye yerleştirelim eşlerin telefonuna mesaj olarak gitsin. Şu gün şu saatte şu sıcaklık ve şu ml diye ayrıntılı bilgi versin.
Onu tespit edebilmek için çip yetmez evlat, kamera takmamız gerekir pipiye. İki çeşit ürün süreriz piyasaya bi kameralı bi kamerasızHojam ama spermin nereye gittiği de önemli değil mi sizce mesela?
Ben tam bir hizmet vermek isterim
kadın haklı ya boşuna boşalıyor ama israf yani ölüyor spermler