- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Peki menili olan camasır ayrımını nasıl yapıyorsun farklı sepeti mi var o çamaşırların?Safiye sen misin yoksa?
Cidden sıkıntılı allah kolaylık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki menili olan camasır ayrımını nasıl yapıyorsun farklı sepeti mi var o çamaşırların?Safiye sen misin yoksa?
Cidden sıkıntılı allah kolaylık versin
Ooooo hem de iç çamaşırında o bölgede. Sus sus.Salça lekesi olsa konu çok başka olurdu.
Kameralı bir çip olsun o zaman, boşalma anında fotoğraf çekip göndersin anlik.Hojam ama spermin nereye gittiği de önemli değil mi sizce mesela?
Ben tam bir hizmet vermek isterim
kadın haklı ya boşuna boşalıyor ama israf yani ölüyor spermler
Hala ikna olmamış gibisiniz ne yapmamız lazım.. donu kreminal incelemeye gonderelimmiŞifre vs yok Telefonu ortada gerçi iş telefonu da var ama
Evden işe işten eve.
Bu kadar
Çikolata falan?Salça lekesi olsa konu çok başka olurdu.
Yooo tek tek bakarım ben sepeti döküp renklerı ayırırken makineye atarken de kontrol ederim sağını solunu meni direk anlaşılıyor kuruyup sertleştiği için.Peki menili olan camasır ayrımını nasıl yapıyorsun farklı sepeti mi var o çamaşırların?
Bana sormamışsınız ama ayrım yapmıyorum ben. Hepsini hoppaaa makinaya tıkıp düğmeye basıyorumPeki menili olan camasır ayrımını nasıl yapıyorsun farklı sepeti mi var o çamaşırların?
Ay altıma işicem şimdiSalça lekesi olsa konu çok başka olurdu.
Salça lekesi olsa konu çok başka olurdu.
Ay o ne oldu acaba?Bir tane üye vardı, durup durup eşimin icliginde saç buldum diye konu açıyordu.
Bize onu aratmayacak gibi duruyorsunuz.
Kriminal kreminal değil oHala ikna olmamış gibisiniz ne yapmamız lazım.. donu kreminal incelemeye gonderelimmi
halbukı boyle herseyı kırletıyorsunuz sonra bırde nerede yıkıyorsanız orayı legenı falan yıkamanız gerekecek bız bebekken totolarımızı annelerımız amerıkan bezıyle sararken bunun ıcın ozel kazanlarda kaynatırlardı sonra da hepsını ayrı ayrı yıkarlardı kaynar suyla sabunla sonucta ıc camasırları ve coraplar en pıs seylerdırDuşun içinde yıkıyorum kız lavaboda degıl sonra akıttıgım camasırları legenın ıcıne koydugum temız suya sonra elımde sıkıp makıneye sonra duşun içini hijyenliyorum. Sımdı evlı degılım fakat regl oldugumda da durum degısmıyor yanı. Bana o yuzden kımse yardımcı olarak gelmek ıstemıyor
Ben de öyle yapıyorum. Çamaşırların lekeli bölgesini kazanın süzgecinin üstüne koyuyorum, lekesiz çamaşırlar ortada kalıyor.Bana sormamışsınız ama ayrım yapmıyorum ben. Hepsini hoppaaa makinaya tıkıp düğmeye basıyorum
zaten ayrı yıkanıyor. Legenı ve dusu da yıkıyorum elbette. Bana kalsa kaynatırım da ama evim sitede ve öyle bir düzenek kurmak imkasızhalbukı boyle herseyı kırletıyorsunuz sonra bırde nerede yıkıyorsanız orayı legenı falan yıkamanız gerekecek bız bebekken totolarımızı annelerımız amerıkan bezıyle sararken bunun ıcın ozel kazanlarda kaynatırlardı sonra da hepsını ayrı ayrı yıkarlardı kaynar suyla sabunla sonucta ıc camasırları ve coraplar en pıs seylerdır
sız kaynatmıyorsunuzdur da
ıcınızı rahatlatmak ıcın yaptıgınız sey daha cok etrafa bulasıyor haberınız olsun camasır makınasına koyun deterjanı koyun calıstırın hepsı bu
ıc camasırları ayrı yıkarsınız havlular nevresımler ayrı yıkanır dıs gıyım ayrı ıcınıze sıner
reglken gecelerı deepend falan kullanın sızdırmaz kulotlar yetıskınler ıcın cok rahat edersınız camasır ve nevresıme regl de bulasmamıs olur
Öyle bir ayrım yapmıyorum ben de, hepsi bir yıkanıyor. Meni sonuçta, kaka değil ki. Ben böyle rahatım yani, pis de denebilir belki.Peki menili olan camasır ayrımını nasıl yapıyorsun farklı sepeti mi var o çamaşırların?
Aman Tengrim, hatırlıyorum. Neden hatırlıyorum ki.Bir şey sorucam tuvalette çok kaldıgında kapıyı açıp yazıklar olsun falan diyor musunuz? sanki yapan üye vardı
fikir vermek gibi olmasın ama tuvalette yapması banyodan daha iyi bence olsun aldırmayın
Valla ben lekesine de bakmıyorum. Sadece türüne göre ayırıp (renk de ayırmam) tıkıştırıp yıkıyorum. Zeytinyağ lekesi dışında her şey çıkıyor bu yöntemle kesin bilgiBen de öyle yapıyorum. Çamaşırların lekeli bölgesini kazanın süzgecinin üstüne koyuyorum, lekesiz çamaşırlar ortada kalıyor.
Krem gibi ya yapisi belki ondan sey etmistirKriminal kreminal değil o