- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Süper güçlü spermi var bağzı erkeklerinKorunurken hamile kalmayı sağlayan türden herhalde yıkamayla bile duruyor donda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper güçlü spermi var bağzı erkeklerinKorunurken hamile kalmayı sağlayan türden herhalde yıkamayla bile duruyor donda
Benim devamlı oluyor ama hatta yıkanınca bile kalırdı ama eşimin hiç görmedim iç çamaşırında neden şimdi oluyor buAllah sana akıl versin senin donunda akıntı lekesi yok mu.
Deterjan kalıntısı her çamaşıra eşit miktarda dağılmaz kiAma ön tarafında, ilk önce deterjan mı acaba dedim ama deterjan olsa benim çamaşırlarımda da olurdu
Adamdan şupheleniyo benceTemiz çamaşırda leke varsa deterjanı sorumlu tutun adamı değil.
Veyahut makineyi.
İlle de iddia ediyorsanız menü diye (ben sizin yalancınızım) eşinizde bir sağlık problemi olabilir belki. Ne bileyim iltihaplı bir akıntı farklı birşey falansa, geçmemiştir belki
Neye göre? Normali haftada kaç?mesele burada iste gormen gerekmiyor esinin bosaldigini anlaman icin.. hic mi tuvalete banyoya girmiyor bu adam? saglik sorunu yoksa haftada bir bosalmak bir erkek icin normal degil. meseleye bu bilginin cevresinden bak..
Makinenizde sıkıntı var işte. Tam temizlemiyor. Eşinizin başkasıyla cinsel ilişkisi olsa donda olmazdı o meni, çamaşırları üstündeyken boşalmış demek ki. Eşinize soramayacaksanız takılmayın bence de.Benim devamlı oluyor ama hatta yıkanınca bile kalırdı ama eşimin hiç görmedim iç çamaşırında neden şimdi oluyor bu
Ben anlamıyorum
Ayol yıpranmıştır çamaşırı yeni değildir falan filan.Benim devamlı oluyor ama hatta yıkanınca bile kalırdı ama eşimin hiç görmedim iç çamaşırında neden şimdi oluyor bu
Ben anlamıyorum
ciddi mi soruyorsunuz?Neye göre? Normali haftada kaç?
İyi de yeni yıkanmış çamaşır üzerinde meni gördüğünü iddia ediyor konu sahibi.Belki bir yerde birini gördü pantolon üzerinden rahatlattı kendini, belki sevgilisi var sürtünerek boşaldı, belki adam sapık ve bunları yapabiliyor. 12-13 sene önceydi avcılarda bankları olan bir parkta otururken genç yaşlarda birinin bakarak farklı şeyler yapmaya çalışmasını gördüğüm zaman anlamıştım erkeklerin ne kadar sapık olabileceğini. Yani gülmüşsünüz dalga geçmişsiniz de Türkiyede yaşıyoruz ve birçok şey oluyor. Cansız mankenle sarmaş dolaş üzerine boşalmış şekilde basılan adamı vermişti haberler, mağazada uyuyakalmış o şekilde. Yani her şey olabiliyor, birşeylerden şüphelenmese kalkıp konu açmaz. Kadın gerçekten derdini anlatmış.
İyi ki ön tarafında, kazayla arkada görsen şuan konu nerelerdeydi abooAma ön tarafında, ilk önce deterjan mı acaba dedim ama deterjan olsa benim çamaşırlarımda da olurdu
gunluk ped kullanmani oneririm.Benim devamlı oluyor ama hatta yıkanınca bile kalırdı ama eşimin hiç görmedim iç çamaşırında neden şimdi oluyor bu
Ben anlamıyorum
Temiz ve henüz katlanmamış çamaşırların üzerine ne yapacak adam?Adamdan şupheleniyo bence
Kahkaha attım bunaİyi ki ön tarafında, kazayla arkada görsen şuan konu nerelerdeydi aboo
Adamin spermi normalden daha siviymis, bi de külotta iz bulunca şüphe olusmusTemiz ve henüz katlanmamış çamaşırların üzerine ne yapacak adam?
Adamdan şüpheleniyor evet de saçma bir şüphe. Erkek fizyolojisi bu yani olur böyle şeyler, buradan aldatma vakası çıkmaz bence