- 11 Aralık 2018
- 39.650
- 245.664
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Belki rüyasında pembegülü görmüştürYa elin x hatununa gozu kayip da(ruyada bile olmasi yolma sebebi) icinde biseyler şahlandiysa, ya kocasi baskasina kanatlandiysa gibi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki rüyasında pembegülü görmüştürYa elin x hatununa gozu kayip da(ruyada bile olmasi yolma sebebi) icinde biseyler şahlandiysa, ya kocasi baskasina kanatlandiysa gibi gibi
Pembegül'ü gördüyse ciksin insan gibi pembegulu gordum desin, uurastirmasin bizi alalallalalalBelki rüyasında pembegülü görmüştür
aynende boyledırYıkanan çamaşırda meni kalmaz ki
İyi durulanmamış deterjan kalmış olabilir mi
Yok artık daha neler temiz yıkanmış çamaşırda meni kalır mı yahu.. Ya da ben yanlış mı anladım olayı??Merhaba, şimdi çamaşır dürerken fark ettim, eşimin iç çamaşırında beyaz lekeler var menüye benziyor. Daha önceki iç çamaşırında da görmüştüm. Buraya sormak aklıma geldi. Belki saçma biliyorum ama neden lekeler var. Ne yapayım ben şimdi bana akıl verin ne olur
ironi yapiyorum zaten konunun o olmadigi belli de biz buradan ne diyelim.. ya esine soracak direkt ya da takip edecek ne yapiyor diye.. soyleyen soylemis onlari da soylemek istemedim tekrar.Bac
Bacım konu o değil işte içine kurt düşmüş onu nasıl çıkarcaz
iiyyykkk butonu olsa ona basacaktim..Bi fotosunu atsana çok merak ettik o nasıl bir meniymiş
Baska erkeklerle derken (duble.pörtlemis göz)Eşinizin bir sağlık sorunu sebebiyle meni üretimi yoksa haklisiniz sinirlenmekte ki bu başka erkeklerle ilişkisi olduğunu gösterir. Ama tabi siz yazmadığınız için biz sadece tahmin edebiliriz.
Yani kendisi meni üretemiyorsa üreten başka birinden bulaşmış olmalı ve konu sahibi de bunu bildiği için nasıl oluuur diye sinirlenmiş olabilir.Baska erkeklerle derken (duble.pörtlemis göz)
Allam ben bunu nasi düşünemedimYani kendisi meni üretemiyorsa üreten başka birinden bulaşmış olmalı ve konu sahibi de bunu bildiği için nasıl oluuur diye sinirlenmiş olabilir.
Bir adamın çamaşırında neden leke olur ben anlamıyorum.Akşam ilişkiye girdik menisi çok sıvıydı. Meğer yakın zamanda boşalmış o yüzden öyleymiş.Ama neden sinirlendiginizi soylemezseniz biz nereden anlayalim.
Lutfen simdi aciklar misiniz neden bu kadar sinirlendiniz?
Yok artik meni kontrolude ilk defa duyuyorumBir adamın çamaşırında neden leke olur ben anlamıyorum.Akşam ilişkiye girdik menisi çok sıvıydı. Meğer yakın zamanda boşalmış o yüzden öyleymiş.
Çamaşırında görmesem nerden bilicem. Daha geçen hafta pazartesi yaptık. Sanki aradan 1 ay geçmiş
Aaaa şimdi yeni bir şey öğreniyorum hiç dikkat etmemistim. Yakın zamanda boşalmışsa sıvı yoksa katı oluyor demek.Bir adamın çamaşırında neden leke olur ben anlamıyorum.Akşam ilişkiye girdik menisi çok sıvıydı. Meğer yakın zamanda boşalmış o yüzden öyleymiş.
Çamaşırında görmesem nerden bilicem. Daha geçen hafta pazartesi yaptık. Sanki aradan 1 ay geçmiş