- 15 Şubat 2013
- 24.306
- 91.233
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
O da işe yaramazsa kocbdhvdgdgÖnce deterjan değiştirin işe yaramazsa makinenizi değiştirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da işe yaramazsa kocbdhvdgdgÖnce deterjan değiştirin işe yaramazsa makinenizi değiştirin
Bence 2 su dövsünYıkanmış çamaşırda meninin ne işi var kaç yaşındasınız Allah aşkına? Deterjan lekesidir veya çamaşır suyu vs değdirdiniz. Ha illa sinir olcam şüphelencem diyorsanız o ayrı mesele.
Deterjan kalıntısıdır..Deterjanı makineye az katın dereceyi de 40 'tan aşağıya yapmayın..Merhaba, şimdi çamaşır dürerken fark ettim, eşimin iç çamaşırında beyaz lekeler var menüye benziyor. Daha önceki iç çamaşırında da görmüştüm. Buraya sormak aklıma geldi. Belki saçma biliyorum ama neden lekeler var. Ne yapayım ben şimdi bana akıl verin ne olur
Meni olsada yıkanınca çıkar.Evet. Meni neden olsun onu anlamıyorum. Daha önce olmuyordu hiç. Yıkanmasına rağmen hala var anlamadım bende
SpermYine türkcem yetmedi. Meni nedir bir bakip geliyorum ben
Ejekülat hemşireydiniz sanırım ondan böyle yazdımYine türkcem yetmedi. Meni nedir bir bakip geliyorum ben
Menüde ne vardı? Diye zevzeklik edesim var şuan. Çünkü sorunun maksadını anlamadım yani biraz yüksek derecede yıkayın ozaman ne diyelim, o sizin mens dönemi çamaşırlarınızı böyle gündem ediyor mu?Merhaba, şimdi çamaşır dürerken fark ettim, eşimin iç çamaşırında beyaz lekeler var menüye benziyor. Daha önceki iç çamaşırında da görmüştüm. Buraya sormak aklıma geldi. Belki saçma biliyorum ama neden lekeler var. Ne yapayım ben şimdi bana akıl verin ne olur
DooooğğğnnnnŞimdi sayfalarca adamın donundaki lekeyi de konuşmak.. Ne bilim.
Geçtiğimiz aylarda da bir don konusu açılmış böyle, kavgalar bile çıkmış adamın donundan.
Kaç kişi don tartışmaları yüzünden banlanmış filan... Şu donların yarattığı ekşını hiçbir konu yaratmıyor burada.
Ama öyle deme bu açılan konu sadece bazıları kıcımın minisi vır iç çımışırında pırnı izliyir ihi ihi diyor taktir ettim o konudaŞimdi sayfalarca adamın donundaki lekeyi de konuşmak.. Ne bilim.
Geçtiğimiz aylarda da bir don konusu açılmış böyle, kavgalar bile çıkmış adamın donundan.
Kaç kişi don tartışmaları yüzünden banlanmış filan... Şu donların yarattığı ekşını hiçbir konu yaratmıyor burada.
Korunurken hamile kalmayı sağlayan türden herhalde yıkamayla bile duruyor dondaİç çamaşırı dediğiniz külotu değil mi? Muhafaza ettiği organ da belli. Meni olmasından daha doğal ne olabilir?
Atletinde var deseniz allah allah acaba niye diyeceğim de.
Bir de o nasıl meni yıkansa da çıkmıyor