- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Hiç donlarına bakmamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla deterjan o bolgede kalmayi tercih ettiyse demekOnu da düşündüm ama niye o bölge de olsun ki benimkinde yok ama
O da ise yaramazsa kocanizi degistirinÖnce deterjan değiştirin işe yaramazsa makinenizi değiştirin
Ama ön tarafında, ilk önce deterjan mı acaba dedim ama deterjan olsa benim çamaşırlarımda da olurduMeni değil çünkü büyük ihtimalle
Siz niye gördüğünüz beyazlığı meniye yordunuz ki?
Eşinizden başka şüpheniz mi var?
Ben görsem deterjan herhalde yine yıkayayım filan derdim aklıma meni hiç gelmez
Lütfen dalga geçmeyin, şu an gayet sinirliyim dalga geçilecek bir durumda değilimValla deterjan o bolgede kalmayi tercih ettiyse demek
O da ise yaramazsa kocanizi degistirin
Kirli çamaşır değil. Yeni yıkandıKirli çamaşır mı katlıyorsunuz,niye leke var
Neden sinirli olduğunuzu anlasak yardımcı olacağız belki ama anlayamıyoruz pek. Anlatmayı denerseniz söz dalga geçmicem.Lütfen dalga geçmeyin, şu an gayet sinirliyim dalga geçilecek bir durumda değilim
Deterjan kalıntısı olsa benim çamaşırlarımda da olurduÖnce deterjan değiştirin işe yaramazsa makinenizi değiştirin
Çıkmadıysa tutkaldir ya da deterjan. Çamaşırlar yıkandıktan sonra gidip üstlerine mastürbasyon yapmadıysa tabi.Meni demek istedim. Çıkmamış ve başka iç çamaşırında da var ne bu şimdi ya
Ama cok sacma bir sey soylemissiniz. Deterjan 20 parca camasirin icinde tek parcada olabilir. Ustelik yikanan camasirda meni kalmaz. Hadi kaldi diyelim, bundan daha dogal ne olabilir bilmiyorumLütfen dalga geçmeyin, şu an gayet sinirliyim dalga geçilecek bir durumda değilim
Milyonlarca yürek akıllarda tek bir soru @pembegul86 neye sinirlendiLütfen dalga geçmeyin, şu an gayet sinirliyim dalga geçilecek bir durumda değilim
O da işe yaramazsa kocanızı diye gidecek sandım cümle.Önce deterjan değiştirin işe yaramazsa makinenizi değiştirin
Ama neden sinirlendiginizi soylemezseniz biz nereden anlayalim.Lütfen dalga geçmeyin, şu an gayet sinirliyim dalga geçilecek bir durumda değilim
Ya elin x hatununa gozu kayip da(ruyada bile olmasi yolma sebebi) icinde biseyler şahlandiysa, ya kocasi baskasina kanatlandiysa gibi gibiNiye sinirlendin allah aşkına bize kafandaki senaryoyu anlat kurbanın olam