- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Kremalı bence.Kriminal kreminal değil o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kremalı bence.Kriminal kreminal değil o
Yok ben öyle yıkayan tüü kaka demem asla saygı duyarım. Ama ben öyle yıkamazsam uyku uyuyamıyorumÖyle bir ayrım yapmıyorum ben de, hepsi bir yıkanıyor. Meni sonuçta, kaka değil ki. Ben böyle rahatım yani, pis de denebilir belki.
Sizde çocuk yok tabi, senin yöntem bizi kurtarmaz.Valla ben lekesine de bakmıyorum. Sadece türüne göre ayırıp (renk de ayırmam) tıkıştırıp yıkıyorum. Zeytinyağ lekesi dışında her şey çıkıyor bu yöntemle kesin bilgi
Vallahi haykırdımBir şey sorucam tuvalette çok kaldıgında kapıyı açıp yazıklar olsun falan diyor musunuz? sanki yapan üye vardı
fikir vermek gibi olmasın ama tuvalette yapması banyodan daha iyi bence olsun aldırmayın
Benim makinem o kadar iyi değil malesef çarşafı basket topu yapıp sağa sola zıplıyor renklileri karıştırırsam birbirine giriyo bi kere kazaklara ilave su eklemedim diye ter kokusu ile çıkmıştı. Allahım bana da öyle bi makine versin aminValla ben lekesine de bakmıyorum. Sadece türüne göre ayırıp (renk de ayırmam) tıkıştırıp yıkıyorum. Zeytinyağ lekesi dışında her şey çıkıyor bu yöntemle kesin bilgi
Menili iç çamaşırı mıÖyle bir ayrım yapmıyorum ben de, hepsi bir yıkanıyor. Meni sonuçta, kaka değil ki. Ben böyle rahatım yani, pis de denebilir belki.
Konuya daha uygun oldu kremalısıKremalı bence.
Adam şoka girmişti ne varsa geri kaçtıBir şey sorucam tuvalette çok kaldıgında kapıyı açıp yazıklar olsun falan diyor musunuz? sanki yapan üye vardı
fikir vermek gibi olmasın ama tuvalette yapması banyodan daha iyi bence olsun aldırmayın
Kocanıza karşı çok ilgisizsiniz, olmaz öyle. Herseyini incik cincik arayacaksınız, sonra hastaneye yatacaksınız dinlenmek icin.Bugüne kadar açıp bakmak hiç aklıma gelmedi benim.
Benim makina 15 yıllık falan ya, eşimin bekar evinden geldi. Eski makinalar daha iyi diyorlardı doğruymuş galiba.Benim makinem o kadar iyi değil malesef çarşafı basket topu yapıp sağa sola zıplıyor renklileri karıştırırsam birbirine giriyo bi kere kazaklara ilave su eklemedim diye ter kokusu ile çıkmıştı. Allahım bana da öyle bi makine versin amin
Evet, menili menisiz, akıntılı akıntısız hepsi bir yıkanıyor tertemiz çıkıyor.
Menili iç çamaşırı mı
Mavi dondur belkiDon ne renkmiş o yazıldı mı?
Önünden tazmanya canavarı olandanmıs turuncu rengın ustuneDon ne renkmiş o yazıldı mı?
Kocası içlik giymeyi bıraktı herhalde.Ay o ne oldu acaba?
Ama menü? Bu kimin donu kaynanamin donunu soyleye soyleye icim cikti 2 saatirÖyle aynı hesap...
Siz birlikte olmuyor musunuz bu adamla?
Yetişkin ve evli bir adam. Çamaşırında salça lekesi olacak değil ya.
Hayret bir olay.
Şaka gibi konu.
Henüz bir bilgi ulaşmadı o konuda. Rapor geç çıkıyor.Don ne renkmiş o yazıldı mı?
Devamı da ben yıkamam onu kokaaar kokaaar kokardı dımı onunAma menü? Bu kimin donu kaynanamin donunu soyleye soyleye icim cikti 2 saatir