• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni aldattığını yazan bir mail aldım..

canım allah yardımcın olsun.Eşinin ailesi bu durumu biliyor mu bilmiyor mu bilmiyorum ama eşin bi macera olduğunu 5-6 birlikte olduğunu itiraf etmiş,belki duygusal anlamda bişey olmamış ama sen kabul edebilecekmisin eşinin bu yaptığını?

her işten eve geldiğinde aklına acaba bugün bişey olmuşmudur diye gelmiyecek mi?

yada eşin eşin işten eve geç geldiğinde acaba nerdeydi başka bir kadının yanına mı gitti diye aklına takılmayacaksa

eşine olan güvenin sarsılmadıysa,bu yaşanlara sünger çekebileceksen devam et bence.

gerçi hamileymişsin işin daha da zorlaşıyor allah hakikaten yardımcın olsun,ama eşini affedersen bile bu yaptıklarını fitil fitil burnundan getirip son şansı olduğunu bir şekilde arkana bakmadan çıkıp gidebileceğini hissettirmelisin diye düşünüyorum
:26::26::26::26::26:

eşim sürekli bir hata yaptım diyip özür diliyor ama kaldıramıyorum

Elbette öyle diyecek, ne diyebilir ki?

Eğer ortaya çıkmadan evvel kendi kendine hata yaptığını fark edip o işleri bıraksaydı derdik ki evet, bu adam cidden pişman olmuş, samimiyetine inanabiliriz. Ama bu şekilde nasıl inandırıcı olabilir ki. İstediği kadar özür dilesin, diğer kadına çamur atsın, bu sadece karaktersizliğini katmerlendirir. Madem çamur atılacak kadındı, ne halt yemeye karını bırakıp ona gittin demezler mi?

Valla ne yalan söyliyim bana da öyle geldi.
28 aralık çarşamba günü hamile olduğunu öğrendim demesi en başta, maili isim isim tüm detaylarla vermesi.
Ama dedim belki olay gerçektir de, yeni üyelik alması, ya da detaylar kullanması, farklılaştırmaya çalışmıştır tanınmamak için.

böyle birşeye ihtiyacım yokki neden tanınmak istiyim ki etrafımdaki kimseye bunları anlatamıyorum çünkü utanıyorum hazmedemiyorum burda sizinle paylaştım inanmak istemiyorasnızda inanmayın .........

bogazım düğümlenerek okudum yazdıklarını bende 7 aylık hamileyken aldatıldıgımı ögrendim açtıgım konulara bakabilirsin eşim bir çok inkardan sonra bir kaç defa yattıgını ama her defasında pişman oldugunu söylemişti şimdi 8 ay geçmesine ragmen unutamıyorum kaldıramıyorum senin şuanki acını çok iyi anlıyorum rabbim sabır versin..

Son düzenleme:
Elbette öyle diyecek, ne diyebilir ki?

Eğer ortaya çıkmadan evvel kendi kendine hata yaptığını fark edip o işleri bıraksaydı derdik ki evet, bu adam cidden pişman olmuş, samimiyetine inanabiliriz. Ama bu şekilde nasıl inandırıcı olabilir ki. İstediği kadar özür dilesin, diğer kadına çamur atsın, bu sadece karaktersizliğini katmerlendirir. Madem çamur atılacak kadındı, ne halt yemeye karını bırakıp ona gittin demezler mi?

eşim kadına birdaha aramamasını söylemiş görüşmek istemediğini oda karına seni söyliycem diye tehdit etmiş ki söyledide keşke hiç öğrenmeseydim

eşim kadına birdaha aramamasını söylemiş görüşmek istemediğini oda karına seni söyliycem diye tehdit etmiş ki söyledide keşke hiç öğrenmeseydim

Yani olay şöyle mi olmuş:

Eşiniz sizi aldatmaya bir son vermek istemiş.
Kadına durumu anlatmış.
Kadın dellenmiş ve eşinizi olanları size anlatmakla tehdit etmiş.
Ve sizin haberiniz olmuş.

Sıralamanın bu şekilde olduğundan emin misiniz?

way be bence sen işe git kadın evıne gelsın hala. affedersen olacagı budur bu ne ya. bu kadınlar hıcmı akıllı olmaz bu kadınlar hıcmı kendıen sahip cıkamaz RABBIM KIMSEYE yasatmasın kımseye ama nasıl affedılır nasıl unutulur nasıl bır ömur onunla yasanır. ya ben ya o zamanında bunu ayırt edememısse sımdı hıc eedemeyecek o tabakdan yemek yemiş bir kere lezzetlıde gelmıs nasıl yutarsın olanları.

Ben olacakları yazayım, konu sahibinin eşi bir süre sonra "gariban, saf, kandırılan erkek" olacak, diğer kadın da konu sahibinin eşini ayartan, kötü, cadı, yuva yıkan kadın olacak.

bogazım düğümlenerek okudum yazdıklarını bende 7 aylıkkken aldatıldıgımı ögrendim açtıgım konulara bakabilirsin eşim bir çok inkardan sonra bir kaç defa yattıgını ama her defasında pişman oldugunu söylemişti şimdi 8 ay geçmesine ragmen unutamıyorum kaldıramıyorum senin şuanki acını çok iyi anlıyorum rabbim sabır versin..

ben öğrendiiğimden beri geçeleri uyuyamıyorum iştahım yok hamile olduğum halde kilo kaybı yaşıyorum sanki dünya yok oldu çalışamıyorum ben önceden böyle birşey olursa dayanamam boşanırım diyodum ama öyle olmuyormuş ama kendimi dünyanın en aşağılık insanı gibi görüyorum aynaya bakamıyorum bile....

böyle birşeye ihtiyacım yokki neden tanınmak istiyim ki etrafımdaki kimseye bunları anlatamıyorum çünkü utanıyorum hazmedemiyorum burda sizinle paylaştım inanmak istemiyorasnızda inanmayın .........

Arkadaşım tanınmak istiyosun demedim.
Belki isimleri ya da tarihi farklılaştırıp anlatmıştır dedim.

keşke hiç öğrenmesemiydin???????
yuh diyorum artık sen hala eşin için tutuncak bir dal arıyorsun,herşeyi geçtim bırak kayınvalidenin bilmesini falan eşin sana söylemiş 5-6 kez yattığını,sen öğrenmesen bu sayı 100 de olurdu 200 de
kadınla her yatışında midesi bulanıyormuş muş muşş yalanını yiyim be senin
kızım aklını başına al kaç kurtul bu adamadan,yada eğer bu konu yalansada bizi oyalama

Yani olay şöyle mi olmuş:

Eşiniz sizi aldatmaya bir son vermek istemiş.
Kadına durumu anlatmış.
Kadın dellenmiş ve eşinizi olanları size anlatmakla tehdit etmiş.
Ve sizin haberiniz olmuş.

Sıralamanın bu şekilde olduğundan emin misiniz?

evet ama bana kadının arkadaşı mail attı olanları öğrenmem için

kadının arkadasımı _? bence sen bu konuyu tekrar bir düşün anlat kimse o kadar isim bilip konuya bu kadar hakim olup anlatanmaz ... boşan diyenlere kulağını tıkıyorsun farkındamısın _?

Kendi adınızı, eşinizin adını, eşinin ailesindekilerin tümünün adını vermişsiniz. kk büyük bir platform.. Bir tanıdığınız vs denk gelir okuyabilir.. Kimseye anlatamıyorsanız, bu noktaya dikkat edin, biraz gizlilik seviyesini yükseltin derim ben..

Önce eşinizin tel. kayıtlarının dökümünü alın internetten, bakalım ne sıklıkta görüşmüşler..

Eşinizin "Sadece 7-8 kere yattık" palavrasına inanmadım.. Bence gerçekten 2 yıldır ilişkileri var..

Nasıl emin olabiliyorsunuz? Arkadaşı neden böyle bir şey yapma gereği duymuş, ve neden şimdi?

Bu arada yanlış anlama olmasın, ben hiçbir şekilde kocayı aklamaya çalışmıyorum. Benim için evlilikte aldatmanın ve şiddetin hiçbir şekilde affı olamaz. Ben bana bunu yapacak adama bir daha kocam da diyemem, evime yuva da diyemem, alır başımı giderim. Hele de bu şekilde...

Ama kocanın kafasından geçenleri anlamak açısından, ne zaman hatasından dönmeye karar verdiği bilgisi önemlidir, bunun altını çizmek istedim sadece. Gerisi size kalmış.

ben öğrendiiğimden beri geçeleri uyuyamıyorum iştahım yok hamile olduğum halde kilo kaybı yaşıyorum sanki dünya yok oldu çalışamıyorum ben önceden böyle birşey olursa dayanamam boşanırım diyodum ama öyle olmuyormuş ama kendimi dünyanın en aşağılık insanı gibi görüyorum aynaya bakamıyorum bile....

seni çok iyi anlıyorum dünya durdu sanki senin için degilmi ama ben 8 aydır ilişkilerinin oldugunu ögrendimm vebenim 4 yaşında bir kızım birde bebegim var ona 2. şansı vermem çok zor oldu boşanacaktım kararlıydım ama çok zor ikna etti zor zor günlerdi çocuklarım için ve çok pişman olduguna çok azda olsa inandıgım iiçin bu kararı çok zor verdim aylardır çektiğimi bir ben bir allah bilir bende diyordum aldatılırsam boşanırım oturamam diye oturdum bekledim zmnaa bıraktık ama hep yüzüne vurdum unutmadım yeri geldi aşagılaıdm yeri geldi agladık çok zor bi 8 ay geçirdik halada içimin acısı sönmedi ama eşim gerçekten degişti galiba eskisinden çok farklı oldu bana karşı hala pişmanlığı gözlerinden belli oluyor çocuklarım için 2. bir şans verdiğime şimdilik pişman degilim allahta pişman etmesin unuttum affettimm asla bu ikisi olmayacak
yani seni çok iyi anlıyorum ve sabır diliyorum :(((

Kendi adınızı, eşinizin adını, eşinin ailesindekilerin tümünün adını vermişsiniz. kk büyük bir platform.. Bir tanıdığınız vs denk gelir okuyabilir.. Kimseye anlatamıyorsanız, bu noktaya dikkat edin, biraz gizlilik seviyesini yükseltin derim ben..

Önce eşinizin tel. kayıtlarının dökümünü alın internetten, bakalım ne sıklıkta görüşmüşler..

Eşinizin "Sadece 7-8 kere yattık" palavrasına inanmadım.. Bence gerçekten 2 yıldır ilişkileri var..

ben gizlilik olayını hiç düşünmedim isimleri silebilirmiyim i
internetten nasıl alabilirim telefon kayıtlarını ?

bence hemen kurtulun bu adamdan szın evınızde sızın yatagınızda baska bırıyle olacak kadar dusebılen bır ınsandan sıze ne kadar sadık dogacak cocugunuza ne kadar babalık yapmasını bekleyebılırsnız kı kendınızı bu kadar degersız gormeyın herseye ragmen dımdık ayakta durun ve ayrılın...

Çok üzüldüm cnm ama böyle bir insanla da hayat geçmez. Uçkuruna sahip çıksaymış, çıkamayacaksa evlenmeseymiş. Yuvayı bozmak kolay değil tabikide ama affetsende başını her yastığa koyduğunda aklına gelecek. En ufak birşeyinde şüpheye düşecektin. İleride daha büyük sorunlar yaşanmaya başlanacak. Bebeğinide byle bir ortamda büyütmeni kimse istemez onun bir günahı yok. sana kıyamadığını söylüyor kıyamamış olsa bunları zaten yapmaz Donuna kadar al ve süründür derim ben.

Back
X