- 11 Aralık 2018
- 39.653
- 245.701
Daha uzatırım da geyiği konu sahibi bozulmuş biraz bizemüsadeniz varsa cinsel organımı cinsel organınızın içine sokmak suretiyle sizinle zevkli dakikalar geçirmek istiyorum klgklşgşdf
konu sahibi valla dalga değil bu, düşününce gerçekten kibar sevişmek fikri komik geliyor. şahsınıza değil yani bu durum. :)
Di mi?Daha uzatırım da geyiği konu sahibi bozulmuş biraz bize
Yahu zaten hayatın her alanında dikkat etmek, nazik olmak, dikkatli davranmak zorundayız. Yatakta bari kasmayalım, rahat olalım, salalım kendimizi de adamları da.
bebeğim çok rica etsem bacağını 45 derece yana doğru açar mısın falan dendiğini düşünsene ahahaha
Hediye olarak vibrator almamıs adam, alt tarafı kirli konusmanı ıstemıs.
Konus sende, belkı senın de hosuna gider sjsjsjs
Hahahahahahahha buna öldüm gülmekten“lutfen beni tiker misin” deyin
Kibarlık önemliHahahahahahahha buna öldüm gülmekten
Dimi ya biz odunuz demekkiKibarlık önemliBende böyle davranicam artık
Demekki biz bundan kaybediyoruzDimi ya biz odunuz demekki
Daha uzatırım da geyiği konu sahibi bozulmuş biraz bize
Yahu zaten hayatın her alanında dikkat etmek, nazik olmak, dikkatli davranmak zorundayız. Yatakta bari kasmayalım, rahat olalım, salalım kendimizi de adamları da.
ahsjskdkdkflfdnjd ginizklFavori lafım pompala beni necdet
bu konudan anladım ki çoğumuz "öp bini ricep yi bini ricep" kadınlarıyız :)
valla yeterince gergin bi hayat var dışarıda, yatakta salmak hayata direnmenin en iyi yöntemi bence de :)
Off ya bana niye böyle hediyeler gelmiyorBenim eşim bana almıştı tuhaf mı ki bu??
Yatakta nezaket olmazz kural olmazz koyverip gidiceksin.
Off ya bana niye böyle hediyeler gelmiyor
Senin ki ne duahsjskdkdkflfdnjd ginizkl
Kizz alsa nolur ah ah şu çocuğu bı dogurayimBacım link atacaksın bunu beğendim al diye alacak hahahaha şaka bi yana burdakileri görünce acaba ben mi anormalim diyorum ya
birader bi sıkara ver de dostluğumuz pekişsin derim geneldeSenin ki ne du