Fışkırtan üyeydi galiba o ama napsın şırıl şırılkonuyu okuyunca aklıma bir üye geldi
sevişmeden önce yatağın üzerine alez gibi bişey bi örtü seriyordu, düşünsene adam dikilmiş karısının yatağı sermesini bekliyor
ve bunu her seferinde yapıyordu üye.
yatak odası kuralların olmadığı bir oda olmalı bence, herkes herseyden hoşlanmaz. Ama herkes karşılıklı birbirinin isteklerine cevap vermek durumunda bana göre en olabileceği seviyede.
o muydu kız oFışkırtan üyeydi galiba o ama napsın şırıl şırıl
Kızlar konuyu açtığıma pişman olmadım karnıma ağrılar girdi gülmekten susun artık
Fışkırtan üyeydi galiba o ama napsın şırıl şırıl
günde 7 kez sevişen üye vardı sen ne diyorsunVay anam vay neler donmus serhat ya ben buraya kaynana gorumce gormiyim omrumce konulari okumaya geldim bana fiskirtmak deniyor bambaska bir forum oldu burasi bayanlar ne diyecegimi bilmiyorum kendimden suphe eder oldum
Merak etme yıllardır org. Olurum bende kendimden az şüphe etmedim değilVay anam vay neler donmus serhat ya ben buraya kaynana gorumce gormiyim omrumce konulari okumaya geldim bana fiskirtmak deniyor bambaska bir forum oldu burasi bayanlar ne diyecegimi bilmiyorum kendimden suphe eder oldum
AYDA KAÇ EDİYOR LA
Hayalimi yaşıyanlar
Kızlar konuyu açtığıma pişman olmadım karnıma ağrılar girdi gülmekten susun artık
Hayalimi yaşıyanlarkimler kimlerle beraber
AYDA KAÇ EDİYOR LA
Hayır bir de karı koca çalışıyorlardımehmet ali erbil den bile fazla sevişmiş oluyor o zaman
vayanasınısayınseyirciler
Okuma guzum her konuyu kalk yerine yatHayır bir de karı koca çalışıyorlardı
ne ara buluyordular o vakti
ben niye bu kadar detay biliyorum ya bunlar hakkında
çeneme vurdu zaarOkuma guzum her konuyu kalk yerine yat
Hele bende bu libidoyla ne zor biliyon mu1 su bardağı kadar demişti hatta.. hala hafızamda bende yarattığı travma