- 10 Mart 2010
- 2.056
- 2.234
- 398
- Konu Sahibi nejlasonmez
O benle kalacak derken? Yani ayni evde mi yasayacaksiniz demek istiyor. Basinda ayni eve evlenmediniz ama dimi? Uzgunum ama evliliginizin gidisati pek iyiye benzemiyor. Biraz rest cekip, gidebileceginizi hissettirin bakalim. Sesiniz ciksin, isteklerinizi acikca dile getirin. Isine gelmiyotsa anasinin koynuna geri donsun.Bana diyor ki o bana beş tane çocuğuna tek başına baktı baba yok vefat etmiş diyor o gidip milletin evin temizledi bir sürü iş yaptı diyor iyide beni ne ilgilendirir o benle kalacak diyor
Benimde k.pederim vefat etmis ondan sonra esimi kocasi yerine koymus kadin, kaynimda babasi yerine ama bizde iliskileri oyle degil. Biraradayken esim eline alir telefonu yuzune bakmaz, muhabbet etmez. Ilk evlendigimizde evde ne olsa arardi kv veya kaynim. En son yeter ya biktim sizden ben hayatimi yasayamacak miyim dedi, bende laf arasinda artik onun ailesi benim diye soyluyorum. Cekinmeyin sizde. Artik siz bir ailesiniz disaridan kimseyi dahil etmek zorunda degilsiniz. Isine gelmeyen donup gidebilir.