• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annesi evdeyken ayrı annesi gidince ayrı bir yüzü bir tavrı oluyor bunu yapması normal mi ya?

Bana diyor ki o bana beş tane çocuğuna tek başına baktı baba yok vefat etmiş diyor o gidip milletin evin temizledi bir sürü iş yaptı diyor iyide beni ne ilgilendirir o benle kalacak diyor
O benle kalacak derken? Yani ayni evde mi yasayacaksiniz demek istiyor. Basinda ayni eve evlenmediniz ama dimi? Uzgunum ama evliliginizin gidisati pek iyiye benzemiyor. Biraz rest cekip, gidebileceginizi hissettirin bakalim. Sesiniz ciksin, isteklerinizi acikca dile getirin. Isine gelmiyotsa anasinin koynuna geri donsun.
Benimde k.pederim vefat etmis ondan sonra esimi kocasi yerine koymus kadin, kaynimda babasi yerine ama bizde iliskileri oyle degil. Biraradayken esim eline alir telefonu yuzune bakmaz, muhabbet etmez. Ilk evlendigimizde evde ne olsa arardi kv veya kaynim. En son yeter ya biktim sizden ben hayatimi yasayamacak miyim dedi, bende laf arasinda artik onun ailesi benim diye soyluyorum. Cekinmeyin sizde. Artik siz bir ailesiniz disaridan kimseyi dahil etmek zorunda degilsiniz. Isine gelmeyen donup gidebilir.

Valla 7 aylık evlilik yüze gülmeyen koca
2 kimyasal gebelik daha dün kan verip 3. gebeliği bekleme . Yapmayın bakın ilerde hıc cocuk sahibi olamayabilirsiniz pgt yaptırmanız gerekli bu diğer bebelere noldu die araştırın bi derdiniz cidden kocanızın yüzünün anasına gülmesimi sizin hiç kendınıze özsaygınız yokmu hiç mi değer vermıyorsunuz kendinize ?
ne bu acele hangi ara kendıze gelip çocuğa başlayıp bide koca yüzü güldürme çabalarına giriyorsunuz . Konumla ne alaka gebeliğim demeyin 3 gün sonra gelir bebeğim var lohusayım kaynanamdan bıktım yazarsınız burdaki kimse bunu unutmaZ

Bende kocamı sevıyorum ama kimse için peşpeşe böyle ne rahmimi ne kendımı ne psikolojimi mahfedip bide anasına düşkünlüğüyle ugrasmazdım .. otursun anasıyla der cekılırdım aradan

2 kimyasal gebelik daha dün kan verip 3. gebeliği bekleme . Yapmayın bakın ilerde hıc cocuk sahibi olamayabilirsiniz pgt yaptırmanız gerekli bu diğer bebelere noldu die araştırın bi derdiniz cidden kocanızın yüzünün anasına gülmesimi sizin hiç kendınıze özsaygınız yokmu hiç mi değer vermıyorsunuz kendinize ?
ne bu acele hangi ara kendıze gelip çocuğa başlayıp bide koca yüzü güldürme çabalarına giriyorsunuz . Konumla ne alaka gebeliğim demeyin 3 gün sonra gelir bebeğim var lohusayım kaynanamdan bıktım yazarsınız burdaki kimse bunu unutmaZ

Bende kocamı sevıyorum ama kimse için peşpeşe böyle ne rahmimi ne kendımı ne psikolojimi mahfedip bide anasına düşkünlüğüyle ugrasmazdım .. otursun anasıyla der cekılırdım aradan
Sen de anlamışsın durumu cidden bı sıkıntı var da arkadaş farkında değil bence...

Sen de anlamışsın durumu cidden bı sıkıntı var da arkadaş farkında değil bence...
Farkında görmek istemiyor. Anne olma hırsı, gerçeklerin önüne geçiyor.
Hazır adam varken çocuğu olsun istiyor. Sonrasında yaş geçer gider.Biri bulunur mu bulunmaz mı çocuk olur mu olmaz mı diye düşünüyor.
Tek düşünmediği şey var. Kendisi... Mutluluğu ... Kimsenin kimseye fayda vermeyeceği dünyada sırtına daha çok yük bindirme peşinde.

Bu tarz erkeklerin az bir kısmı yola gelir çoğu kısmı ömür çürütür seviyorum diye oğlanlarla değil yetişkin adamlarla evlenmek gerekir işin dogrusu bu böyle anam yok diye karalar bağlayan yüzü gülsün diye animasyoncu gibi olduğunuz ilişkide olup olacağı bu

günah yani yazık bedenine üzülüyorum ben böyle kadınlarımıza nasıl bi aşkla baglılarsa kendı canlarının zerre önemi kalmıyor şaşkınım
Bence aşk değil de işte evlenmiş düzen kurmus bu saatten sonra bozup birini bulup çocuk yapmaktansa elimdekinin yüzü gülsün hemen yapayım derdi, ben geçen yıl iki düşük yaptım da üzüntüden eşimle yakinlasamadim aylarca ruh sagligim bozuldu bir sene ara verdim toparlanayim diye hem fiziken hem ruhen, ya altı ayda atlı mı kovalıyor anlamadım ki gebelik gebelik kacinciyi deniyor, yazdım ona da sakinleş böyle iyi olmaz dedim daha önce ama gördüm ki boş konusmus oluyorsun bazen, artık gebelik sorularına bakmiyordum bunu görünce de merak ettim cidden algilayamadim sürecini Allah zihin aydınlığı versin biraz puslanmis bence 🤷🏻‍♀️

Aaaa gebe kalmaya mi calisiyorsunuz birde. Boyle bir koca varken ve henuz aile olamamisken. Pes yani. Ilk uzuldum durumunuza ama suan fikrim degisti. Akillanmazsiniz, birde dogacak cocugun vebaline girersiniz. Size yuzu gulmeyen, anasindan kopamayan kocayla saglikli bir evliliginiz varmis gibi birde cocuk derdine dusmussunuz. O kv gelir cocuguda alir sizden kendi bakar, kocanizda annem 5 cocuk buyuttu evladimida senden iyi bakar der oyle 2 eliniz bögrünüzde oturur kalirsiniz

Farkında görmek istemiyor. Anne olma hırsı, gerçeklerin önüne geçiyor.
Hazır adam varken çocuğu olsun istiyor. Sonrasında yaş geçer gider.Biri bulunur mu bulunmaz mı çocuk olur mu olmaz mı diye düşünüyor.
Tek düşünmediği şey var. Kendisi... Mutluluğu ... Kimsenin kimseye fayda vermeyeceği dünyada sırtına daha çok yük bindirme peşinde.
Tam da durum bu ben de böyle düşünüyorum hazır düzen varken bozup yeniden uğraşmayayim da yüzünü güleç tutayım zorla yuruteyim bebeği de araya "sokusturuyor" başka tabiri yok altı ayda kaçıncı gebelik denemesi yazık günah, evliliği de rayına oturmamış, kendi kendine uğraşıyor ..

Bana diyor ki o bana beş tane çocuğuna tek başına baktı baba yok vefat etmiş diyor o gidip milletin evin temizledi bir sürü iş yaptı diyor iyide beni ne ilgilendirir o benle kalacak diyor
Annesine duyduğu haddinden fazla vefa duygusu sizin ilişkinizi zedeliyor.Elbette böyle hissedebilir ama size surat yapmaya ya da soğuk davranmaya hakkı yok.Sizi görmezden geliyor gibi bana biraz da.

Annesi evdeyken yüzü güler açıyor şaklaşıyor vs umreye gitti yüzü asıldı şimdi yine aynı annesi dönüyor bir kaç gün sonra yine yüzü güller açtı normal mi?
Annesinden kıskanmıyorum hayır valla ama bende o güller yüzü istiyorum sürekli ben yapmaktan sürekli ben çabalamaktan yoruldum ya
(Biz evlendikten iki ay sonra kaynanam bana geldi)
yanlış anlamayın ama normalde erkekler ilk aylarında filan dokunur öper belki bunlar zamanla azalır işten gelince filan altı ay oldu evleneli ben hiç görmedim ya sadece sayılı bir şekilde sayarım yani iki defa yaptı
Evet annen düşükün olabilirsin ama bari bana yapma ben eğlendirmeye çalıştım keyfini yerine getirmeye çalıştım 20 gün boyunca adamı yüzü asık diye
Biraz önce aradı annesi yarın geliyoruz 360dereceye döndü meğersem annesi yok diye yüzü asık iyi de ben ne yapıyım önümde surat asıyorsun bende işinden dolayı dedik işin gücünden olabilir yoğun da olabilir dedim ama çabaladım herşey boşuna gibi
Canımı sıktı ya yemin ederim böyle bir şey olmaz
Eşimi bilirim iyi bir adam ama bunu niye yapıyor ya bana
Sandaliyeden sert zemine düştüm bugün yemin ederim oturamıyorum annesi kaptıktan sonra salonda uzanacaktım eşimin yanına rahat edemeyeceğimi anlayınca odama geçtim yanlış anladı eminim
Tut elinden anasına bırak okul cocuğu gibi .. bırak kreşe git :) bakıcısı değilsin ya kendisine gelsin yada terk et ömür boyu suratı asık biriyle yaşayamazsın ..

Tartışmanız yok, kavga gürültü yok..
Annesi yok diye surat asan katır kadar erkek adam var ortada .. normal değil hastalıktır bu..

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-09-14-32-44-615_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2025-01-09-14-32-44-615_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 21
Tam da durum bu ben de böyle düşünüyorum hazır düzen varken bozup yeniden uğraşmayayim da yüzünü güleç tutayım zorla yuruteyim bebeği de araya "sokusturuyor" başka tabiri yok altı ayda kaçıncı gebelik denemesi yazık günah, evliliği de rayına oturmamış, kendi kendine uğraşıyor ..
Çocuk olunca sevmeyecek yada üstüne tıtremeyecek eğer duzelır sanıyorsa
Çok pısman olur herseye tek koşturur çocukla bu sefer

Zaten gebelik testi negatif çıktı niye geciktiğini anlamadım ne olduysa inostrol ilacı yüzünden oldu
Ben zaten söyledim ayrı evi istiyorum dedim tabi ilk başta yine surat astı ama şunu gösterdim kendisine annesi umureye gidince oturup giyinip süslenmenmeye isteğimi yapmaya başladım tekrar ilk gün şaşırdı tabi çünkü ilk aylarda yapıyordum sonra annesi gelince yapmaz oldum annesi gidince tekrar yapınca surat astı ve anladı benim istediğimi geçen sefer neden kavga ettimi kavga ettik çünkü annesi umureye gitmeden o zamana ben surat asttım bu sefer biliyorum anlıyorum dedi senin de hakkın var bazı şeylere eksik yapıyorum konuşmaya başladı

Back