Eşimin bence tuhaf isteği. Sizce normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dirty talk iyidir güzeldir amma velakin Türkçe hoş olmuyor bana kalırsa ama herkesin kendi tercihi tabii. Bu sizin tercihinizle alakalı bir durum,rahatsız oluyor, hoşlanmıyorsanız yapmazsınız olur biter mesele etmeye değmez yani.

Değişik ama. Ben olsam böyle herşeyimi rahat yazdığım anonim bir yeri arkadaşıma vermem.
Bilmem herkesin canına tak ettiği anda can havliyle sırrını anlattığı bir dostu arkadaşı vardır diye düşünüyorum. Ben ona anlattım oda soralım dedi bilmiyorum benim sosyal medya vs de yoktur burayida yeni öğreniyorum

Üyelik alıp konuyu kendi üyeliğime taşıma şansım var mı bilmiyorum yasaksa eğer.

Bence çok normal. Yatakta nişanlıma normalde asla söylemeyeceğim şeyler söyleyebiliyorum veya ondan duyabiliyorum. O an tahrik edici geliyor. Ayıp veya yanlış değil utanılacak bir şey yok. Ancak içinizden gelmiyorsa tabiki söylemek durumunda değilsiniz

Konunun burda ne işi var? Cinsellik konusu bu.
Arkadaş hesabı kullanmak yasak.

Eşiniz normal, yatakta nezaket isteyen siz anormalsiniz bence Ne diyecek adam? Sayın zevcem mümkünse sizinle bedenlerimiz birleşsin istiyorum. Sevgili karım vücut sıvılarımızın birbirine karışması pek makbule geçer.

Hmm nezaketi seviyorsaniz “tik beni” demeyin “lutfen beni tiker misin” deyin,iki tarafin da gonlu olsun.

Bu arada uyelik ucretsiz,istirham ediyorum baskasinin uyeliginden yazmayin,yasak. Kendinize uyelik alin lutfen.

Yolda bana neden anıra anira kahkaha attiriyorsun be kadın

yatakta hersey denilebilir kibar olunmazki

Üyelik alıp konuyu kendi üyeliğime taşıma şansım var mı bilmiyorum yasaksa eğer.
Konudan bağımsız olarak. Ben olsam yönetime söyleyerek yeni bir üyelik alır ve arkadaşlarıma söylemezdim. Herkesin gizli kalmasını isteyeceği şeyler olur arada. Mesela bi konuya yorum yaparken ya arkadaşım görürse diye düşünmek istemem.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim her ne kadar bazı arkadaşlar dalgaya alsada :) Kurallara aykırı birsey yapmak istemem o sebeple son yorumum olsun. Çıkarmam gereken sonucu çıkardım sanırım. :)

Şimdi sıkı durun bir itiraf yapacağım.

Normalde çok kibar bir hanim değilim.
Argo konuşurum arada.

Amaaaa yatakta tam bir hanimefendiyim.
Sevişirken edepten uzaklaşamiyorum ben de.
Niye bilmem yavv

Sizi anladım yani konu sahibi.
Öyle şeyler ben de diyemem.

müsadeniz varsa cinsel organımı cinsel organınızın içine sokmak suretiyle sizinle zevkli dakikalar geçirmek istiyorum klgklşgşdf

konu sahibi valla dalga değil bu, düşününce gerçekten kibar sevişmek fikri komik geliyor. şahsınıza değil yani bu durum. :)

Sesli güldüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…