Eşimin bence tuhaf isteği. Sizce normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Video mu izliyor acaba? ifşa sayfalarında hep böyle konuşuyor kadınlar.

Dusunsenize cok nazif bir beyefendinin sevisirken bu tarz cumlelerini hararetle duymak istemesini. Bir garip geliyor gibi.

Allah sizi napmasin başka yerde bu kadar gulemezdim fiskirtmak ne demek yahu

Herkesin tarzı farklı bence, aileler, toplum, tutucu kaçımız biliyor eşinin istedği şeyin "Dirty Talk" diye cinsellik literatüründe bir isminin bile olduğunu. Bu ülkede kadınlar evlenseler bile o yılların baskısını üztünden atıp eşiyle sevişemiyor vajinismus yaşıyor bir kere.

Böyle bir ortamda Hanımefendinin böyle bir isteği ilk kez duyması şaşırması çekici bulmaması gayet normal bence. çok kişi "sen neden istemiyorsun tabiki yatakta rahat olacaksın" falan diye biraz da yargılar bir tarzda yazmış. Yatak ya da normal hayat ne olursa olsun kişi birşeyiçekici bulmuyorsa istemiyordur istemediği davranışın da kendisine yapılmasını istemez. Herkes "dirty talk" sevmek zorunda değil seveni de sevmeyeni de "neden ki" diye darlamayalım lütfen.

Htc5858 Eşinizin sizinle istekleri konusunda iletişimde olması güzel bence, ama siz de onun isteklerini yargılar bir üslup kullanmadan" bu bana pek uymaz orta yolu nasıl bulalım" diye konuşun bence. Onun isteklerini önemsediğinizi hissettirin ama kendinize de istemediğiniz birşeyi yaptırmayın.

Gözümde canlandı resmen

Çok teşekkür ederim samimiyetle tavsiyede bulunduğunuz için. Gerçekten yapmak istesemde dilimden çıkamıyor kendime saygımı kaybedecekmisim gibi hissediyorum utanıyorum. Belki bir kaç kez söylesem öyle gelmeyecek ama yapamadım

Vayyy arkadaş o nasıl arkadaş kocanızın şeysini nasıl anlatıyorsunuz.. Hadi htc5858 bu benim kocam de hadi hadi utanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…