Eşimin bence tuhaf isteği. Sizce normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Offff sen de kusura bakma, ciddi kalamıyorum şu an.

ama yapılan eylem s.... zaten. acı ama gerçek. o işin adı o.
kimse de sizinle dalga geçmedi aslında, sadece bu kelimeleri tuhaf bulmayanlar için kibar kibar sebişmek birazcık komik geldi.
yoksa herkesin tarzı, beklentisi, hayal dünyası ayrı.
kabullenmeniz gereken tek şey eşinizin gayet normal olduğu. siz de normalsiniz. sadece demek ki cinsellikte beklentileriniz aynı değil.

Hayatımda daha iğrenc bir şey duymadım.

Eşinizin talebi tuhaf çirkin ve iğrenç.

En azından bana göre.

Hayatta böyle şeyler söylemem. Söyleyemem.

Ayrıca şu an en az ben de sizin kadar şaşkınım. Herkes normal diyor bi de.

Demek ki anormal olan benim. Ama bu durumdan memnunum .

Normali buysa ben anOrmal kalmayi tercih ediyorum.

Boyle konulardakı adamlar gozumde hep Allah affetsin tosun paşa filmindeki Kucuk enıste gibi canlanıyor

Yani çok erkek tanımıyorum yani eşim dışında erkekle bu tarz yaşantım olmadı ondan sordum. Eğer genel böyle ise eşimden soğumayi durdurup normal gözüyle bakabilirim. Eğer evlilik öncesi yaşanmış olsa belki de evlilik düşünmezdim

Ne bıleyım ya hem eylemi gerceklestırıp hem de bak suan senın a...k... Diye alt yazi gecmek sjsjsjssjsj

Alt yazı geçmek olayına çok güldüm tam olarak anlatmak istediğim sanırım bu evet zaten o eylemi gerçekleştiriyoruz biliyoruz ikimizde neden yaptığımız şeyi söyleyelim ki

ben de çok tecrübeli biri değilim ama genel olarak hiçbir erkeğin sizin düşündüğünüz kibarlıkta olmasını mümkün görmüyorum.
ayrıca sevişmek ilkel beynimizle yapılan bir aksiyon. en hayvani yanımız yani. o anda kibar olmak fıtrata aykırı.

Alt yazı geçmek olayına çok güldüm tam olarak anlatmak istediğim sanırım bu evet zaten o eylemi gerçekleştiriyoruz biliyoruz ikimizde neden yaptığımız şeyi söyleyelim ki
Haklısın aslında, oyle denince insana bir gulme gelır hatta ben kendimi tutamayıp aa gercekten mı ben cay ıcıyoruz sanıyordum vay be aslanım benim falan derım

Haykırdım uzun zamandır böyle gülmemiştim Allahta sizi güldürsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…