Eşimin bence tuhaf isteği. Sizce normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kufur ve hakaret olarak algılayıp adama tekme tokat dalıyormussun sjsksksjssj

Kızlar kusura bakmayın bir anda sormak istedim o yüzden. Kibarlıktan kastım zaten ilk kelime bence küfür yani ben hiç ağzıma alamam böyle bir kelime. Başka türlü kibarlık beklemiyorum. Bazı arkadaşlar dalgaya almış üzüldüm

Ya hahahahaha bende orda tüm film kopar işte

Kiz ne ilgisi var ingilizce mealle türkçe mealin farkının. Ana dilin Türkçe oldugundan f... diye kufur etmediğinden öyle gelmiyor sadece. Normalde Türkçe konuşanların sevisirken ingilizce dile gelmesi ayri bir komik olur ya

İşte o iş esnasında size söylenen aynı kelimeyi de kullanıyor. Demekki tek değil ve bana da o an komik geliyor bütün dikkatim dağılıyor

O eylemin adi degil mi o? Adama “hay ben senin agzina micayim” demiyorsunuz ki.

Yok yabanci manitayla demek istedim yoksa tabi ki dediginiz gibi asiri sacma olur :) ama haklisiniz valla ne bileyim oyle bi cifte standart olusmus bende de galiba. Turkce kufredince bir tik daha ayip geliyor herhalde tuhaf bir sekilde

Hahaha bu ne ya ben değişik değişik şeyler söylüyorum hiç komik gelmiyorda ama bu bi komik geldi

Bende hiç küfür etmem küfürden de nefret ederim ama sevişirken herşey başka

Nezaketli ve terbiyeli cinsel ilişki burası süper...

Haksızsınız diyemem, ben de yerinizde olsan hiç hoşlanmam bu tarz cümlelerden...
Çoğu erkek çok bencil bence.
Madem bu tarz konuşma istediğin var belli et karşı tarafa uyarsa evlilik olsun.
Bı evleniyorlar değişik değişik fantezi istek...

Eşimle evlenirken birbirimizi öyle iyi tanıdık ki.
Evliligim rayında.
Özelden genele kadar nasıl kişilikleriz istek beklenti ne öyle iyi biliyoruz ki...

İşte o iş esnasında size söylenen aynı kelimeyi de kullanıyor. Demekki tek değil ve bana da o an komik geliyor bütün dikkatim dağılıyor

Sanirim esiniz biraz daha kontrolu elden birakmak gaza gelmek istiyor. Hosunuza giden bazi kelimeler bazi tarzlar elbette vardir bence bunlar uzerine yogunlasabilirsiniz ama haklisiniz ben sizi anladim herkesin tarzi farklidir...

Yok yabanci manitayla demek istedim yoksa tabi ki dediginiz gibi asiri sacma olur :) ama haklisiniz valla ne bileyim oyle bi cifte standart olusmus bende de galiba. Turkce kufredince bir tik daha ayip geliyor herhalde tuhaf bir sekilde
Yok tuhaf değil. Amcalardan dedelerden ninelerden kendimizden duyuyoruz o küfürleri ondan biraz irite oluyor insan bu konuda sana hak veriyorum.
Ama iki Türk sevisirken ingilizce dile gelse yarilirim.
Dusunsene adam Türk ve basliyor bir anda mmmm yeah falan

Hediye olarak vibrator almamıs adam, alt tarafı kirli konusmanı ıstemıs.
Konus sende, belkı senın de hosuna gider sjsjsjs
Tut saçlarımdan önce
Beni yerlerde sürükle
Canım acısın boşver
Benim için bu bir zevk

Fantezi dünyam rengarenk
Bu daha hiçbir şey
Korkma benden sal kendini
Bebeğim dediğim anda vur bana

Ah ah
Vur bana vur vur vur vur vur
Gel bana
Korkma benden sal kendini
Bebeğim dediğim anda vur bana

Kerimcan durmaz vur bana ığğğ aklıma geliverdi

Buraya yazarken eşim anormal geliyordu şimdi ben miyim anormal olan yani:) Gidip özür dileyeyim.
Yav neden gidip ozur dileyesin. Bende birkac kelime haric kirli konusmayi sevmem. Esim seve de bilirdi sevmeyedebilirdi. Kişisel bir durum bu. Ozur dilenecek ne var?
Fantezi icin ozur diler mi insan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…