eşimin bayanlara zaafı

Samimi bir itirafta bulunacağım.

Eşimle ciddi sorunlar yaşadığım bir dönem.
Hayak kırıklığının etkisiyle..

Ben de bir oyun sitesinde erkek, kız farketmez muhabbet ediyordum.
Laf lafı açınca da evliliğin sıkıntıları hakkında dertleşiyordum.

Şimdi yine öyle bir dönemdeyim, yine karşıma gelenin cinsiyetine bakmadan
dertleşebilirim.

Elbette tamamen arkadaşça olur.

Ama Allah şeytana uydurmasın.
Karşına ruhuna dokunan biri çıksa her şey değişebilir.

Bu sebeple ben senin eşinin bu hareketine çok kızamadım, ama çok masum da bulamadım.

Bence boşanmak için erken ama çocuk düşünme kesinlikle.

Ona zaman tanı, internetten daha çekici hobiler sağla..

bu yorum şimdi konu açan bayanın derdini paylaşmak mı,adama kızıp kadına da kızmak mı? yoksa beğeni almak mı?ne bu kin ne bu sinir ?

Aldığım her begeni için yönetimden para alıyorum, te Allahım yaa

E buyur sen paylaş derdini, kendince yorumunu yap konu sahibi ben değilim, benim üslubum bu, bu tipteki bir adam için aslında iyi biri demek bence saçma bunu belirttim

Bi şans daha verilebilir bence
Evlilik bu kolay kurulmuyor
6 ay çok kısa
Bi kaç gün soğuk davranırsın
Gelir sorar sebebini
Ve ciddi bir konuşma yaparsın
Bu sefer kesin kararlıyım ya elini ayağını bu işlerden bi an önce çeker kendine çeki düzen verirsin güvenimi kazanırsın ya da bugünden sonra eğerki ufak bi belirti bile görürsem seni ve bu evi anında bırakır giderim.
Bu şekilde son bi şans verebilirsin
Ha son şansı da suistimal ederse işte o zaman kalbinden ne geçiyorsa onu yap
İnsanları falan filan boşver
Sen kimse için yaşamıyorsun
Kimse hayatın olamaz.
Ama evliliğinde zor olduğunu, böyle imtihanlarn her evlilikte olduğunu,belki de son bi şans, sabırla her şeyin düzelebilme ihtimalinin olabileceğini de unutma.
Fikrim bu
Karar senin
Sabır diliyorum

Bu konuyu yazıp sonuna boşanıyorumu ekleseydin herkes seni pohpohlardı ama kararsız kaldığın an seni suçlarlar çünkü kimse başına gelmeden anlayamaz

Yanlış düşünüyorsun,
Ben kimseye bosanmalisin demedim bugüne kadar, bu konuyu acan arkadasa da söylemedim, soylemem de.
Simdi bu arkadaş affede affede evlenmis.
Zaten kizlarla yazistigini biliyordu.
Evlendikten sonra ilkkez basina gelmiş gibi davranmasini normal bulamam ben.

Bosanmayi dusundugunu kendisi belirtti ama annem var dedi, kpss var dedi.
Ne yapsam da duzeltsem diye sorarsa bana bende derim ki bu adam degismez, boşuna ugrasma.
Armut alip elma olmasini beklemek ne kadar zorsa bu da oyle.

Sen boşanmazsın o yüzden hiç dillendirme, bahane çok annen, etraf kpss derken ömür geçer ama iyi bir haberim var 60a doğru duruluyorlarmış prostat falan derken...

Yooo,andropoza girerken daha beter oluyorlarmış, hepten genç kadın düşkünü olup çıkıyorlarmış...
O kadar da müjdeli değil yani.

Yooo,andropoza girerken daha beter oluyorlarmış, hepten genç kadın düşkünü olup çıkıyorlarmış...
O kadar da müjdeli değil yani.

Androlozdan da sonra işte, 60a dönük k.çının kılı ağardı dediğimiz tayfa, o saatten sonra otur karınla ayşe kadın fasulye ayıkla vay giden ömüre

Bu konuyu yazıp sonuna boşanıyorumu ekleseydin herkes seni pohpohlardı ama kararsız kaldığın an seni suçlarlar çünkü kimse başına gelmeden anlayamaz
Nerden biliyorsunuz başımıza gelmediğini , bazı kadınlar vardır hemcinslerinin ezildiğini aldatıldığını kabullenemez .Güçlü kadınlardır.
Boşanıp boşanmaması kimseyi ilgilendirmez tabiki , herkes kendi fikrini belirtir medeni bir şekilde.
Konu sahibi okur uygulayıp uygulamak kendisine kalır.
Sevgilerimle...

Nerden biliyorsunuz başımıza gelmediğini , bazı kadınlar vardır hemcinslerinin ezildiğini aldatıldığını kabullenemez .Güçlü kadınlardır.
Boşanıp boşanmaması kimseyi ilgilendirmez tabiki , herkes kendi fikrini belirtir medeni bir şekilde.
Sevgilerimle...

Bu yorumlara yorum yapma olayi beni cook germeye basladi.. begenmiyorsaniz okuyun gecin hatunlar herkes sizin sindirim sisteminize sahip olmak zorunda mi? Adam kadini ayakta uyutuyor resmen aile kurumunu koruyacagiz diye kadini 2015 senesinin Sherlock u mu ilan edelim??

Konu sahibi ya bir omur tek gozun acik uyuyacaksin ya da bu herife kapiyi hemen gostereceksin... bu yarin bir cocukla cikar gelir demedi deme..

Sevgilerimle...

Ztn benim yerimde kim olsa tekmeyi basmisti.normalde ben de basardkm ama basiretim baglandi sanirim.ztn tekmeyi basacaklar kiymetli oluyo bu devirde:)

Valla cocuk olayini dusunuyordum ne yalan soyleyim:) o kadar aptalmisim. Artik her seyin farkindayim.onceden iki gun triplesir ucuncu gun yelkenleri suya indirirdim.ama hayatimda hic kimseden gormedigim seyleri gordum sayesinde. Ne gurur kaldi ne onur. Bosanicam orasi net ama sonucta korkularim var endiselerim var. Aileme nasil anlatacagimi dusunuyorum once kara kara. Onların yuz ifadeleri geliyo gozumun onune.sonra esime kiziyorum hayatimi hayallerimi mahvetti diye. Kolay degil arkadaslar, bosaniyorum hadi yarin avukata olmuyo. Evlendikten sonra duzelir diye o kadar inanmisim ki soktayim. Iyi degilim,mucadelesini kendi kendime vermek zorundayim. Anlatabiliyor muyum bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…