eşimin bayanlara zaafı

Her hatali davranisi ne olursa olsun tolere edemem,zaman ileride ne gosterir bilemem tabi ki ama evlilikte cok kati oldugum kurallarim var mesela aldatma ve dayak gibi bunlari sineye cekip bir sans daha vermek bana dogru gelmiyor cunku evliligin temelini sarstigini dusunuyorum tabi ki benim dusuncem bunlar

ayrılamam ailem ve çevremden utanıyorum diyosun ya maşallah böyle bir adamla göz göre göre inadına evlndiğin için utanmıyosun hayret

İnternette tanışıp evlenmekle, eşinin şimdiki yaptığı suçun ne alakası var. Aldatan erkek internetten tanışmasan da aldatabilir. Eşin yapmıcam diyip diyip aynı hataya düşüyor. Yani adam olayları unutturmak ve bir daha yapmamak adına çaba sarfetmiyor. Ben olsam kabul edemezdim böyle bir hayatı. Sakın çocuk yapma.

Birkere yaptığın da sen bunu görmezden gelince bu şekilde devam edip gitmiş.Nasılsa özür dileyip ağlayıp durunca dayanamayacağını biliyor.Bu şekilde en çok yıpranan sen olursun bu şüphele ne kadar devam edebilirsin ki ?

kemalim yapmaz tarzı birşey olmuş bu anacım bu adam 70ine de gelse hala karı kız peşinde koşacak haberin olsun

Adam tavuk tövbesi gibi. formulüde bulmuş yap yap özür dile daha ne bekliyorsun yatak odanda biriyle basmayımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…