eşimin bayanlara zaafı

Ben boşanmayi kafama koydum da henuz hazır degilim. Ne hayallerle evleniyorsunuz, aileniz mutlu olsun istiyorsunuz.bunu ozellikle anneme nasil aciklayacagim bilmiyorum.tek başıma olsam inanin umrumda değil.

Hazır değilim derken hamile kalma aman diyim sonra hiç boşanmazsın,baba olunca değişir diye sakın sakın düşünme

Şu an coluk çocuk yok yeni evlisiniz düzenli seks hayatınız var bunlara rağmen daha 1 sene olmadan k.çı başı oynuyo adamın,bir de çocuk olsa vay benle ilgilenmiyodun diye bahanesi olur

Ayrıca bosanmayacaksan bile bunu hissettirme cool ol istediğim zaman giderim havasında ol, etraf ne der anneme nasıl söylerim diyorsun ya bunu eşin bir hissederse yandın

Bu içerikteki bir konuda da şu işaretli ifadeler olmasın yaa,bir kere

Aslında iyi biri
Özünde iyi biri
Normalde iyi biri

Fiks menu

Sevimli mi buluyorum siz saka misiniz ya. Sinirden guluyorum adam musteri hizmetlerindeki kiza bile yazıyo diye!

Bi icerikte de ...olmasin ya diyenler olmasa keske de dertlessek rahat rahat. Neticede paylaşıyoruz icimizden geldigince.

Manas destanı gibi adamın hovardalıklarını sırala sonra araya aslında iyi biri bana iyi davranır de adam aldatıyo yaa ne iyi birisi,komik oluyo bunu söylememek insanlık suçu resmen

Adam iyi falan değil fingir fingir bir adam, cok iyi olsa zaten boşanma ikilemine gelmezdin dimi,ya da biz bu yorumları yapıyor olmazdık

gerçekten kadın anlatmış burda derdini. şu yorumlara bakıyorumda zaten oyle yapmıcaksın zaten böyle yapmıcaksın aldatılmışsın. vs. arkadaş akıl verıyosan,derdini paylaşmak istiyosan kadının yorum yap. burada popüler neden olmak istiyosun.ne insanlar var ya.

Dimi,çok değişik insanlar var gerçekten, olaya değilde kisilere laf atarak prim yapmaya çalışan falan

bu yorum şimdi konu açan bayanın derdini paylaşmak mı,adama kızıp kadına da kızmak mı? yoksa beğeni almak mı?ne bu kin ne bu sinir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…