eşimin bana sevgisi azalmış/yokmuş, kendini kandırılmış hissediyormuş

Benim durumumda olsanız ne yapardınız?

• Boşanırdım

OY: 309 74,8%
  • Embriyolarımı transfer ettirip bu esnada eşimi gözlemlerdim. Sonra duruma göre hareket ederdim.

OY: 73 17,7%
  • Zamana bırakırdım

OY: 31 7,5%

• Ankete Katılan
    413
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bir insanın kaprislerini çekerek mutsuz olacağınıza yalnızlığınızla yaşamanız daha sağlıklı, hayatınıza çok daha iyi insanlar girsin inşallah

Bence bosanin çok yipranizsiniz devam ederse annelik kutsaldır anne olmak isteyenlere Allah anneliği nasip etsin ama bundada vardır bir hayır Allah bugün vermediyse yarin verir belki başka bir adam olur babası 47 anne olan 50 anne olan var sizi sevmeyen birinden niye çocuk yapıyorsunuz ki bazı şeyler nasipte öteye gitmez

o yoldayız zaten. Beni sevmeyen biri ile nasıl devam edebilirim ki?

Babam hastanede canı ile cebelleşirken eşim kvyi evden alıp tapu işlerini halletti, işlem dönüşü kv hastaneye gelinin yanına uğrayayım destek olayım diye de gelmedi. Eşime sorarasan ne gerek varmış!
Eş değil düşman resmen. Babanız hastayken nelerle uğraşmış. Benim için burada biterdi. Ayrılmasam boşanmasam bile eski samimiyete dönmem mümkün olmazdı. Babam hastayken bu randevunun alındığını, ben bu zor durumdayken onların arkamdan iş çevirip mal kaçırdığını kanıtlamaya çalışırdım yerinizde olsam.

Şahsen anne olmakla ilgili bu denli bir isteğim yok, sizi anlamam zor olabilir. Ancak bu kişiden çocuk sahibi olursanız bu ailenin sizi rahat bırakmayacağını, sürekli velayet davalarıyla uğraştıracağını da göz önünde bulundurun. Yerinizde olsam yumurta dondurmayı denerdim. Hiç olmadı bir bebek evlat edinirdim.

Denk getirmediler, önceden alınmış bir randevu idi. Eşim yanımda oldu. Annesinin işlem bitişi beni ziyarete gelmemesini tuhaf karşılamıştım.eşime söylediğimde ne gerek var demişti.

Baştan olmamış ki evliliginiz Hiç bir şekilde size saygısı olmayan Hiç bir sorununuzda destek olmayan biri ile bırakın 5 yılı ben olsam 5 ay beklemez bosardim kendi ekonomik özgürlüğü olan doktora seviyesinde eğitimli olan biri için kendi hayatinizda çok pasif kalmışsınız ve kendi değerinizi kendiniz kaybettirmissiniz karşılık görmediğim sevgiyi de saygiyida vermem kendimide ufacık sevgi kırıntısı için heba ettirmem boşanma kararı için çok geç bile kalmışsınız mutsuz olduğunuz bir yasantiya birde çocuk eklemeyin lütfen onada yasadiklarinizi yasatmaya hakkınız yok

Denk getirmediler, önceden alınmış bir randevu idi. Eşim yanımda oldu. Annesinin işlem bitişi beni ziyarete gelmemesini tuhaf karşılamıştım.eşime söylediğimde ne gerek var demişti.
Gerçek bir hayat arkadaşı böyle bir randevu denk gelse dahi gitmeyip sizin yanınızda olurdu. Hoş zaten aile olmayı bilen bir kişi sizden mal kaçırmaya kalkıp anasının üzerine yapmazdı orası ayrı. Evlilik bu değil gerçekten.

Annesinin gelmemesi kendi ayıbı. Ziyarete gelmeliydi, dünürler onlar, beklenen normal olan budur. Hadi annesi gelmemiş, kendisi sizin yanınızdan ayrılmamalıydı.

bu adamdan çocuk yapmayın aileyle muhattap olmayın yazmış herkeste bu adam da ailesi de sizden olan çocuğa sahip çıkmaz istemez. zaten baba yapılacak bir adam gibi durmuyor.
Kadının canını yakmak için öyle bir peşine düşüyorlar ki çocukların… Çok gördük maalesef örneklerini. Velayeti alsa anasına kakalayıp hayatında hiç evlenmemiş gibi takılacak kişiler yılın babası pozlarına giriveriyor birden. Sırf kadına eziyet olsun diye.

Ben de bu yoruma katılıyorum, transferi kesin yaptırın bu tedaviler kolay değil bir sürü hormon aldınız para verdiniz biraz bekleyin olmazsa ayrılırsınız. Elti kayınvalide az görüşün evliliğinizde konu yapmayın biraz alttan alın ama hiç aramayın. Onlar arasın onlar çağırsın. Onlar arayınca hoşsohbet davranın sonra aramayın. Ailesi ile görüşmesine hiç karışmayın. Onlarlayken telefonla aramayın.

Son düzenleme:
Ben şu ev para falanla ilgili kısımları çok dikkatli okuyamadım. Sanıyorum ki kocanizin çok çalışma sebebi iskoliklik değil adam paraya tapıyor." Geçmişte partnerimle ikimiz birbirimizi çok yaraladik ama terapiste paramız yok diye kendi yontemlerimizle kendimizi düzeltmeye çalıştık. Şuan çok farklı ilişkimiz. Bir evlilikte terapi de ise yaramazsa başka ne işe yarayabilir ki? Hala onu seviyo musunuz ve onun bu lafları samimiyetle kurduğuna inaniyo musunuz? Bosanmayi dile getirmeniz bu evlilik için iyi bir başlangıç ya da bitiş olmuş. Sizi seviyorsa kendini silkeler belki. Aileleri evliliğin dışında tutmazsaniz ve evinizde sadece ikiniz bulunmazsaniz hicbisiyi cozemezsiniz

En son bu şekilde karar verdik. 3 pgtli embriyo için 3 opu yaptırdım. O kadar anestezi, hormon aldım. Bu kadar emeğimi heba edemeyeceğim. Ailesi ile, istediği ile görüşsün. Ailesi ile ilgili olumlu ya da olumsuz yorum yapmayacağım. Biraz kendi haline bırakacağım. Nasip olursa da bu esnada embriyolarımı transfer ettireceğim. Teşekkürler yorum için.

Terapi terapi gibi değildi. Bağırış, çağırmış içinde geçti. Terapist te eşimin isteklerini ön planda tuttu. Devam etmek bize iyi gelmeyecek. Ailesini kendi açımdan kapının dışında tutmaya karar verdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…