eşimin bana sevgisi azalmış/yokmuş, kendini kandırılmış hissediyormuş

Benim durumumda olsanız ne yapardınız?

• Boşanırdım

OY: 309 74,8%
  • Embriyolarımı transfer ettirip bu esnada eşimi gözlemlerdim. Sonra duruma göre hareket ederdim.

OY: 73 17,7%
  • Zamana bırakırdım

OY: 31 7,5%

• Ankete Katılan
    413
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekonomik özgürlüğünüz var gibi bir yandan kendinize birikim yapın amacınız anne olmak zaten hiç değilse bu alın kendinize güvenin. Çok da yüz vermeyin

Siz neden bu kadar katlandinizkinilk hafta bosanacaktiniz.

Bosanman daha hayırlı bence bu adamdan kocada olmaz baba da

Boyle egitimli kariyerli bir kadin boyle denyo bir adamla nasil evlenir nasil yillarca evli kalir hatta onunla uremeye calisir aklim almiyor. Zararin neresinden donulse kardir kesinlikle cocuk yapmadan bosanin. Omrunuzu bu yuzsuzlerle curutmeyin.
Bide oyle bi denyonun geni ile cocuk oldugunu dusun.kurtar kendini birak hic bisi icin gec degil.seni maddi olarak kullanmayan ezdirmeyen fikirlerine onem veren arkanda duran birisi mutlaka olur.olmasada olur.sen zsten egitimli kendini gelistirmis bi insansin eminin cevrende vardir is ortaminda salla gitsin .bide utanmadan esyalari almis

Konunuzu okurken çok üzüldüm, umarım her şey hakkınızda iyi olur eğer boşanacaksanız en azından anlaşmalı olsun kısa sürede sonuçlansın. Böylece hemen yumurta dondurma yaptırabilirsiniz, evli kadınlar biliyorsunuz sadece embriyo dondurabiiliyor boşanma durumunda da malesef embriyolar imha olacak dediğiniz gibi. Eğer gerçekten anne olmak istiyorsanız dilerim rabbim en kısa zamanda gönlünüze göre verir, şuan ki evliliğinizde veya gelecekte yapacağınız muhtemel evlilikte hangisinde olur bilemiyorum ama inşallah sizde anneliği tadarsınız kendinizi çaresiz hissetmeyin boşanma durumunda yumurtalarınızı dondurursunuz. Karşınıza uygun biri çıktığında da evlenir aile olursunuz. Bu şartlar altında çocuk babasız büyüyecek siz o bebeği sadece kendiniz için istiyorsunuz ama bebeğe de yazık. Neden babasız büyüsün. Hem sizsie de yazık.

Merhaba sizi sevmeyen size saygı duymayan biriyle zamanınızı daha fazla boşa harcamayın bence bebek konusuna gelirsek de mutsuz bir aile de bebek nasıl mutlu olabilir ki embriyoların günahına girmek istemiyorum o konuda bir fikrim yok ama yaşla alakalı sıkıntınız varsa yumurtalarınızı dondurttun bu arada hemen mal paylaşımı felan diye konuşmuş eşiniz paranızla mı sizin gelirinizle mi sizle mi evlenmiş acaba.

Anne olmak icin bisanacaginiz adamdan cocuk yapmaniz eger olursa o cocuga cok buyuk haksizlik siz duygularnizi tatmin edeceksiniz diye neden bir cocuk babasiz yada sevgisiz saygisiz bir orramda buyusun tramvalar yasasin? Esiniz bencil sizde bu konuda bencilsiniz kusura bakmayin yaptiginiz asiri sacma ve yanlis

O kadar kariyerlerden iyi şartlardan bahsedip De sonra dönüp kayinvalide evinde yaşayıp elti kavgası etmek, hiç yakışmamış.

Geçici süreç bile olsa bunu kabul etmemek gerekirdi bana kalırsa. En büyük hatanız olmuş..

Sizin bekar bir eviniz varken gidip kayınvalidenin eltinin olduğu evde niye vakit geciriyorsunuz.?
Daha yeni evlisiniz, baş başa sarmaş dolaş olmak istediğini giymek yemek varken niye kayınvalide gölgesinde desturlu yaşayacaksın..

Eşiniz gelecekti.. siz belki bir kere taş catlasin iki kere gidersiniz... Eşiniz gelecek...

Bu kadın nerede yaşıyor nasıl duruyor diye sizi o yoklamalı , gelmeli, sormalı idi. Lüzumsuz tavizler vermişsiniz .

Baştan bozuk olan evlilik de sonra toparlanamamış. Olmuyor. Temel bozuk olunca su alıyor..

Neyse elbet artık olan olmuş, kararlar verilmiş . iş boşanmaya gelmiş..
Umarım bundan sonrası için kendinizden bu kadar tavizler vermezsiniz.

Yolunuz açık olsun.

Herkes rizik deyince ekmek
Suyu anlar, ama sevmek sevilmek iside rizik isidir.. bence sevgi herseyin ustesinden gelebilir, ama sizin aranizda sevgi yok ve bence sen sirf cocuk icin bu adamlasin.

Seni duygusal anlamda anlamis olsam bile, mantikli degil bu yaptigin. Sevmedigin biri. Cocugun oldu diyelim, bosansan bile bu adamla hep gorusmek zorunda kalacaksin.. cocuga yapilan haksizlik.. cunku eninde sonunda bosanacagini biliyorsun..

Keşke taşıyıcı annelik ya da sperm bankası olayları ülkemizde de olsa. Çocuk sahibi olmak isteyip evlenmek istemeyen kadınlar da var bu ülkede. Bence bekar annelik zor ama kötü bir olay değil, umarım toplumumuzun bunu aştığı yılları görebilirim.

Size de öyle boşan falan diye tavsiye veremem, uzaktan rahatça konuşmayı sevmem. Kendiniz için en iyisini yine siz bilirsiniz içinizdeki sese güvenin.

Teşekkür ederim.

Merhabalar , son durumunuzu merak ettim , yazdıklarınızı okudum sizin evliliğiniz mantık evliliği gibi diyemem ama bakış açısı farkı var aranızda uçurum var gibi geldi , aile evlilikte çok büyük bir etken , benim kv yurtdışında, tatilde 10 günlüğüne geldi kaşla göz arası bana laf sokmaya beni bozmaya çalıştı , eşimin sesi bile çıkmadı ki bu sebeple bile ben tavır koydum isterse annesi ile gidebileceğini söyledim , o benim eşim önceliği ben ve çocuklarımız olmalı , herkese karşı bu benim ailem bana her hangi bir saygısızlığınız olmasın imajını verebilmeli , sizin eşinizde en şok beni iten özelliği bu oldu , bence düşünmeden ayırın yolları , bu arada ben de 40 yaşındayım yeni bebeğim oldu hiç
Bir şey için geç değil , kaldı ki bebekler iki kuşak öncesine benziyor derler , sizin çocuğunuz olsaydı kv ye benzeme ihtimalini düşünün ve vazgeçin :))) çocuk yapacak adamın karakteri de önemlidir , ben olsam böyle bir adamdan asla çocuk yapmam,

şimin kendisine ait kredisi devam eden bir evi vardı (120 m2, 3+1 ve merkezde bir ev) , ebeveynleri ile beraber oturuyordu. Ebeveynlerinin evi kirada (75
Yaklaşık 10 yıllık evliyim 6 yaşında bir kızım var. 3 Yıl önce hayatımıza bir elti girdi Allah düşmanımın başına vermesin. öyle şeyler yaşadık ki. Eşim hiç bir zaman arkamda olmadı hep annem üzülüyor kavga etmeyin tartışmayın dedi. Yani mevzu ADAM olabilmek. Karını karın olarak sahiplenmeyecksen evlenmeyeceksin. tipik bir yengecim cok evcil ve tam bir anneyim. Eğer çocuğum olmasaydı bende kesinlikle boşanırdım çünkü gururumu ayaklar altına aldılar. Çocuk olunca bazı şeylerden vazgeçmek zor oluyor. Ben babaya aşık bi kız çocuguydum babam da aynı şekilde bana , o yüzden kızımda babasız büyümesin , baba sevgisine doysun diye katlandım hep. Allah büyük inşallah hersey gönlünüzce olsun her şey çok güzel olsun.

Ben biraz uzak kalin derim, böylece taraflar sakince düşünmeye fırsat bulur ,

güncellemiştim, teşekkür ederim. Bir aradayız. Sıkıntı yok. Embriyolarımı uygun zamanda transfer ettirmeyi planlıyorum.
güncellemeniz nerede ben göremedim de
son güncellemede mesajlaşmanız var sadece
hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah

güncellemiştim, teşekkür ederim. Bir aradayız. Sıkıntı yok. Embriyolarımı uygun zamanda transfer ettirmeyi planlıyorum.
Aranızdaki soğukluk geçti mi peki? Eşinizin daha yapıcı olması gerekiyor gibi geliyor bana umarım öyle davranıyordur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…