- 15 Şubat 2015
- 13.302
- 46.807
Teşekkür ederim. Her görüşü okuyorum burdan hepsine de saygım var ama beni herkes anlayamaz. Hazır pgtli embriyolarım var ve onlara bu kadar emek vermişken ve bir daha anne olma şansımı kaybetmek gibi bir niyetim olamaz. Beni ancak aynı yollardan geçen biri anlayabilir. O nedenle herkesin beni anlamasını beklemiyorum. Eşimden bir beklentim yok. Aramız da iyi değil. Düzelmesini beklemiyorum. Çünkü düzeleceğini de sanmıyorum. Tek amacım anne olmak ve sağlıklı bir bebeğe sahip olmak. Ondan sonra herkesin yolu açık olsun.
Çok boyutlu olarak düşündüm.Isin sadece biyolojik tarafini düşünüyorsunuz, birde psikolojik tarafi var. Kizim telefonu bana getirip, alo diyor, bu babami arayalim demek. babasini görüntülü ariyoruz eger acmazsa ağlıyor. Siz bosandiktan sonra esinizi umursamayabiljrsiniz ama cocugun duygularini düşünmeniz lazim. Ustelik isteseniz de istemeseniz de zirt pirt o begenmediginiz aileye ziyarete gidecek. Okula basladiktan sonra babasinin bir ay alma hakki olacak. Bebegi yaptım omur billah dizimin dibinden ayrilmayacak diye biseu yok. Isin bu tarafinida düşünün derim
Çok boyutlu olarak düşündüm.
Sizi dinlemek gibi bir mecburiyetim mi var? Başınıza gelirse öyle yaparsınız. Her görüşe saygım var ama uslup çerçevesinde.
"Aradan yıl geçmiş aynı yerdesiniz" diye yazınca sizin gibi düşünmem gerek gibi bir anlam çıkıyor. Evet ben çok sabır ve hoşgörü gösterdim. Çok fedakarlık ta yaptım. Bir evlilik birliği içerisinde olduğum için yaptım bunu. Yaklaşık 6 yıldır tüp bebek tedavileri ile boğuşuyorum ki çoğunlukla bu tedavilerde yalnız kaldım. Hiç hak etmediğim muameleleri de maruz kaldım. Şu an 41 yaşındayım. 42 yaşında bir kadının tüp bebekte başarı şansı sadece yüzde 5. Ben boşanıp tekrar evllik yapmak ve tüp bebek karmaşasına girmek istemiyorum. Çocuğumu doğurup özgürleşmek istiyorum. Şu an 11 haftalık hamileyim. Tek istediğim çocuğumu sağlıkla dünyaya getirmek, geçmişe ve acılarıma elveda demek.Saygısızlık yaptığım bir yorum yazmadım. Böyle bir adam zaten sizin psikolojinizi de bozmuştur. Eğitiminiz var, böyle bir adamı yıllardır idare etmişsiniz, sabırlı hoşgörülü birisiniz. Çok daha düzgün birini bulabilirsiniz. Siz anne olursanız, bu adamın çocuğuna maddi manevi destek olarak gayet düzgün, ideal bir anne olacaksınız. Sizin onun çocuğuna anne olmanız, onun için hediye olması gerekirken adamın size yaptıklarına bakın. Kocanızın değişmediğini siz yazmışsınız.
Siz daha çok yaşınızı endişe ediyorsunuz gibi ama henüz 40lı yaşlarında başındasınız. Gayette bilinçli bir kadınsınız. Kendi mesleğiniz var. Hayat bu hiç belli olmaz, bakmışsınız eğer boşanırsanız 6 ay sonra düzgün biri çıkıyor karşınıza. Hakkınızda hayırlısı ama geleceğinizi, iyiliğinizi, huzurunuzu düşünerek kararlar vermenizi tavsiye ederim.
"Aradan yıl geçmiş aynı yerdesiniz" diye yazınca sizin gibi düşünmem gerek gibi bir anlam çıkıyor. Evet ben çok sabır ve hoşgörü gösterdim. Çok fedakarlık ta yaptım. Bir evlilik birliği içerisinde olduğum için yaptım bunu. Yaklaşık 6 yıldır tüp bebek tedavileri ile boğuşuyorum ki çoğunlukla bu tedavilerde yalnız kaldım. Hiç hak etmediğim muameleleri de maruz kaldım. Şu an 41 yaşındayım. 42 yaşında bir kadının tüp bebekte başarı şansı sadece yüzde 5. Ben boşanıp tekrar evllik yapmak ve tüp bebek karmaşasına girmek istemiyorum. Çocuğumu doğurup özgürleşmek istiyorum. Şu an 11 haftalık hamileyim. Tek istediğim çocuğumu sağlıkla dünyaya getirmek, geçmişe ve acılarıma elveda demek.
"Aradan yıl geçmiş aynı yerdesiniz" diye yazınca sizin gibi düşünmem gerek gibi bir anlam çıkıyor. Evet ben çok sabır ve hoşgörü gösterdim. Çok fedakarlık ta yaptım. Bir evlilik birliği içerisinde olduğum için yaptım bunu. Yaklaşık 6 yıldır tüp bebek tedavileri ile boğuşuyorum ki çoğunlukla bu tedavilerde yalnız kaldım. Hiç hak etmediğim muameleleri de maruz kaldım. Şu an 41 yaşındayım. 42 yaşında bir kadının tüp bebekte başarı şansı sadece yüzde 5. Ben boşanıp tekrar evllik yapmak ve tüp bebek karmaşasına girmek istemiyorum. Çocuğumu doğurup özgürleşmek istiyorum. Şu an 11 haftalık hamileyim. Tek istediğim çocuğumu sağlıkla dünyaya getirmek, geçmişe ve acılarıma elveda demek.
Hamile kalmışsınız ."Aradan yıl geçmiş aynı yerdesiniz" diye yazınca sizin gibi düşünmem gerek gibi bir anlam çıkıyor. Evet ben çok sabır ve hoşgörü gösterdim. Çok fedakarlık ta yaptım. Bir evlilik birliği içerisinde olduğum için yaptım bunu. Yaklaşık 6 yıldır tüp bebek tedavileri ile boğuşuyorum ki çoğunlukla bu tedavilerde yalnız kaldım. Hiç hak etmediğim muameleleri de maruz kaldım. Şu an 41 yaşındayım. 42 yaşında bir kadının tüp bebekte başarı şansı sadece yüzde 5. Ben boşanıp tekrar evllik yapmak ve tüp bebek karmaşasına girmek istemiyorum. Çocuğumu doğurup özgürleşmek istiyorum. Şu an 11 haftalık hamileyim. Tek istediğim çocuğumu sağlıkla dünyaya getirmek, geçmişe ve acılarıma elveda demek.
Hersey gonlunuzce olsun, bebeginiz saglikla gelsin"Aradan yıl geçmiş aynı yerdesiniz" diye yazınca sizin gibi düşünmem gerek gibi bir anlam çıkıyor. Evet ben çok sabır ve hoşgörü gösterdim. Çok fedakarlık ta yaptım. Bir evlilik birliği içerisinde olduğum için yaptım bunu. Yaklaşık 6 yıldır tüp bebek tedavileri ile boğuşuyorum ki çoğunlukla bu tedavilerde yalnız kaldım. Hiç hak etmediğim muameleleri de maruz kaldım. Şu an 41 yaşındayım. 42 yaşında bir kadının tüp bebekte başarı şansı sadece yüzde 5. Ben boşanıp tekrar evllik yapmak ve tüp bebek karmaşasına girmek istemiyorum. Çocuğumu doğurup özgürleşmek istiyorum. Şu an 11 haftalık hamileyim. Tek istediğim çocuğumu sağlıkla dünyaya getirmek, geçmişe ve acılarıma elveda demek.
Ne demek rica ederim sizin yerinize kendimi koyduğumda ben de böyle yapardım anlıyorum hamile olduğunuzu okudum çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah, bundan sonra her şey istediğiniz gibi gider umarım siz çok değerlisiniz bunu unutmayınTeşekkür ederim. Her görüşü okuyorum burdan hepsine de saygım var ama beni herkes anlayamaz. Hazır pgtli embriyolarım var ve onlara bu kadar emek vermişken ve bir daha anne olma şansımı kaybetmek gibi bir niyetim olamaz. Beni ancak aynı yollardan geçen biri anlayabilir. O nedenle herkesin beni anlamasını beklemiyorum. Eşimden bir beklentim yok. Aramız da iyi değil. Düzelmesini beklemiyorum. Çünkü düzeleceğini de sanmıyorum. Tek amacım anne olmak ve sağlıklı bir bebeğe sahip olmak. Ondan sonra herkesin yolu açık olsun.