eşimin bana sevgisi azalmış/yokmuş, kendini kandırılmış hissediyormuş

Benim durumumda olsanız ne yapardınız?

• Boşanırdım

OY: 309 74,8%
  • Embriyolarımı transfer ettirip bu esnada eşimi gözlemlerdim. Sonra duruma göre hareket ederdim.

OY: 73 17,7%
  • Zamana bırakırdım

OY: 31 7,5%

• Ankete Katılan
    413
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilikten değilde sanki şirket yöneten,anlaşmazlığa düşen iki ortağın hikayesi gibi okudum.Anlatılanlarin içinde duygular yok,sevgi yok,tutku yok sadece prosedürler,akademik kariyerler,işler,mal,mülk..
Sanki boşanmak daha iyi gibi..Arkanızdan iş çeviriyorlar.Elti için küsen koca..Siz sadece yaşım geçiyor çocuğum olsun diye katlandiniz bu ruhsuz kişiye sanırım..
Adamın karakteri ortada,değişmesi zor..Size söylediği sözler çok kırıcı..Bu noktadan sonra karar sizin.
Peki eltinin bu evlilikteki huzursuzluğa sebep olacak kadar etkisi nedir?

çok teşekkür ederim, damdan düşenin halini damdan düşen anlar diye dememişler boşuna.

eşimi sevdim. Sevmesem devam edemezdim. Yaşadığım sıkıntılardan dolayı artık o 3 embriyoyu transfer ettireyim evlat olmasa da olur kafasındaydım ta ki bu yaşadıklarıma dek.

Bekar yaşıtlarınız arkadaşlarımdan çocuk kaygısını çok net biliyorum. Yaşım geçiyor, ya bir daha olmazsa, anne olmayı asla tadamazsam, bu son şansım olabilir diye düşünüyorsunuz. Sizi anlayabiliyorum ama bu adamla ve ailesi ile ömür boyu muhatap olacak o çocuğa yazık. Ben sizin yerinizde olsam öncelikle kesinlikle ama kesinlikle bu adamı boşarım. Sonra yumurta dondururum. Daha mantıklı bir seçenek. Hiç olmadı sperm alırım, kendi çocuğumu tek başıma yaparım. En azından böyle bir aile ile başetmek zorunda kalmaz çocuk

aslında sadece ilerde o embriyolarımı transfer ettirmediğim için pişmanlık yaşar mıyım diye düşünüyorum. Benim sevgim vardı. Hep te kötü günümüz olmadı. Elti ve kv nin etkisi çok ama asıl önemli olan eşim. Dengeyi kuracak o.

Benim anladigim esinizin sizi aslinda sevmedigi. Eblenirken de farkli degilmis. Heralde maddi durumunuz iyi diye evlendi. Bakti ki istedigi kaliba sokamiyor simdi böyle manipüle etmeye calisiyor. Bence sizin yalvar yakar ailesine pas pas olmanizi istiyor. Ikinci ihtimal: Ailesi ona baska bir gelin adayi bulmus bile. Öyle veya böyle bu evlilikte haksizliga ugruyorsunuz. Sahsen devam etmezdim.embryo lara gelince: Yaptiriyim cocuk olsun kendim bakarim diyebilirsiniz, ama bu demektir ki karsi tarafla ömür boyu bagli kalacaksiniz ve bu cirkef insanlar size huzur vermez. O yüzden zor olsada yaptirmazdim.

çok teşekkür ederim, damdan düşenin halini damdan düşen anlar diye dememişler boşuna.
Kesinlikle öyle. Sıkmayın canınızı ve bir önce yapmanız gerekeni yapın bunu içinizde siz gayet iyi biliyor ve farkındasınız. Biraz cesaret edin gerisi çorap söküğü gibi gelecek ve bitince oh be diyeceksiniz :)

Ben de sizin düşündüğünüz iki ihtimali düşündüm. İyi bir geliri ve kariyeri var, bir sene ailemle oturdu. Herşeyi kabul ettiririm diye düşünmüş olabilir. Zaten bencil ve narsist biri.

Bir gelin adayı bulduğunu ya da bulduklarını da düşünmedim değil. Kendi memleketlisi ve köyünden birini gelin adayı olarak bulmuş olabileceklerini düşünüyorum.

Burda iş size düşüyor..Pişman olmak ya da olmamak kişiye göre değişir..Ama ben anne olmayı çok istiyorsam,boşansam bile evladıma yeterim diyorsam transfer ettiririm

Boşanın sittir edin bunları. Ne mal paylaşımı ayrıca her şeyin parasını siz vermişsniz ayrıca??

Bu iğrenç aileyi çoğaltmayın asla. Madem boşanıcaksınzı maddi gücünüz de var, vınlayın Kıbrısa dondurun yumurta. Hemen çocuk isterim derseniz de sperm donörü çeşit çeşit var Kıbrısta şöyle uzun boylu atletik bir baba seçin çocuğa bu öküz soyunun DNAsını fazla yaymayın rica ediyorum.

Hersey mümkün. Benim bir akrabagimda daha resmi bosanma olmadan bazi aile üyeleri ortaya atladi "yeni gelin" bulmak icin. Kimse bu evlilige saygi, emeklere saygi gösterilsin bari biterken demiyor maalesef. Birde erkegi hemen tekrar evlendirerek kadina bir darbe daha vurduklarini düsünüyorlar, halbuki acizlikten baska birsey degil. Hakkinizda hayirlisini diliyorum. Tüm bunlari hak etmediniz. Insallah karsiniza sizi hak edecek biri cikar zamanla❤

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

kv nenin küçük evi satılmıştı, ev alırken o para katıldı. Ruhum o kadar yorgun ki tekrardan çocuk işlerine girecek enerjim yok.

Anne olamıyorsanız bunun da vardır bir kerameti bence boşanın insanlar 45inde de anne oluyor. Belki gelecek ilişkinizde bir mucize yaşayıp anne olacaksınız, bunu bilemezsiniz. Embriyoları da bırakıp boşanmanızı öneririm. 3 embriyo aylarca sürecek tedavi demek, evliliğinizin bu kadar sürmesi çok zor görünüyor. Bazen kadere teslim olmak gerekir, her şeyi akışına bırakın bence.

bunu da çok düşünüyorum. Teşekkür ederim.

evlenince bu tarz sorunlar her ailede oluyor...
benimde kv aldığımız evin tapusunu düğünden önce yapmak istedi ki ben bunu düğünden sonra öğrendim ama işte Allah oyununu bozmuş o süreçte yapılamadı düğünden 3 ay snra felan tapuyu aldık
ondan sonrada milyonlarca sorun oldu halada var...
bende tüp bebek annesiyim.. sorun eşimde.. zaten sorunun aslında kimde olmasının önemi yok..
ama tüm bu hır gürler yaşanırken tüp bebeğe başlamadan önce eşime bir cock olacaksa bu sorunlardan uzaklaşmamız gerektiğini söyledim.. şartlarımı bir bir saydım... ki 5 yıldır eşim 1 kere bile bana seni istemiyorum sevmiyorum boşanalım gibi cümleler kullanmadı asla.. öylece cock dünyaya geldi..
ara sıra ben delirsemde yılların doluluğu.. aslında basit sorunlar olduğu zaman bile acaba dğnyaya cocuğu getirerek kızıma hatamı yaptım diyorum.. snra bakıyorumki eşim ben, ben eşimi seviyorum
şimdi bide sizin yazdıklarınıza bakıorum
tüm bu sorunlar olmuşken embriyolar oluşmadan eşinizle açık açık konuşmanız lazımdı..
neyse olan olmuş ama karşınızda sizi ailesine karşı değersiz gösteren arkanızda olmayan
ve sevmediğni söyleyen bir erkek var.. böyle birinden çocukmu dnyaya getireceksiniz?
arkanıza bile bakmayın... bence mal paylaşımını olması gerektiği gibi yapın
hatta mümkünse daha fazlasını yapınki o kv ne halt yediğini anlasın gıcık olsun kahrolsun.. eşinizde azıcık canı yansn..
sizde hayatınızda bu kadar kariyer sahibiyseniz.. dik adımlarla yolunuza devam edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…