Eşimin bana karşı hissettikleri

Daha yeni evlisiniz bence akisina birak seni sevdigi icin evlenmis sonucta kiskanc birisinin bu tavsiye vermesi biraz garip olacak ama surekli esine birseyler deme uzulme kiskanma kendine deger ozguvenini yitirme
Ben de fikrinize Katılıyorum bu konuda ,konu sahibi eşinizin üstüne çok gitmeyin tam tersi etki de yaratabilir,hani GÜlşenin şarkısında bir söz vardır "Gül gibi uyuyan yılanı uyandırmak" diye.eşinizin aklına Başkasına düşürmeyin,dikkatli olun

kaçan balık büyük olur.
ama en azından günlüğü ortadan kaldırma ya da yok etme düşüncesini gösterseymiş en azından.
geçmişe sünger çekebilmesi de yeterli olabilir çünkü bazen.

Bence hatalisiniz günlük kisinin özelidir evlendiniz diye onun kendi dünyası olmayacağı anlamina gelmez siz onun kisisel alanına girmissiniz ikinizi ilgilendiren bir konu olsa ve sizden gizlese tamam ama bu konuda kavga çıkarmanizi sacma buldum
Ayrıca evlenirken onu oldugu gibi kabul ettiniz madem o halde geçmişini sorgulamayin ve geçmişin bugünü etkilemesine izin vermeyin

Üzülmekte haklısınız. Ama kavga çıkarmakta haklı değilsiniz. Duyacaklarınızla bir ömür yaşamaya razı değilseniz kapı dinlemeyeceksiniz.

Benim esimin benden once birksc kiz olmus. O kizlarin ona aldiklari esyalar resimlerden bazilari duruyordu bekar evinden getirdigi cantalardan kutulardan eski albumlerden cikti. bir siir defteri var taaa liseden kalma kizin birine neler yazmis neler cocukca da olsa. Hic de oyle kotu hissetmedim gecmiste olan seyler eee benim de oldu sonucta. O lisede kor kutuk asik oldugu kiz da evlenmis iki cocugu var baya bi kilolu ecis bucus dedim bu kiza mi asiktin diye faceden bulup gosterdim taniyamadi bile...siir defterini de atmadim hatira sonucta nerdeysr 20 senelik. Kotu hissetmeyin filmlerdeki gibi degil hayat.

O günlüğü evlendikten sonra yanında barındırmasi çok saçma olmuş.
Haklısınız tavrinizda.
Bende buna benzer şeylerle mücadele ettim. Hiç kolay değil çabuk atlatılabilecek bi durum değil malesef

Fazla merak iyi değildir. Eşinizin özel eşyalarını kurcalamanızın cezasını kendinize bu şekilde vermişsiniz.

Adı üstünde eski. Sizin yanınızda mutlu olduğunu söylemiş ve evlenmiş. Sizi kaderine, hayatına, aşına ortak etmiş. Daha ne olsun. Kurduğunuz yuvayı huzurlu mutlu kılmak sizin elinizde.
Iki çift güzel söz, Yüzden eksik olmayan bir tebessüm nelere kadir değilki

özelini okuman yanlış ama şuanda bulunduğun ruh hali normal

kim olsa hislerinden şüphe ederdi

önünde iki yol var ya hazmedip evliliğine devam edeceksin deşmiyeceksin

yada malum som

ama mantıklısı evliliğe devam etmen adam seni aldatmamış bir şey yapmamış

adı üzerinde geçmiş önemli olan şuan nasıl hissedip nasıl davrandığı

Günlük kişiye özel bir şeydir ve okumanın bahanesi dahi olamaz. İster eşinin olsun ister kızının..

Onu belki sizinle ilk tanistigi zaman yazmistir. Gec degil hala birbirinize aşık olabilirsiniz. Uzerine cok gitmeyin beraber gezin tozun hos vakit gecirin. Zor zamanlarinda yaninda olun huzuru sizde bulsun. Siz ona askinizi belli edin o da karsilik verecektir bence.

8 sayfayı okumadım. Benzer bir yorum var mı bilmiyorum.

Başka bir sorununuz yoksa sizinki de mantık evliliği oluversin. İkiniz de mutluysanız tabi bu olaydan önce...

Aşk bitebilir. Önemli olan huzur. Siz normal şartlar altında huzurluysanız; boşverin..
.

Insanlarin gizli seylerin okumasina iste bu yüzden karsiyim. Eger okuduysaniz dahi yeni kurdugunuz yuvayi huzursuzlandirmayin. Çünkü esiniz size birlikte bir hayat surecek kadar kıymet vermis.

sevmiski suanda evlisin eger onlari gercekten sevseydi onlardan biriyle evli olurdu gecmiste kalan seyler bunlar umursama

Yernde olsam o günlüğü yok ederdm sonrada kaybolmuş süsü verirdm. Zamanlada aşık etmeye çalışrdmm

Insanlarin gizli seylerin okumasina iste bu yüzden karsiyim. Eger okuduysaniz dahi yeni kurdugunuz yuvayi huzursuzlandirmayin. Çünkü esiniz size birlikte bir hayat surecek kadar kıymet vermis.

Ama eskilerini yok edecek kadar kıymet vermemş. Hiç mi düşnmedi acaba bunu eşim okursa die... Benmde vardı günlüğm nişanlanınca yırttm attm sonuçta 2 günlük hoşlantılar bile yazıyordu. Yırtıp atmasam belki unutamazdm eskileri. Bunların bilincinde deil mi acaba çok değerli beyfendii.??

Esimin de yillardir tuttugu bir siir defteri var. Cok da guzel siirleri var ama kiskanmadim hic. Hayati kendinize de esinize de zehir etmeyin. Olan olmus. Kafaniza takarak kendinizi uzdugunuzle kalirsiniz. Sizi tercih etmis. Bu da sevdigini gosterir. Ben de asik oldugum adamla evlenmedim. Ama cok seviyorum. Yillar gectikce de sevgim artiyor.

valla eşimin günlüğünü bulsam bir saniye durmaz bende okurdum. en ufak yargılamıyorum o yüzden. burda fatura dökümlerini buldum, şifresini kırdım takip ettim, telefonuna casus yazılım kurdum konuşmalarını kaydettim vs diyen hatunlar varken" günlük özel ama okumamalıydınnnn" demek bana biraz marjinal geldi.
neyse konu o değil, insanlar başta aşık olmaya bilir. ama bu fikir zamanla değişir. bağlılık artar heyacan artar aşka dönüşür. şu anki duygularıyla o günlüğü yazdığı zamankiler farklıdır. hepsini geçtim sizinle evlenmiş o diğer kızlarla değil. demekki sizde hepsinden daha farklı bir şey buldu. ona huzur verdiniz, mutluluk verdiniz demekki. diğer kadınlarla değil sizinle yaşlanmak istedi. diğer kadınlardan daha iyi anne olacağınızı düşündü sizden çocuk istedi. yani diğer kadınlardan daha farklı ve daha çok sevilmişsinizki sizinle evlenmiş. diğer kadınlardan daha üstün taraflarınız olduğunu düşünmüş ki sizinle evlenmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…