Eşimin bana karşı hissettikleri

geçmişten gelen bir defter bu neticede,o gün hakkınızda deftere yazdığı duygular onlardı fakat üstünden çok zaman geçti,eşinizin size olan Duygularının değiştiğini düşünüyorum.eşiniz son derece samimi ve dürüst birisi,geçmişini size açıp anlatabilecek kadar.kendisini sizin yanında rahat hissediyor ki anlatıyor.eşinizin sizi o defterde yazdığından daha fazla sevdiğini düşünüyorum.

Ama kiskanc birisi gecmisini anlatirsa esinin sizin soyledikleriniz gibi dusunmeyebilir

Ama kiskanc birisi gecmisini anlatirsa esinin sizin soyledikleriniz gibi dusunmeyebilir
Eşi zaten geçmişini eşine anlatmaya gayet açık ve istekli , fakat konu sahibi kıskançlık duygusuyla başedemeyeceğini bildiğinden dolayı dinlemek istememiş.şu anda da merakına yenik düşüp o defteri okumuş,ama kıskançlık ve onun getirdiği olumsuz duygular ile başedemiyor.hem herkesin bir geçmişi var,bir yere kadar kıskançlık duymamız normal ama bir yerden sonra da Sağduyu ve mantığın devreye girmesi Lazım.

önemli olan senin hakkinda olanlari ne zaman yazdigi
zaten kisa sürede evlenme karari almissiniz, belki ilk tanistiginiz zamanlardadir buda önemli
ama yok dün yazdi dersen o baska tabi

Seni secmis :) omur boyu birlikte olacagi kadin sensin.. bence bunu dusunmek bile mutlu eder insani.. kavga cikarmak yerine iyi secim yaptigini dusunmesini saglamalisin bence

abartmışsın
aşk her zaman aynı yaşanmaz bence
yani 15 yaşında aşık olduğunda nasıl oluyor 30 yaşındaki aşk nasıl oluyor bi düşün. olgunlaştıkça duruluyoruz
ben 15 yaşında aşık olduğum eşime 10 yıl sonra başka türlü bir sevgi besliyorum
seni tabiki seviyor ve evlenmek için seçmiş yoksa gider o anlattığı kızlarla evlenirdi
ilişkinin başına belki çok yoğun duyguları yoktu sonradan oldu, olamaz mı?

Nedenmis esi diger kizlara birsuru siirler yazsin iste gulusunu unutmuyacam desin valla ben bunu bi omur boyu takarim
Geçmişe mazi derler. Adam kimle evlenmiş?
Geçen kitaplarımı karıştırıyordum eski sevgilime yazdiğim notu buldum o zamanlar ne çok sevmişim ama bugün sadece güldüm geçtim. Geçmişte yaptiklari içinde adami suçlayan zihniyeti anlamiyorum. Ayrica o günlüğün izinsiz okunmasi ne çirkin bir davraniştir.

Ya genel olarak kadınlar buna içerler bence.Bende sürekli düşünürdüm aşk sevgi yok sadece huzurlu olduğu için benimle diye ama kocanda öyle bir günlük okusaydı ondan öncekileri sevdiğini onla mutlu olduğun için evlendiğini okusa o da tepki verir

Ama izinsiz okumaya karşıyım,ve günlüğüm okunsa çok kızarım .

Biz görüşmeye başlamadan 6 ay kadar önce ilk kez karşılaştığımızda benden hoşlanmış ama benden yüz bulamadığı için yanaşamamış. Ama diğer kız serviste yanına oturan öylesine biri tabi 2-3 yıllık birşey ama ben de madem benden hoşlanmıştın neden o kızı bir kere görüp yazdıklarını bana yazmadın diye kızdım. O kız güleryüzlü davranmış eşim de etkilenmiş savunması da bu! Beni aylarca öncesinden görüp beğeniyor ama benimle görüşmeye başlayınca da bunu deftere düz bir şekilde yazıyor. Ben hep farklı bir hikayemiz var sanırdım çünkü ilk karşılaştığımız andan beri ben de ondan hoşlandım ama bir türlü denk gelip de tanışamadık en sonunda ben açıldım. Ona duygularımı ben söyledim o şekilde evlendik.

aşk zamanla da olabilir o zamanlar belki size aşık değildi o yüzden öyle yazdı
ama zamanla size aşık olduğu için evlenmiştir
insan çok mecbur kalmadıkça sevmediği biriyle evlenmez

Benim kardesimde bir kiza cok asik olmustu ama kiz birakti onu.
Simdiki esime cok asik olarak evlenmedim, ama onu seviyorum diyor, mutluyum diyot yaninda, kafa yapilarimiz uyuyor diyor. Ve cokta iyiler masallah.
Asik oldugum kizla evlensem ayrilirdik diyor, hic ayni kafa yapiya sahip degiliz biz diyor.
Yani illa ask evliligi olmasi sart degil, sevgi evliligin icinde de günden güne cogalan birseydir. Anlastigin ve sevdigin biriyle evli olmak önemli olan, ask tamamen gecici birsey.
Esinizle sevginizin cogalmasini saglayin, bol bol beraber vakit gecirin evde ve disarida. Gercekten evlilikte paylasim cok önemli birsey paylasim olmayinca ölüyor o evlilik.
Bence esiniz sizi sevdigi ve yaninizda huzur buldugu, mutlu oldugu icin sizinle evlenmis. Daha ne olsun.
Günlüge yazilanlarida takmayin kafaniza, ne zaman yazmis onlari, taa eskiden mi?

Ama kiskanc olan birisine gelde bunu anlat

Günlüğü benden gizlememiş zaten söylediğine göre. Ama günlüğünde de söylediğine göre yıllar sonra okuduğunda o duyguları tekrar yaşamak için yazmış. O kızlarla yaşadıklarını hep anımsamak istiyor yani. Benim evimde o kızların yeri yok, ayrıca ben eski erkek arkadaşlarımla alakalı en ufak bir anımı eve getirmedim aynı hassasiyeti ondan da beklerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…