Ama kiskanc birisi gecmisini anlatirsa esinin sizin soyledikleriniz gibi dusunmeyebilirgeçmişten gelen bir defter bu neticede,o gün hakkınızda deftere yazdığı duygular onlardı fakat üstünden çok zaman geçti,eşinizin size olan Duygularının değiştiğini düşünüyorum.eşiniz son derece samimi ve dürüst birisi,geçmişini size açıp anlatabilecek kadar.kendisini sizin yanında rahat hissediyor ki anlatıyor.eşinizin sizi o defterde yazdığından daha fazla sevdiğini düşünüyorum.
Eşi zaten geçmişini eşine anlatmaya gayet açık ve istekli , fakat konu sahibi kıskançlık duygusuyla başedemeyeceğini bildiğinden dolayı dinlemek istememiş.şu anda da merakına yenik düşüp o defteri okumuş,ama kıskançlık ve onun getirdiği olumsuz duygular ile başedemiyor.hem herkesin bir geçmişi var,bir yere kadar kıskançlık duymamız normal ama bir yerden sonra da Sağduyu ve mantığın devreye girmesi Lazım.Ama kiskanc birisi gecmisini anlatirsa esinin sizin soyledikleriniz gibi dusunmeyebilir
Nedenmis esi diger kizlara birsuru siirler yazsin iste gulusunu unutmuyacam desin valla ben bunu bi omur boyu takarimHem suçlu hem güçlüsünüz.
Geçmişe mazi derler. Adam kimle evlenmiş?Nedenmis esi diger kizlara birsuru siirler yazsin iste gulusunu unutmuyacam desin valla ben bunu bi omur boyu takarim
Biz görüşmeye başlamadan 6 ay kadar önce ilk kez karşılaştığımızda benden hoşlanmış ama benden yüz bulamadığı için yanaşamamış. Ama diğer kız serviste yanına oturan öylesine biri tabi 2-3 yıllık birşey ama ben de madem benden hoşlanmıştın neden o kızı bir kere görüp yazdıklarını bana yazmadın diye kızdım. O kız güleryüzlü davranmış eşim de etkilenmiş savunması da bu! Beni aylarca öncesinden görüp beğeniyor ama benimle görüşmeye başlayınca da bunu deftere düz bir şekilde yazıyor. Ben hep farklı bir hikayemiz var sanırdım çünkü ilk karşılaştığımız andan beri ben de ondan hoşlandım ama bir türlü denk gelip de tanışamadık en sonunda ben açıldım. Ona duygularımı ben söyledim o şekilde evlendik.geçmişten gelen bir defter bu neticede,o gün hakkınızda deftere yazdığı duygular onlardı fakat üstünden çok zaman geçti,eşinizin size olan Duygularının değiştiğini düşünüyorum.eşiniz son derece samimi ve dürüst birisi,geçmişini size açıp anlatabilecek kadar.kendisini sizin yanında rahat hissediyor ki anlatıyor.eşinizin sizi o defterde yazdığından daha fazla sevdiğini düşünüyorum.
Benim ki odun gibi hic anlamaz siirden falan
Ama kiskanc olan birisine gelde bunu anlatGeçmişe mazi derler. Adam kimle evlenmiş?
Geçen kitaplarımı karıştırıyordum eski sevgilime yazdiğim notu buldum o zamanlar ne çok sevmişim ama bugün sadece güldüm geçtim. Geçmişte yaptiklari içinde adami suçlayan zihniyeti anlamiyorum. Ayrica o günlüğün izinsiz okunmasi ne çirkin bir davraniştir.
Günlüğü benden gizlememiş zaten söylediğine göre. Ama günlüğünde de söylediğine göre yıllar sonra okuduğunda o duyguları tekrar yaşamak için yazmış. O kızlarla yaşadıklarını hep anımsamak istiyor yani. Benim evimde o kızların yeri yok, ayrıca ben eski erkek arkadaşlarımla alakalı en ufak bir anımı eve getirmedim aynı hassasiyeti ondan da beklerdim.Geçmişe mazi derler. Adam kimle evlenmiş?
Geçen kitaplarımı karıştırıyordum eski sevgilime yazdiğim notu buldum o zamanlar ne çok sevmişim ama bugün sadece güldüm geçtim. Geçmişte yaptiklari içinde adami suçlayan zihniyeti anlamiyorum. Ayrica o günlüğün izinsiz okunmasi ne çirkin bir davraniştir.
Kiskanc olan birisi kendini duzeltmeli Samire.. Ikide bir ben kiskancim demek ve huzurunu bozmakla evlilik yurumez..Ama kiskanc olan birisine gelde bunu anlat