- 8 Kasım 2013
- 487
- 389
- 34
Evime getirmeyecekti o günlüğü, inanın siz de olsanız siz de okurdunuz. Ben zaten bahsedilen aşkları okudum ama benimle beraberken bana söyledikleriyle yazdıklarını gördüm o gğnlükte ben. Aldatıldığımı gördüm. Şu an için bana karşı sadece merhamet duyuyor , bir de pişmanlık var. Bunca zamandır bir şiirini görmedim. Çok seyahet eder ben onu özlerim ağlarım görevi uzadığı zaman o ise 40 yıllık evli bir çiftmişiz gibi davranır. Onun için cinsel ihtiyaçlarını karşılayacağı biriyim ben.Buyuk hata etmissiniz gunlugunu okumakla, insanin ozelidir, insanin ozelide sadece kendinedir! Senin kafandan gecen herseyi esiniz bilse cokmu memnun olur? Insan bazen kendi aklindan gecenlere bile kizabiliyor, o okuduklarinizi yok sayin cunku o size soylenmis seyler degildir. Esinizin sevgisini hissediyorsaniz buna guvenin ve baska seyi dert etmeyin su 4 günlük dunyada
Kendimi çirkin hissediyorsam ve eşimin sevgisine güvenmiyorsam ne yapabilirim?? Çok güzel bir kadın olup kendimi eşime aşık ettirmeyi o kadar çok isterdim ki. böyle mutsuzken bu evliliği sürdürebilir miyim? Yoruldum ağlamaktan bunları düşünmekten. Cesaretim de yok bir şeyler yapmaya
Dün akşam loş ışıkta bacaklarımın uzın göründüğünü söyledi. Kısa boyluyum normalde maalesef kısa dedim , yok ben sadece uzun bacak makbuldur ya o yüzden dedim dedi. Buna içerledim sonradan, sevdiği kız uzun boylu ve uzun saçlı bir kızmış daha önce sormuştum o da söylemişti. Bana ilk tanıştığımızda da saçlarını uzatmayı düşünmüyor musın? Demişti. Beni beğenmeyecekti madem neden hayatımı mahvetti? Neden kendime olan güvenimi sarstı?
bende eşimin ailesinin evinde benden önceki sevgilisyle resimlerini buldum yeni evliyken resimlerin arkasına öle şeyler yazmışki hiç duymadım bana böle sözler.çok kıskanmıştım.bu kadar romantik olduğunu bilmiyordum o kızıda çok sevmiş.ama umurumda değil sonuç benimle evli boş ver canım sende.Evime getirmeyecekti o günlüğü, inanın siz de olsanız siz de okurdunuz. Ben zaten bahsedilen aşkları okudum ama benimle beraberken bana söyledikleriyle yazdıklarını gördüm o gğnlükte ben. Aldatıldığımı gördüm. Şu an için bana karşı sadece merhamet duyuyor , bir de pişmanlık var. Bunca zamandır bir şiirini görmedim. Çok seyahet eder ben onu özlerim ağlarım görevi uzadığı zaman o ise 40 yıllık evli bir çiftmişiz gibi davranır. Onun için cinsel ihtiyaçlarını karşılayacağı biriyim ben.
Benim de oyle bir günlüğüm var. Eşimin haberi bile yok bekarken bir günlüğüm oldugundan ve ben o günlüğümden hic bahsetmedim ona. Yırtıp atsam mi acaba eşim görmeden. Evet eşiniz size aşık olmamış ama sizi sevmiş demek ki. Ne yapmayi planliyorsunuz bundan sonrasinda peki
Bizim ilk tanıştığımız günlerde yazmış, diğer kızlara aşık olduğum gibi aşık değilim gelme derse gitmem peşinden yazmış.
O günlükte bana dair şeyler de yazılı, benim için aşık değilim diğerlerine olduğum gibi gitse peşinden gitmrm demiş. 1 kere gördüğü kız içinse ölürüm demiş. Ben eski sevgililerimi çoktan ınuttum evime onlara dair hiçbir şey getirmedim. Ama eşim günlüğüne aşklarımı unutmamak için yazıyorum demiş. Onlara duyduğu aşktan ve yaşadığı duygularından vazgeçmek istememiş. Ben sevilmek istedim , o kızlara söylediği sözleri duymak istedim bana hep ben diğer erkeklerden farklı değilim sıradanım dedi. Ama o günlükte öyle olmadığınu gördüm. Meğer gerçekten sevdiğinde neler yazabiliyormuş.Günlüğü niyee evinize getirmiş ve niye saklamamış onu anlamadım o kadar özel şeyler yazıyorsa ayrıca iki aylık evliymişsin bir ay önce olmuş bu olay yani 1 aylık evliyken yazık değil mi ne gerek var bu kadar sorun çıkarmaya bitmiş gitmiş şeyler herkesin günlüğü olmuştur bayanların daha çok. Benimkinde neler neler var ilk aşık olduğum erkek eşim değil sonuçta onsuz yaşayamam sandığım kaç kişi oldu evlenmeden önce şimdi eşim onları okuyup beni evden mi kovsun yapmayın Allah aşkına sizin de herhalde ilk aşık olduğunuz kişi eşiniz değil ama onunla evlenmişsiniz o da sizinle geçmişi bırakın.
Kandırdı beni , benimle tanıştığından beri aklında olduğumu söyledi aynı işyerinden başka kızlarla da ilgilenmiş, onun tek derdi evlilikti, sen olmasan kimseyi bulamazdım diyor. Ben bu yüzden eşimin sevgisine güvenemedim haliyle bir şeyler öğrenmek için okumak istedim günlüğü ve haklı olduğumu gördüm.Gunluk ozeldir. Insanlar oraya iclerini dokerler, kimseye soyleyemediklerini.... Izinsiz okuman hic dogru degil. Evli diye bu kadar da ozele girmek dogru degil.
Hadi okudun, eskiden olup bitenler icin kavga cikarmak da dogru degil. Gecmisi degistiremeyecegine gore. Sonucta adamin kimse ensesine seninle evlenmesi icin silah dayamadi degil mi, yani kocan kendi rizasiyla evlendi. O zaman dsha niye kurcaliyorsun ki?
eşimin günlüğü var hala fotolarının arasındadır ,kaldırıp koyarken kendi açıp göstermişti ,makara yapmıştık bence sorun aslında sende ;neden mi bence baştan bir güven eksikliğin ve sevgisine inanmamaktan kaynaklıda sorun arayışı içerisindesin...evlenmişsin yani bu karar bu kadar kolaymı bir insanı seçerken... lütfen özel olduğunuzu düşünün yoksa inanın kendinizi ve eşiniz yıpratmaktan öteye geçmesiniz....Kandırdı beni , benimle tanıştığından beri aklında olduğumu söyledi aynı işyerinden başka kızlarla da ilgilenmiş, onun tek derdi evlilikti, sen olmasan kimseyi bulamazdım diyor. Ben bu yüzden eşimin sevgisine güvenemedim haliyle bir şeyler öğrenmek için okumak istedim günlüğü ve haklı olduğumu gördüm.
Kandirildigini gordun daha kotu oldu. Icin hic rahat degil simdi. Peki simdi ne yapacaksin? Bagirip cagirinca duzeldi mi her sey... ya devam edeceksin kabullenip ya da eger dedigin gibiyse yani sirf evli olmus olnak icin seninle evlendiyse ve sen sana birsey hissetmedigi halde kandirildigini dusunuyorsan bosanacaksin...karar senin... bazi seyleri cok kurcalamak da iyi degil. Kisinin o kadar da ozeline girilmemeli. Eger aksiyon almayacaksan bagirip cagirman neyi degistirir ki???Kandırdı beni , benimle tanıştığından beri aklında olduğumu söyledi aynı işyerinden başka kızlarla da ilgilenmiş, onun tek derdi evlilikti, sen olmasan kimseyi bulamazdım diyor. Ben bu yüzden eşimin sevgisine güvenemedim haliyle bir şeyler öğrenmek için okumak istedim günlüğü ve haklı olduğumu gördüm.