Eşimin bana karşı hissettikleri

Buyuk hata etmissiniz gunlugunu okumakla, insanin ozelidir, insanin ozelide sadece kendinedir! Senin kafandan gecen herseyi esiniz bilse cokmu memnun olur? Insan bazen kendi aklindan gecenlere bile kizabiliyor, o okuduklarinizi yok sayin cunku o size soylenmis seyler degildir. Esinizin sevgisini hissediyorsaniz buna guvenin ve baska seyi dert etmeyin su 4 günlük dunyada

Erkekler çok beğendiği aşık olduğu kadınlarla genelde evlenmez. Kendilerine ve ailelerine uygun adımlarla evlenir yanı onlar evlilikte mantık kullanır. ( halbuki mantık devredışı) istisnalar da kaideyi bozmaz

Evime getirmeyecekti o günlüğü, inanın siz de olsanız siz de okurdunuz. Ben zaten bahsedilen aşkları okudum ama benimle beraberken bana söyledikleriyle yazdıklarını gördüm o gğnlükte ben. Aldatıldığımı gördüm. Şu an için bana karşı sadece merhamet duyuyor , bir de pişmanlık var. Bunca zamandır bir şiirini görmedim. Çok seyahet eder ben onu özlerim ağlarım görevi uzadığı zaman o ise 40 yıllık evli bir çiftmişiz gibi davranır. Onun için cinsel ihtiyaçlarını karşılayacağı biriyim ben.

Bir kadini en cok guzellestiren sey onun yuzunde guller acmasi. Mutlu olan kadinin gulen gozleri kadar guzel gozler varmi. Insanlar istedikleri kadar makyaj yapabilir gozlerini guzellestirmek icin, ama gozleri gulmuyorsa hic bir ise yaramaz bence o makyaj. Kendini toparla. Bir yola baslamissiniz. Onune bak mutlu olmaya calis. Mutsuz insanlar yanindaki insanlari cok yorarlar.

Dün akşam loş ışıkta bacaklarımın uzın göründüğünü söyledi. Kısa boyluyum normalde maalesef kısa dedim , yok ben sadece uzun bacak makbuldur ya o yüzden dedim dedi. Buna içerledim sonradan, sevdiği kız uzun boylu ve uzun saçlı bir kızmış daha önce sormuştum o da söylemişti. Bana ilk tanıştığımızda da saçlarını uzatmayı düşünmüyor musın? Demişti. Beni beğenmeyecekti madem neden hayatımı mahvetti? Neden kendime olan güvenimi sarstı?

ahaaaa cok fena okusan bir türlü okumasan bir türlü..okumussun ama bu seni daha cok üzmüş sahsen bende olsam hiç aklımdan cıkmazdı..
başka bir kıza hissettikleri..bana her sarılısında öpüşünde kafamı kurcalar acabalar..Ozaman kendimi ona ait hissedemem tam anlamıyla..
evliliği bitirmek den degil hemen kararım biraz sabreder hal ve hareketlerine bakar bir süre olayları akışına bırakırım..ona göre yön veririm evliliğime ..sakın cocuk düşünme evliliğin oturmadan ..

Çok abartılı tepkiler bunlar. İntihar etmek falan. Büyük saçmalamışsınız. Kaldıramıyorsanız ayrılırsınız olur biter. Kadınlık gururu falan demişsiniz de kadınlık gururu bu değil. Gururlu kadın bu kadar kafasına taktığı bişeyi sineye çekmez, bitirir gider. Kendinizi ne kadar küçük görmüşsünüz, güzel değilim, kısayım falan filan. Özgüven çok önemli. Erkekler güzel kadınlara aşık olmazlar, kendine güvenen, bir erkek için kendinden geçmeyen kadınlara aşık olurlar.

Eşimden önce ilişkilerim oldu. Çok sevdiğim, beni çok seven insanlar çıktı karşıma. Günlük tutardım ben de o zamanlar. Neler yazmışım neler. Evde durur günlüklerim, eşim isterse de açıp okuyabilir. Hiç kimse kusura bakmasın evlendim diye benim için önemli olan şeylerden vazgeçemem. Hayatıma giren her insan benim için değerlidir. O günlüklere yazdığım her şey içimden gelerek yazdığım çok önemli cümlelerdir.

Eşime gelince, ilk iki sene adamı umursamadığım bir ilişki yaşadım. O beni umursuyor muydu, hiç sanmıyorum. Birlikte güzel zaman geçiriyor, eğleniyorduk işte. Sadece o kadar. Sonra yavaş yavaş oturdu her şey. Bu adamdan başkasıyla evlenemem dedim. Ama beş senelik ilişkiden sonra anca evlenme kararı alabildim.

Çok sevdiğim, defalarca okuduğum her okuduğumda farklı anlamlar çıkardığım bir kitap var; parfümün dansı. Eşimin evine ilk gittiğimde kitaplığında gördüm. Hayatımın kitabı, sen de okumuşsun dedim. Elime aldım, karıştırırken içinden bir kağıt düştü. Okumamı istemedi, ısrar ettim. Eski sevgilisine, birlikte yaşadığı kadına içinden gelenleri yazdığı bir not. Kokusunu nergis kokusuna benzetmiş. En sevdiğim çiçektir nergis benim. İlk başta bozuldum. En sevdiğim kitap, en sevdiğim çiçek hayatımdaki adama başka bir kadını hatırlatıyor. Onun için o kitap, o koku başka bir kadına ait. Bir kaç gün kafaya taktım. Küçüğüm de tabi o zaman, çok büyüttüm içimde. Sonra dank etti. Senin de hayatına girenler, sevdiğin adamlar, o adamlarla özdeşleştirdiğin filmler, şarkılar oldu dedim. Yapma bunu kendine dedim. Şimdi o kitaptan bizim kitaplığımızda iki tane var. Biri benim, biri eşimin. İçinde o not hala durur. O onun anısı çünkü, elinden almaya hakkım yok.

Neredeyse dört senelik, mutlu bir evliliğim bana değer veren bir eşim var. Bu arada çok güzel bir kadın değilim. Sadece hayatı eşime de kendime de zehir etmiyorum. Onu mutlu edecek şeyler yapıyorum, karşılığını beni mutlu eden şeylerle alıyorum. Gülüyorum, güldürüyorum, şebeklik yapıyorum. Bazen münazaracı oluyorum, bazen yol gösterici. Bazen dünyanın en seksi kadını, bazen anne, danışman, doktor. Evlilik dediğin budur. Hayatı ve evliliği kendine, kocana zehir edersen ne sen mutlu olursun ne de o adam seni senin istediğin gibi sever. Sevgi hakedilir.

Esiniz iltifat etmiş size. Bana da dese devgilim bacakların uzun görünüyor los ışıkta diye havalara uçardım.

Uzun saç konusu ise gayet normal bir konu. Uzun saçın size yakışacağını düşündüğü içindir. Benim de sevgilim diyordu bana saçlarını kestirme ya uzat diye, onun da ilk sevgilisinin saçları uzundu. Ama bu demek degil ki eski sevgilisinin sacları uzun olduğu için bana da uzat diyor, aksine uzun saç sevdigi icin onu sevgilisi yapmış ama her zaman sadece saç bir işe yaramıyor. Esiniz de aynı sekilde,o kadar siirler yazan duygusal bir insan ille de evlenmis olmak icin evlenmez merak etmeyin. Sizi sevmiş beğenmiş, ama suanda sorunlardan dolayı uzaklasmıs olabilirsiniz. Bence psikolojik destek almaya devam edin. Psikologa gidin, onlar ilaç vermiyor. Terapilerle konusarak nefes egzersizleriyle bunu atlatabilirsiniz bence. Sonra da bir tatile gidersiniz esinizle, zamanla her sey düzelecek emin olun.

Sizi sevmese hayatında istemese simdiye kadar pekcok kere ayrılırdı sizden emin olun

keşke okumasaydınız diyecek oldum ama bende okurdum. hayatımda birine aşık olmuştum. ama gerçekten aşık olmuştum. onun haberi bile olmadı. yanında pek duramadım da zaten. hala zaman zaman aklıma gelir, iç çekerim düşündükçe. ama şu an nişanlıyım. ve nişanlımı çok seviyorum. o dönemde günlük yazmış olsaydım ölüyorum bitiyorum yazardım muhtemelen. ama şu an nişanlımın eline iğne batsa oturur ağlarım. ama ona aşık olduğum gibi aşık değilim. hayatının sonuna kadar beraber olmaya karar verdiği kişi siz olmuşsunuz. biz kadın cinsi olayı drama bağlamaya meraklıyız. duyguları öteleyip bakmaya çalışın olaylara.

bende eşimin ailesinin evinde benden önceki sevgilisyle resimlerini buldum yeni evliyken resimlerin arkasına öle şeyler yazmışki hiç duymadım bana böle sözler.çok kıskanmıştım.bu kadar romantik olduğunu bilmiyordum o kızıda çok sevmiş.ama umurumda değil sonuç benimle evli boş ver canım sende.

siz kesin yırtın eşiniz zaten tuhaf bir deonu görürse tüm dünyaya düşman olur.

Bizim ilk tanıştığımız günlerde yazmış, diğer kızlara aşık olduğum gibi aşık değilim gelme derse gitmem peşinden yazmış.

neden boşanmak gibi bir yolu seçmiyorsunuz. intihar çok zor ve çok yanlış bir kararken ona cesaret edip de boşanmayı düşünmemek mantıklı bir karar değil.

Günlüğü niyee evinize getirmiş ve niye saklamamış onu anlamadım o kadar özel şeyler yazıyorsa ayrıca iki aylık evliymişsin bir ay önce olmuş bu olay yani 1 aylık evliyken yazık değil mi ne gerek var bu kadar sorun çıkarmaya bitmiş gitmiş şeyler herkesin günlüğü olmuştur bayanların daha çok. Benimkinde neler neler var ilk aşık olduğum erkek eşim değil sonuçta onsuz yaşayamam sandığım kaç kişi oldu evlenmeden önce şimdi eşim onları okuyup beni evden mi kovsun yapmayın Allah aşkına sizin de herhalde ilk aşık olduğunuz kişi eşiniz değil ama onunla evlenmişsiniz o da sizinle geçmişi bırakın.

O günlükte bana dair şeyler de yazılı, benim için aşık değilim diğerlerine olduğum gibi gitse peşinden gitmrm demiş. 1 kere gördüğü kız içinse ölürüm demiş. Ben eski sevgililerimi çoktan ınuttum evime onlara dair hiçbir şey getirmedim. Ama eşim günlüğüne aşklarımı unutmamak için yazıyorum demiş. Onlara duyduğu aşktan ve yaşadığı duygularından vazgeçmek istememiş. Ben sevilmek istedim , o kızlara söylediği sözleri duymak istedim bana hep ben diğer erkeklerden farklı değilim sıradanım dedi. Ama o günlükte öyle olmadığınu gördüm. Meğer gerçekten sevdiğinde neler yazabiliyormuş.

Gunluk ozeldir. Insanlar oraya iclerini dokerler, kimseye soyleyemediklerini.... Izinsiz okuman hic dogru degil. Evli diye bu kadar da ozele girmek dogru degil.
Hadi okudun, eskiden olup bitenler icin kavga cikarmak da dogru degil. Gecmisi degistiremeyecegine gore. Sonucta adamin kimse ensesine seninle evlenmesi icin silah dayamadi degil mi, yani kocan kendi rizasiyla evlendi. O zaman dsha niye kurcaliyorsun ki?

Kandırdı beni , benimle tanıştığından beri aklında olduğumu söyledi aynı işyerinden başka kızlarla da ilgilenmiş, onun tek derdi evlilikti, sen olmasan kimseyi bulamazdım diyor. Ben bu yüzden eşimin sevgisine güvenemedim haliyle bir şeyler öğrenmek için okumak istedim günlüğü ve haklı olduğumu gördüm.

eşimin günlüğü var hala fotolarının arasındadır ,kaldırıp koyarken kendi açıp göstermişti ,makara yapmıştık bence sorun aslında sende ;neden mi bence baştan bir güven eksikliğin ve sevgisine inanmamaktan kaynaklıda sorun arayışı içerisindesin...evlenmişsin yani bu karar bu kadar kolaymı bir insanı seçerken... lütfen özel olduğunuzu düşünün yoksa inanın kendinizi ve eşiniz yıpratmaktan öteye geçmesiniz....

Kandirildigini gordun daha kotu oldu. Icin hic rahat degil simdi. Peki simdi ne yapacaksin? Bagirip cagirinca duzeldi mi her sey... ya devam edeceksin kabullenip ya da eger dedigin gibiyse yani sirf evli olmus olnak icin seninle evlendiyse ve sen sana birsey hissetmedigi halde kandirildigini dusunuyorsan bosanacaksin...karar senin... bazi seyleri cok kurcalamak da iyi degil. Kisinin o kadar da ozeline girilmemeli. Eger aksiyon almayacaksan bagirip cagirman neyi degistirir ki???

Konu aylardır devam mı ediyor? Bugüne kadar bunu cozmeliydiniz. Ve böyle bir duruma düşmemenin en güzel yani,
Evlisiniz diye esinizin her özelini didiklememekten geçer. Günlük kişisel bir şeydir. Sizinle paylaşmak istese zaten size anlatır.
Bazı insanlar duygusal olurlar. Her duygu da her zaman yakalamayabilir, ve unutmak istemezler. Açıkçası sizi sevmediği yada istemedigi anlamına da gelmez. Sadece yoğun yaşadığı bir duyguyu hatırlamak istemiş. Aynı duyguyu birlikte yakalayamadiginiz yakalayamayacaginiz anlamına da gelmez. Birlikte bir ömür geçireceksiniz ve sizinle hiç yasamadigi şeyleri yasama fırsatı var. Neden bunları görmek yerine hayatı ikinize de zehir edesiniz?

Ohoooo benim de günlüğüm var 12 yaşımdan beri yaşadıklarım hissettiklerim içinse. Aşkları hoşlandığım çocuklar. Ünv. De eşimle kavga ettigimizde arkasından sayıp doktuklerim. Ona olan şüphelerim, sorgularım, askim,nefretim.....ailemle olan özel konularim.......daha neler neler....6-7 cilt defter var dolabımda. Günlük özeldir. Benim icin cok ozelimdir.hala bile geceleri yazarım. Eşimin yazdığımdan haberi var mı bilmiyorum bile. O kadar özel ki yalnızken yazarım.sessizlikte yazarım. Bence eşinize ayıp olmuş izinsiz okumanız.

Keşke okumasaydiniz.yazik olmuş. İnsanlara karşı ilk duygularımız bazen farklı olabiliyor.sonradan çok seviyoruz onları. Guvenmedigim sevmedigim biri sonradan canciger arkadaşım olmuş hayatimda.bazen de tam tersi...

Bence büyütmeyin olayları unutun gitsin.haklisiniz ama o zamanki duyguları ve gerçekleri degistiremezsiniz.su an ise evli olan sizsiniz. Sevmediği biriyle kim evlenir ki.yaninizda mutlu oluyormuş eşiniz ne güzel işte. Demekki ona iyi gelen şey sizsiniz. Başkası değil. Sevgi budur işte.

Yani bizde eşimle 10 senedir birbirimizi seviyoruz ama birbirimize hiç iyi gelmiyoruz. Sürekli didisiriz. Fikirlerimiz begenilerimiz hep zittir.bence eşinizin sizin yanınızda mutlu olması çok çok önemli inanın. Bazen salt sevgi yetmiyor. İnsanı diğer bir insanın yanında tutacak somut nedenler olması gerekiyor. Ne güzel işte eşiniz sizde bunu bulmuş. Ki beni evlenmiş olmak için kandırdı demissiniz.erkekler evlenmeyi istemez ki normalde zaten.kaldiki sevmediği biriyle. ......

Kuruntularinizdan kurtulun olumlu düşünün.esinizlede konuşup barışın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…