O kadar tanidik geldi ki bu olay... Ne kadaf onur kirici hissettirdigini cok iyi bilirim sevdiginin sana asla asik olmayacagini dusunmenin.
Benim halen birlikte oldugum erkek arkadasim biraz odundur, herseyde duz mantik ilerler. Biz ilk sevgili oldugumuzde tesadufen liseden beri ayni kiza asik oldugunu ve hala da devam ettigini soylemisti. Ama bizimkinin ask tanimi yok muhtemelen, bir kere olunur o da omur boyu surer saniyordu. Ama beni seviyordu, benimleyken onu dusunmuyordu, boyle bisey icin neden benden mahrum kalsindi, oyle demisti bana. Ben de dediklerine inandim cunku uzulmeyeyim diye yalan soylemektense kalp kirmak pahasina dogruyu soyler. Hatta daha onceki kiz arkadasina da soylemis de kiz cok umursamamis. Benim kadar sevmedigi icindir dedim.
Neyse iste bu daha iliskimizin ilk ayiydi. Ben bunu 5-6 ay kadar sindiremedikce patlattim ona. Her seferinde butun ozverisiyle bunu tamir etmeye calisti. Aklima bile gelmiyor benim kafama oyle yerlesmis sadece gececek falan dedi. Ben tabi yenilir yutulur seyleri az soylemedim ona karsi. Ama sevdigim icin, kafa yapisinin ve mantiginin nasil oldugunu bildigim icin devam etmek istedim, biraz da inattan. Ve yavas yavas tamamen hayatimizdan silindi gitti o kiz. Gecmisin hayaletini su an kanli canli yaninda olan ve onu tum kalbiyle sevecek kadina tercih etmenin sacmalik oldugunu anladi. Biz bir anda asik olmadik birbirimize, bana "ben sana asigim" dediginde iliskimizin 7. mi 8. mi ayiydi neydi. Su an ikinci senemizi dolduruyoruz. Birlikteyken bu kadar mutlu olmasak, birbirimizi bu kadar iyi anlamasak, ben onun su an tabir ettigi kadariyla hayatindaki en gercek aski olmazdim, o da benim evlenecegim kisi olmazdi. Demem o ki, benim kadar kiskanc biri bunun altindan kalktiysa herkes kalkar. Ask dedigin sey bir anda olmasa da verdigin emekle aylar yillar sonra bile dogar. ama emek dedigin sey karsilikli verilir. Eger sen bu adamin senu kazanmak icin butun emegini verecegine inaniyosan ve bunun teminatini aliyorsan sansini ver. Ama alamayacagini anladiysan, o karsiligi gorecegine inanmiyorsan aklindan gecen herseyi zehir de olsa bir bir soyle. Hayat o kadar kisa ki sirf yalniz olmemek icin seni sevmeyen ama baskalarina ask dizeleri duzen adamla yasamaya degmez. Sen cok degerlisin, kendi degerini bil.