Beni beğeniyor zaten o konuda sorunum yok.valla ben olsam en güzel kıyafetiimin altına en güzel çamaşırlarımı giyip bi saç baş yaptırrım bi yere yemeğe çıkarım,en umursamaz halimi takınırım,eve gelip demek beni sevmiyosun ama mutlusun derim ve aklını başından alırım..olay budur..o erkek..kafası buna çalışıyor ..hehe napalım.
Ona da sukur.. Bizimkini eskiden zorlardim siirler yazardi ilk bana sevinirdim tabi.. Guzelde yazardi.. Sonra suphelendim dedim bunun agzi iyi laf yapmaz boyle seyleri nasil yazdi.. Arama motoruna ilk cumleyi yazdim hepsi ciktiiki satır bir şey ne okur ne yazarbir şey desem sadece kırmamak için cevap verir
Kiskanc olan birisi kendini duzeltmeli Samire.. Ikide bir ben kiskancim demek ve huzurunu bosmakla evlilik yurumez..[/QUOTEevet bundan sonra duzeltecem kendimi
Sana anlatmaya çalişmazdim emin ol. Yalniz çok merak ediyorum eşinden önce hayatinda kimse olmadi mi senin? Hiç aşik olmadin mi?Ama kiskanc olan birisine gelde bunu anlat
Keske benimkide yazmasaOna da sukur.. Bizimkini eskiden zorlardim siirler yazardi ilk bana sevinirdim tabi.. Guzelde yazardi.. Sonra suphelendim dedim bunun agzi iyi laf yapmaz boyle seyleri nasil yazdi.. Arama motoruna ilk cumleyi yazdim hepsi cikti
Meger internetten bakip yazmis
Zorlamaya gerek yok aslinda.. Herkes siir yazacak degil ya
Ona da sukur.. Bizimkini eskiden zorlardim siirler yazardi ilk bana sevinirdim tabi.. Guzelde yazardi.. Sonra suphelendim dedim bunun agzi iyi laf yapmaz boyle seyleri nasil yazdi.. Arama motoruna ilk cumleyi yazdim hepsi cikti
Meger internetten bakip yazmis
Zorlamaya gerek yok aslinda.. Herkes siir yazacak degil ya
Sevgili 2 ay 6 ay da nişan dönemi. Benimle evlenmeyi çok istedi, anlaşıyorduk beni de arzuluyordu beklemeyelim dedi.Benim esimde surekli siir yazar siir defterini bulmustum benden acirmisti oda yok edebilirdi gunlugunu gecmis gecmisde kalmistir ama üzülür insan tabiki ne kadar beraber oldunuz sevgili nisanli dönemi
Ne olacak bu odun kocalar bilemiyorumokumasına da razıyım ama bizimki de ben çok okurum derdi bir ay sonra çok sıkılıyorum demeye başladı
ya olurdu gecmisden bahsetmek yazmak bana gore anlatilmsdinida hic ama hic sevmemSana anlatmaya çalişmazdim emin ol. Yalniz çok merak ediyorum eşinden önce hayatinda kimse olmadi mi senin? Hiç aşik olmadin mi?
Benim sevgililerim oldu onun hiç olmamış sadece uzaktan sevmiş.Sana anlatmaya çalişmazdim emin ol. Yalniz çok merak ediyorum eşinden önce hayatinda kimse olmadi mi senin? Hiç aşik olmadin mi?
Senin ki kime yaziyor Samire ben anlamadim valla olayiKeske benimkide yazmasa
Daha yeni evlisiniz bence akisina birak seni sevdigi icin evlenmis sonucta kiskanc birisinin bu tavsiye vermesi biraz garip olacak ama surekli esine birseyler deme uzulme kiskanma kendine deger ozguvenini yitirmeSevgili 2 ay 6 ay da nişan dönemi. Benimle evlenmeyi çok istedi, anlaşıyorduk beni de arzuluyordu beklemeyelim dedi.
Tabi ki anlat demiyorum ama gecmişte herkes bişeyler yaşamiştir bundan sorumlu tutulamayiz. Ayrica konuda eş bunlari hissettiği zaman yazmiş yani köprünün altindan çok sular akmiş. Ki aşik olmasa evlenmezdi konu sahibi ile.ya olurdu gecmisden bahsetmek yazmak bana gore anlatilmsdinida hic ama hic sevmem
BilmiyorumkiSenin ki kime yaziyor Samire ben anlamadim valla olayi
Kiskanma bence ya gecmiste sevdiklerine yazmistir ya da sana yazmistir..Bilmiyorumki
Sizi Anlıyorum,kendinizi daha özel hissetmek istiyorsunuz, Haklısınız da .hepimiz sevdiklerimizin nazarında özel ve Eşsiz olmak isteriz,haliyle hayal kırıklığı,üzüntü yaşıyorsunuz ama bunlar yüzeysel Endişe ve duygular..en derine indiğinizde eşinizin sizi sevdiğini biliyorsunuzdur.bence en önemlisi de bu.eşinizin size karşı tavırları olumlu ve gayet yerinde.Biz görüşmeye başlamadan 6 ay kadar önce ilk kez karşılaştığımızda benden hoşlanmış ama benden yüz bulamadığı için yanaşamamış. Ama diğer kız serviste yanına oturan öylesine biri tabi 2-3 yıllık birşey ama ben de madem benden hoşlanmıştın neden o kızı bir kere görüp yazdıklarını bana yazmadın diye kızdım. O kız güleryüzlü davranmış eşim de etkilenmiş savunması da bu! Beni aylarca öncesinden görüp beğeniyor ama benimle görüşmeye başlayınca da bunu deftere düz bir şekilde yazıyor. Ben hep farklı bir hikayemiz var sanırdım çünkü ilk karşılaştığımız andan beri ben de ondan hoşlandım ama bir türlü denk gelip de tanışamadık en sonunda ben açıldım. Ona duygularımı ben söyledim o şekilde evlendik.
Ben soruyu samireye sormuştum :) Ama bu bile geçmişe takili kalmamak için bir neden. Adam herşeyi içinde yasamiş ve günlüğe dökmüş ama sizinle yaşadiklari karşilikliymiş. Yani günlüğe dökmesi gerekmemiş. Anlatabildim mi bilmiyorum.Benim sevgililerim oldu onun hiç olmamış sadece uzaktan sevmiş.
Evet son cumlene katiliyorum akasyaBen soruyu samireye sormuştum :) Ama bu bile geçmişe takili kalmamak için bir neden. Adam herşeyi içinde yasamiş ve günlüğe dökmüş ama sizinle yaşadiklari karşilikliymiş. Yani günlüğe dökmesi gerekmemiş. Anlatabildim mi bilmiyorum.